Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Zašto Trunks i Goten nemaju rep??

Bakir258 · 1303

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
poslato: Jul 13, 2017, 09:51:51
Mislim da ste vi ovo već svi primjetili, ali zašto Goten i Trunks nemapju rep.
Gohan je polu sajan, polu čovjek, ali je rođen sa repom, dok Goten i Trunks su isto polu sajan, polu čovjek ali negdje repa??
Znamo da kada je i Trunks rođen da nije imao rep.
Je li ovo samo neka greška ili je namjerno urađeno?
Šta vi mislite?

Jedna od teorija jeste da su to roditelji namjerno uradili, jer znamo da se njihova snaga i krije i repu, to znamo iz Zmajeve Kugle kada Goku udari Chi-Chi po  :D :D pa ga ona uhvati za rep. Možda su to namjerno uradili kako bi im otklonuli slabu tačku....

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #1 poslato: Jul 13, 2017, 11:51:33
Ja mislim da je zvanicna verzija da je Akira zaboravio na repove, pa samim tim ih nemaju ni Goku, Vegeta i Gohan... Msm da sam tako procitao negde na netu, fora Akira zaboravio da imaju repove, kao sto je zaboravio na Lanc..

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #2 poslato: Jul 13, 2017, 14:53:25
Nemora da znači...Možda su ovog puta geni više prelomili na zemljana,pa su sad možda više Zemljani nego Sajonci...
A Gokuu je odsečen rep kao i Vegeti i možda više ni nemože da raste,a Gohanu je već rastao...

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #3 poslato: Jul 13, 2017, 15:11:41
Nemora da znači...Možda su ovog puta geni više prelomili na zemljana,pa su sad možda više Zemljani nego Sajonci...
A Gokuu je odsečen rep kao i Vegeti i možda više ni nemože da raste,a Gohanu je već rastao...

Ma geni su geni, nije vazno gdje si i Gohan je rođen na Zemlji pa je imao rep....

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
Odgovor #4 poslato: Jul 13, 2017, 16:33:44
Slazem se sa @NidzaDB mzd su u slucaju Gohana,sto se repa tice,preovladali sajonski geni,pa ima rep,a kod Trunksa i Gotena je obrnuto.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #5 poslato: Jul 13, 2017, 16:53:08
Slazem se sa @NidzaDB mzd su u slucaju Gohana,sto se repa tice,preovladali sajonski geni,pa ima rep,a kod Trunksa i Gotena je obrnuto.

Pa brate kontam ja to sve, ali nije ti ovo dokumentarna emisija nego je anime....

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #6 poslato: Jul 13, 2017, 17:26:06
Hahahahhaha Bakir kakve veze ima na kojoj su planeti rodjeni sa genima???
I niko nije rekao da je ovo dokumentarna emisija nego je to normalna tema koja ima smisla

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #7 poslato: Jul 13, 2017, 18:11:13
Preovladali geni :D ahahahhahahahahahahahahaah
je*ote koji ste vi kraljevi :D

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #8 poslato: Jul 14, 2017, 14:10:59
Hahahahhaha Bakir kakve veze ima na kojoj su planeti rodjeni sa genima???
I niko nije rekao da je ovo dokumentarna emisija nego je to normalna tema koja ima smisla

Pa znam brate, ali ipak mislim da kada ja Akira pisao ZKZ da nije bas na sve detalje toliko mislio....

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #9 poslato: Jul 18, 2017, 15:50:12
Vegeti i Gohanu je jednom odsecen bio rep i vise nije izrastao, dok je Gokuu 2 puta i to u prvom serijalu , treci put je bilo u GT ali necu njega uzeti za vazeci.Sta hocu da kazem? Da verovatno postoji neki trenning ili transformacija kako da im se rep obnovi tj. ponovo poraste,ali je ne praktikuju jer postaju nebezbedni po siru okolinu ukoliko ugledaju pun mesec. A ovoj dvojici ja cu ukljuciti i Pan bas zbog tih razloga je verovatno rep uklonjen po rodjenju. Zamislite matoru konjinu Gokua da ima rep i da ugleda pun mesec sad na turniru moci, i pocne da ronda.

Van mreže Zdravko26

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #10 poslato: Jul 18, 2017, 17:01:33
Moje misljenje je da je Akira nije zaboravio na njihove repove, nego da je on namjerno to uradio.

Na primjer u njihovim godinama ni goku, ni vegeta, ni gohan, nisu imali toliku moc, a imali su rep mislim da je njima snaga repa koju bi inace imali prebacena u njihovu unutrasnju snagu zato su tako rano postali super sajonci.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #11 poslato: Jul 18, 2017, 18:13:21
Vegeti i Gohanu je jednom odsecen bio rep i vise nije izrastao, dok je Gokuu 2 puta i to u prvom serijalu , treci put je bilo u GT ali necu njega uzeti za vazeci.Sta hocu da kazem? Da verovatno postoji neki trenning ili transformacija kako da im se rep obnovi tj. ponovo poraste,ali je ne praktikuju jer postaju nebezbedni po siru okolinu ukoliko ugledaju pun mesec. A ovoj dvojici ja cu ukljuciti i Pan bas zbog tih razloga je verovatno rep uklonjen po rodjenju. Zamislite matoru konjinu Gokua da ima rep i da ugleda pun mesec sad na turniru moci, i pocne da ronda.

Brrate, je l si ti mladji brat od Radojice ? Posto mi tako licis, ono po mentalnom sklopu

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #12 poslato: Jul 18, 2017, 20:49:50
Nerazumem tvoje poredjenje mene sa bilo kim, ja sam izneo  svoj stav ,a ti ako ti se ne svidja iznesi svoje argumente. Ma da nema sta da diskutujem s osobom kaja  do pre koji mesec nije znala u kom vremenskom periodu je Super smesten.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #13 poslato: Jul 18, 2017, 21:50:40
hahahahahahaha :D Radojica junior :D