Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Ponavljanje animacije iz prethodnih epizoda

Bakir258 · 836

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
poslato: Jul 16, 2017, 17:46:23

Stvar koju su neki možda primetili, a neki i ne, a to je da se u Superu ponavljaju kadrovi i celi delovi animacije iz prethodnih epizoda u ovim novijim.
Primerak imate na skrinu iz jednog klipa gde su prikazani još neki delovi gde se animacija ponavlja, a samo je na primer pozadina promenjena, usklađena za trenutnu radnju.

Evo i linka do tog klipa:
https://twitter.com/animeajay/status/881514563476344836

Citat
A jedan komentar na jednoj slici na fb stranici:
"Shvati da animacija nije toliko lagana, ljudi misle da je animacija uzeti posao od 2-3h, ova dva filma su pravljenja mjesecima i mjesecima, animacije itd. jer idu na veliko platno, znači profit je velik, nema mjesta za greška, s obzirom da Super izlazi svake sedmice i to na Fuji TV ne očekuj nešto bolje, naravno ne opravdavam ni sranja, ali eto.."

U Turniru Moći iznenadi me kada vidim da se u jednoj sekundi napravi i po 20-30 frejmova, to nije lak posao, čak šta više za mene ovo je saga sa najviše animacije, pre je se animacija fokusirala na 2-3 lika i pozadine ovde je puno više, tako da s obzirom da gledamo sve ovo besplatno  :D :D Budimo zadovoljni.

Ako je neko zainteresovan, evo i klip gde jedan lik priča o tome:
« Poslednja izmena: Jul 16, 2017, 18:42:06 od strane Welicak94 »

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #1 poslato: Jul 16, 2017, 18:50:41
Iskreno nista cudno ponekad se i u jednoj borbi ponovi isti kadar a u epizodi i po par puta ista slika ali meni to i nebode toliko oci posto mi nesmeta to toliko. Vise mi smeta kad se gledaju tokom borbe pa prodje 20 sec samo na prikazivanju nekog ko se i nepomeri  :D

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #2 poslato: Jul 16, 2017, 22:18:13
Iskreno nista cudno ponekad se i u jednoj borbi ponovi isti kadar a u epizodi i po par puta ista slika ali meni to i nebode toliko oci posto mi nesmeta to toliko. Vise mi smeta kad se gledaju tokom borbe pa prodje 20 sec samo na prikazivanju nekog ko se i nepomeri  :D

hahah isti sam

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #3 poslato: Jul 17, 2017, 16:30:12
Meni smeta, i najvise me nervira kada me se ponavlja ista animacija i kadar iz iste epizode jer mi je to debilozno i osecam se kao da sam blago retardiran... To je samo pokazatelj da ih boli ku*ac za nas i da im je bitno da sam urade bilo kako... Bitan im je samo novac.

Takodje me nervira i kada su likovi lose oblikovani, nesimetricne linije i slicno, a imali smo dosta prilika da se susretnimo sa tim kadrovima.

Nakon svake epizode Supera moram da pogledam jednu random epizodu Zeda ili prvog serijala da se vratim u normalu.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #4 poslato: Jul 17, 2017, 18:39:02
Meni smeta, i najvise me nervira kada me se ponavlja ista animacija i kadar iz iste epizode jer mi je to debilozno i osecam se kao da sam blago retardiran... To je samo pokazatelj da ih boli ku*ac za nas i da im je bitno da sam urade bilo kako... Bitan im je samo novac.

Takodje me nervira i kada su likovi lose oblikovani, nesimetricne linije i slicno, a imali smo dosta prilika da se susretnimo sa tim kadrovima.

Nakon svake epizode Supera moram da pogledam jednu random epizodu Zeda ili prvog serijala da se vratim u normalu.

Da, ali evo izgleda da se malo vraća u normalu
« Poslednja izmena: Jul 18, 2017, 13:33:08 od strane Welicak94 »

Van mreže UserMan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Miloš Milojević
Odgovor #5 poslato: Jul 19, 2017, 18:04:30
Meni ovo uopšte ne smeta. To je samo način da se ušedi novac za nove, bolje stvari.