Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Ko će biti deseti član tima?

NidzaDB · 4674

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #60 poslato: Jun 07, 2017, 15:40:45
Bas to, previse spojlera..

Ubedjen sam da ce 10th clan da bude Tranks iz buducnosti....

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #61 poslato: Jun 16, 2017, 19:56:07
Ma izgleda da nas troluju s Buom...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #62 poslato: Jun 16, 2017, 22:33:02
Pa ja rekoh vec da u uvodnoj spici pu regularno stoji :D mada ja vise ne bih voleo da to bude debeli retard. da je ostao Fit pa i ajde, ovako je bullshit. Bolje Tranks :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #63 poslato: Jun 17, 2017, 12:25:35
Ne verujem da ce Tranks, on je imao svojih 5 min. mozda Jamaca doceka svojih...?!

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
Odgovor #64 poslato: Jun 17, 2017, 15:21:39
Nisu toliko ludi da zovu Jamacu kao 10.Ja mislis da ce to biti Friz.Iako mrzi Gokua,ipak mu je obecano ozivljavanje i ipak se i on plasi unistenja celog univerzuma i svih njegovih stanovnika.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #65 poslato: Jun 17, 2017, 15:40:21
Ti ocigledno nisi procitao opise epizoda koje slede, cim lupas?! .gg2.
 .zid.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #66 poslato: Jun 17, 2017, 16:43:00
Braet juce sam video na netu nekog japanca koji je rekao da su poslednji spojleri bili fejk, pogotovo oko price da ce Friza preci na stranu U4. tako da najbolje je da sacekamo pa cemo videti :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #67 poslato: Jun 17, 2017, 17:31:40
moguce, ja to nisam video...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #68 poslato: Jun 17, 2017, 17:36:29
Ima na jutjubu, naleteo slucajno.

Uglavnom prevodio je one zvanicne postere koje valjda Toie izvacuje, na japanskom, i tu se ne pominje promena strana , al videcemo. Voleo bih da vidim Frizu kako bije Topoa retarda.

A sa druge strane, bilo bi bezveze da oni u spojleru otkriju tako veliki detalj iz epizode.

Sta znam, videcemo

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #69 poslato: Jun 17, 2017, 17:51:32
Ajde da sacekamo prvo sutrasnju epizodu da vidimo s kime se bore da li su to samo asasini ili je medju njima i Sidra , ja bih voleo i debelog patuljka da izlema Goku . Po  Frizovoj faci cini mi se da je on poslao onaj energetski napad u vidu lopte . Al ko zna. Licno bih zeleo da vidim sutra borbu izmedju boga unistenja i Gokua, i naravno da ga Goku istambura, da to vidi Popa i da odma ukloni Sidrin univerzum zbog pokusaja napada na takmicare U7.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #70 poslato: Jun 17, 2017, 18:40:17
To bih i ja voleo..

Koji energetski napad u vidu lopte ??

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #71 poslato: Jun 17, 2017, 19:53:22
Pa ona lopta sto izgleda kao atom , roze boje , sto promasi Friza , da li je to od Sidre ili od onog asasina sto lici na preraslog Psa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #72 poslato: Jun 18, 2017, 12:46:18
Konacno konacno konacnooo.. Jos samo jedna subota.
je*ote najavili turnir u februaru, a evvo prodje i Jun on jos nije poceo.

Odlicna epizoda, friza prelud. Bice zanimljivo

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #73 poslato: Jun 18, 2017, 16:07:49
E Goku mucenice , nemozes da se izboris sa energetskom loptom najslabijeg Boga unistenja, Friza se malo pomuci ali je ipak savlada , a on umalo da rikne da ga Birus nije spasao. I da li i dalje verujete u izjavu Whisa da postoji Bog Unistenja koji je jaci od Birusa plus da od tog boga postoji smrtnik koji je jaci od njega. Ja mislim da je Birus u ovoj epizodi objasnio koliko je mocan, Goku nije mogao ni SSB da upali dok je bio zarobljen.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #74 poslato: Jun 18, 2017, 16:38:13
E to bi bilo to, sefe mislim da bi mogao da zakljucas i ovu temu?!

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #75 poslato: Jun 18, 2017, 23:07:02
Prvo ne znamo da li je Sidra najslabiji Bog unistenja, jer to nema veze sa Univerzumom.

Npr Champa je slabiji od Birusa a U6 je po nivou snage jaci od U7. Sto se opet odnosi na kvalitet smrtnika u celom univerzumu i na vrednost i rad Bogova, a ne samo na snagu Boga Unistenja.

Drugo, Goku nije uspeo da se izbori jer ga je ovaj pogodio sa ledja, dakle bio je nespreman, a naravno da nije mogao da se transformise u SSB ili SSGSS jer je bio pod pritiskom te energije.

Da je bio SSb kada ga je ovaj pogodio vrv bi se lako izborio kao i Friza.

NikolaAF, jos nije gotovo, msm da se saceka jos 96ta epizoda, posto po fejk spojleru tada Friza treba da promeni stranu :D Mada, kapiram da nece, posto ga na preview videu prikazuju kako prica sa Frostom, al opet videcemo :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #76 poslato: Jun 18, 2017, 23:42:24
A kako je uspeo da aktivira SSBlue kada ga je Topo zgrabio i poceo da ga stisce ? I tada je bio pod velikim pritiskom . Udavio bi ga da nije aktivirao SSBlue .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #77 poslato: Jun 19, 2017, 00:28:51
recimo da je razlika izmedju debelog retarda Topoa i energije destrukcije ogromna :D

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #78 poslato: Jun 19, 2017, 14:09:25
E Goku mucenice , nemozes da se izboris sa energetskom loptom najslabijeg Boga unistenja, Friza se malo pomuci ali je ipak savlada , a on umalo da rikne da ga Birus nije spasao. I da li i dalje verujete u izjavu Whisa da postoji Bog Unistenja koji je jaci od Birusa plus da od tog boga postoji smrtnik koji je jaci od njega. Ja mislim da je Birus u ovoj epizodi objasnio koliko je mocan, Goku nije mogao ni SSB da upali dok je bio zarobljen.

Verujem da bi se Goku izborio sa tom energijom da je bio u SSJB formi, bas kao sto je Friz u zlatnoj. Da je Friz bio uhvacen u svojoj 4 formi I on bih isto prosao kao Goku. To je sasvim logicno razmisljanje.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #79 poslato: Jun 19, 2017, 21:10:30
OK. Ima logike , mada u prvi mah mi je delovalo da je gotov. Mozda je i mogao da upali SSBlue ali nije hteo, mozda je taj trenutak dok je bio zarobljen koristio kao jedan vid treninga, bar tako tvrdi ovaj lik.