Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Univerzum 9 uništen- Da li anđeli i Great Priest žele ubiti Omni Kinga ?!

Bakir258 · 3225

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
Ma brate je*es ti popu :D Daj mi da vidimo koju ribu je on trsio pa je stvorio Vados :D mene to zanima :D

Salu na stranu, Teorija da je Grand Priest zao je nastala jos kada su ga prvi put predstavili.. Inace, on i jeste pravi vladar univerzuma, npr zna sve o svakom univerzumu, o stanovnicima, njihovom ponasanju i td. Npr Svegic je retard, koji nema pojma nista, ono ne zna ni koji univerzumi postoje... Samo sto ima moc da brise :D

Hahahahha da, posto je mnoge špekulacije da je on pravi Omni King.
hahah Svegić je sladak, mada mislim da i on zna mnogo toga samo sto se tako ponaša....

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Zar nevidite da je Omni King marioneta Grand Priesta,Grand Priest ga kontroliše polako ali sigurno..

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
E brt ja nisam video... Hvala ti sto mi rece... Gle stvarno, maroneta.. Ko bi reko :D :D :D :D

Salim se , ono, jeste, Svegic je debil, zato Popa i oce da ga spici

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Grand Priest je 5 po snazi ako se ne varam, pored Svegica koji je prvi postoje jos 3 osobe koje su mocnije od njega.  Ne znamo ko su oni ali verovatno da imaju vece uloge od Pope, mozda je to I neki bog unsitenja ko je mocniji od Pope, Jiren ko bih sada znao ko moze da bude mocniji od Pope, tako da ono on bas ipak  ne bih mogao da radi sta hoce osim ako su  I ta trojica koja su iznad njega u zaveri zajedno sa njim protiv svih univerzuma. A sa druge strane I da nisu Popa ocigledno iskoriscava Svegica takjo da moze da radi sta hoce , nemora ni da bude najmocniji  on ima as u rukama  I moze da unisti koga hoce.

Van mreže jagohan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
Mislim da su jaci on Grand Priest svegicevi zastitnici

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Receno je da je u 5 najjacih boraca, a ne da je peti. Tako da moze u tih 5 najjacih da bude i drugi :D sto je najverovatnije :D

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
E kada smo vec kod toga, da on jeste u top 5 najjacih.Ako ste citali mangu Whis je rekao da je Popa najjaci u cijelom multiverzumu, znaci jaci je i od Svegica, barem u mangi

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Pa upravo to... Dakle, kada je rekao da je medju 5 najjacih, najverovatnije je mislio da je drugi najjaci, tj nije precizirao, ili nije lepo prevedeno na engleski. Ali svakako nije rekao da je 5 po snazi :D

Van mreže Medo

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Nisi morao gore da spoilujes , nece mi biti zanimljiva aepizoda ali dobra ti je teorija

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
To ne moze biti spojler ako je epizoda ispala prije 3 dana. Sam si kriv sto jos uvjek nisi odgledao ep

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
Ljudi otišli ste sa teme totalno od, ja ne znam kako ste vi došli do toga koliko je jak Grand Priest.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Ljudi otišli ste sa teme totalno od, ja ne znam kako ste vi došli do toga koliko je jak Grand Priest.

Brate Welicak je trazio autorksa prava od Akire da izbacuje epizode, i ovaj mu u medjuvremenu reko kolko je Popa jak

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Kako dobra temaa  (Y)

I ja sam gledo po yt kako andjeli imaju plan,znate da je bilo 18univerzuma pa je svegic izbrisao 6 ako se ne varam, gdje su ti andjeli?,i ono sto me interesuje je ako andjeli ubiju svegica sta ce se onda desiti sa onim preostalim univerzumom? da li ce i njega obrisati ili ce vratiti sve kako je bilo?..
Zna li neko koliko su snazni cuvari od svegica? ili su tu samo radi ukrasa xD

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.