*** SPOJLERI ***-Neke nove slike Zmajeve Kugle Super- epizoda 100 su izašle, kao što smo vidjeli i u najavi, Karfila postaje Super Sajan 2...
Ne znam za vas, ali je meni ovo jako zasmetalo.
-Čak kako čujem od nekih spoilera ona je zatražila od Gokua da je nauči kako da se pretvori u Super Sajan Plavog, nekako mi je previše i nema nikakve logike, stvarno me zanima šta se dešave u Akirinoj glavi??
Samo pretvaranje u Super Sajana me je pravo iznerviralo, samo kada uzmeš u obzir koliko je Goku morao da trenira i šta je sve morao da uradi da bi se transformiso... Od treniranaj Godinu dana u drugom svijetu, pa mu je ubijen najbolji prijatelj itd..
-Al eto i to mogu da razumijem ali Super Sajan Plavi [Mnogi fanovi su govorili kako će napustiti Zmajevu Kuglu Super ako se ona pretvori u SSPlavog]
Šta je Goku sve prešao, koliko je treninga uradio, pa onda treniranje sa Vis da bi otključao tu bogovsku snagu Plavog, a ona koja je tek prije
par sati naučila kako da postane
Super Sajan da se tako brzo otključa Bogovsku snagu

(

(
Šta vi mislite o ovome, da li se vama ovo sviđa ili ne, to što ona toliko brzo uči, da li je realo da postane Super Sajan 2 u toliko malo vremena ili nedaj bože Super Sajan Plavi?