Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Ko će biti deseti član tima?

NidzaDB · 4658

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #40 poslato: Jun 04, 2017, 22:36:56
Nije to isto, Zamas je ubijem specijalnim macem koji je spojen sa duhovnom bombom (mislim jeste da je bezveze nacin na koji je ubijen ali to ipak nije obican mac kao sa Frizom). Dok je Friz ubijen na najbedniji nacin, seckanjem na delice (kockice),  to je bedno cak ni nnjegovi vojnici nisu ubijani na takve nacine.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #41 poslato: Jun 04, 2017, 23:03:51
Kakve to veze ima kako je ubijen ??

Ubijen je od mnogo jaceg borca, koji je mogao i odmah da ga sprzi...

U ostalom, ko ga je*e. Sta se toliko potresas kako je frizider ubijen

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #42 poslato: Jun 04, 2017, 23:07:06
Trebali su Jamacu da stave za desetog ucesnika :D
Nah ali si blizu, Puara

VegetasanGT

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #43 poslato: Jun 05, 2017, 08:28:08
Kakve to veze ima kako je ubijen ??

Ubijen je od mnogo jaceg borca, koji je mogao i odmah da ga sprzi...

U ostalom, ko ga je*e. Sta se toliko potresas kako je frizider ubijen

Potresam????????? Mene  u sustini mnogo zabole ku*ac za to... Samo sam naveo to kao primer zato sto stojim iza svojih reci koje sam rekao na pocetku da je Friz ponizavan I omalovazavan . Tek sada se Akira setio da Friz moze da trenira I bude mnogo jak a u zkz on je posle nameka ostao slabic koga je verovatno I Goten ssj na kraju mogao da prebije.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #44 poslato: Jun 05, 2017, 08:47:33
Smrt je smrt ma kakva god da je.

I sta si ti ocekivao, da Friz bude vecito najjaci? Meni i dalje nije jasno kako to Akira omalovazava?!

E tu se o5 vracamo na ono sto se kaze u nasem narodu:

1.Nista ne traje vecno!

2.Bog daje da radi ko sta hoce a ne koliko on hoce!

Znaci bez obzira sto je ovo crtani,i Friz je imao svoj kraj, posle su se pojavili mocniji poput Tranksa i cao zdravo.Tako da ne znam sta ti je nejasno? .gg2.

A mislim da je Akira namerno ovo uradio sa Frizom tj. kec u rukavu sto znaci da ga nije zaboravio,jer da jeste zasto se onda nije setio za Sela npr?!
« Poslednja izmena: Jun 05, 2017, 09:05:34 od strane NikolaAF »

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #45 poslato: Jun 05, 2017, 10:38:53
To sa Tranksom je samo jedan primer, sta je sa Pikkonom u paklu , pa u 12-om filmu fusion reborn Gohan ubija Friza iz jednog udarca, pa GT da I ne spominjem. Svi su oni jaci od Friza I to je ok da ga srede, ali ne razumem sto je Arkira tako forsirao tog lika kad znamo da je slab. Sta on, dodje slab hoce neku osvetu I biva ubijen na neke bedne nacine. Toje za mene podsmevanje I omalovazavanje.
To sto kazes da ga Akira nije zaboravio si upravu,   sada sigurno da ima neke planove sa Frizom inace ga nebih po dvaput vracao u anime. Cell ima Frizove celije pa bi po nekoj logici I on trebao biti mocan kao Friz  mozda I jaci. Ne znamo da li ce mozda u nekoj narednoj sagi I Cell biti vracen.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #46 poslato: Jun 05, 2017, 10:41:52
To sa Tranksom je samo jedan primer, sta je sa Pikkonom u paklu , pa u 12-om filmu fusion reborn Gohan ubija Friza iz jednog udarca, pa GT da I ne spominjem. Svi su oni jaci od Friza I to je ok da ga srede, ali ne razumem sto je Arkira tako forsirao tog lika kad znamo da je slab. Sta on, dodje slab hoce neku osvetu I biva ubijen na neke bedne nacine. Toje za mene podsmevanje I omalovazavanje.
To sto kazes da ga Akira nije zaboravio si upravu a I red bi bio da se malo obrati vise paznje na negativce iz zkz, ovi sada negativci I protivnici na turniru su smejanje.   Sigurno da ima neke planove sa Frizom inace ga nebih po dvaput vracao u anime. Cell ima Frizove celije pa bi po nekoj logici I on trebao biti mocan kao Friz  mozda I jaci. Ne znamo da li ce mozda u nekoj narednoj sagi I Cell biti vracen.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #47 poslato: Jun 05, 2017, 11:18:29
To sto kazes da ga Akira nije zaboravio si upravu,   sada sigurno da ima neke planove sa Frizom inace ga nebih po dvaput vracao u anime. Cell ima Frizove celije pa bi po nekoj logici I on trebao biti mocan kao Friz  mozda I jaci. Ne znamo da li ce mozda u nekoj narednoj sagi I Cell biti vracen.

Pajkon je ako se ne varam filer lik.

Ne mora da znaci kao sto izgleda, u smislu da ga ponizava, on jeste bio citiram Naska - car, imperator, lord veceg dela univerzuma - ali su se pojavili jaci likovi. Razumem te ti govoris u smislu kako onako jako stvorenje postade onoliko slabo, prema navedenom tj umire na najbednije nacine? Zar ne?
Odgovor ti lezi ovde, nije on slabiji u datom trenutku, tako da procitaj lepo ovaj post tu ti je i odgovor.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #48 poslato: Jun 05, 2017, 15:51:05
Friza ce pokusati da uklone . Onaj misoliki Bog unistenja i Sidra imaju spijune kod nas . Zasto bas Frizu? Ja sad razmisljam , da se ja pitam ja bi uklonio Gohana on je Tim Leader - vodja tima , zar nije logicno. U svakom slucaju ako jedan fali ako nema 10 boraca  predpostavljam da ce univerzum taj biti odmah uklonjen da se nece ni uci u Ring. Bez ikakvog guglanja ja sam dosao do zaklucka da je onaj spijun mogao Bua da podmiti npr nekim slatkisem on onakav naivan pojede ga i zaspi na 2 meseca,jer slatkis ima neki sedativ, najlaksi nacin da se eliminise U7, jer nemaju 10 boraca. Planovi im padaju u vodu kada Goku planira Frizu da pozove . Svi su u kuci kod Bulme na okupu sem Androida 17, Rosija i Frize. Svi su malte ne pod zastitom Birusa i tesko je nekom ubici da im pridje ,a i Whis bi mogao vreme da vrati unazad. Dakle Sidra odlucuje da je najlakse ukloniti Frizu jel da , e sad ce mo videti sta ce biti . Cisto sumjam da su odlucili da uklone Frizu eto tako samo , nepreti njima opasnost od njega on bi im bio i od koristi jer bi mogao da zabije noz u ledja svom timu. Gohana , on je mozak operacije, ukloniti njega i U7 nema nikakve sanse, mada  je i  to ne izvodljivo sada .

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #49 poslato: Jun 06, 2017, 13:55:22
Znaci Friz ce da zaje*e nas univerzum i precice u 4i?! Ep 97 turnir konacno pocinje :)

"Dragon Ball Super" Episode 94 Synopsis, Title: The episode is titled "Evil Emperor Resurrected! Mysterious Assassins Awaits!" The synopsis reads, "Goku, who succeeded in recruiting Freeza as the tenth member of the Universe 7 team for the Tournament of Power, heads over to fortune teller Baba's house to meet resurrected Freeza. Meanwhile, Goten and Trunks head over to the island Android 17 protects and other members make their final adjustments before the tournament starts.

"Dragon Ball Super" Episode 95 Synopsis, Title: "Goku and Freeza Unite - Trap of Universe 4" is the title of episode 95. "Members of Universe 9 visit Earth of Universe 7 to target Freeza. Goku and Freeza don't intend to make it a long fight and are forced to fight together. Meanwhile, Quitela who was watching their fight comes up with a secret plan."

"Dragon Ball Super" Episode 96 Synopsis, Title: This episode is titled "Emergency Again! The Last Warrior is HIM?" The synopsis reads, "Freeza leaves and joins Universe 4 instead, so Universe 7 is one member short yet again. Since there is not much time left before the tournament begins, Goku goes and joins the other nine members of the team and 'He' is also there."

"Dragon Ball Super" Episode 97 Synopsis, Title: "Who Will Survive?! Tournament of Power Finally Begins!!" is the title of episode 97. "Eight universes gather with their Gods and Warriors in the world of Void where Tournament of Power will begin, at last! Then, Grand Priest reveals a shocking fact. The warriors who fall off from the arena will disappear from existence immediately!"

"Dragon Ball Super" Episode 98 Synopsis, Title: The title of episode 98 has not been announced at the time of writing this. "The universes are divided into two groups - those who made a deal with Universe 11, and those who didn't. Goku is enjoying the situation as members of Universe 7 are targeted by many warriors!"

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #50 poslato: Jun 06, 2017, 16:18:41
Mozes i da prevedes ovaj tekst na srpski jezik, ne znaju svi engleski.  :)

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #51 poslato: Jun 06, 2017, 16:23:38
I eto zabode nam Friz noz u ledja . Pa ko ce onda biti deseti borac? Jamaca? Svi nasi borci su zivi i zdravi na kraju epizode 291 Z . Znaci ko god da ispadne iz ringa i bude izbrisan iz postojanja verovatno ce biti vracen uz pomoc Zmajevih Kugli.Za ostale univerzume neznamo.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #52 poslato: Jun 06, 2017, 17:02:49
Bog 4 univerzuma je ona pacovcina ako se ne varam ???

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #53 poslato: Jun 06, 2017, 17:22:16
Bitno je to da ce na Friz zabosti noz i da ce se svi okrenuti protiv nas :D

Ima google prevodilac, dosta im je ovo od mene :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #54 poslato: Jun 06, 2017, 21:16:29
Da da :D Friz se prikljucuje U4 :D Na pocdtku turnira U11 ce da da ponudu da svi napadnu u7, sto ce Gokua da obraduje :D Kolko je covek bolestan
Al ce da prska. ako

U7 ce imati 10 ratnikla :D Da li ce 10tui biti Buu, Tranks iz buducnosti ili Jamaca :D?

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #55 poslato: Jun 07, 2017, 09:14:23
Ja mislim a i nekako j logicno da je Jiren jaci od bogova unistenja, a ucestvovace u turniru.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #56 poslato: Jun 07, 2017, 11:53:04
Imaju li bogovi prava da traze borce iz drugih univerzuma ??? Koja je tu poenta Friz nije borac 4 nego 7 univerzuma kako moze da predje u 4, ispada da to nije turnir izmedju univerzuma, nego neko mesovito sranje gde prelazi kako ko hoce, kako da znamo koji univerzum je mocnii ako clanovi prelaze iz jednog u drugi. Koja je fora Jiren prede u sedm univerzum I mi smo mocniji od 11?????????? Ovaj Akira je debil na kub, nije normalan I treba ga strpati u ludnicu dosta je zasrao ovaj anime. Kako  anime odmice sve veca sranja I sranja. Jel moze neko da mi objasni koja je poenta sa SAGOM TURNIR SVIH UNIVERZUMA AKO CLANOVI MOGU DA PRELAZE IZ JEDNOG U DRUGI , ONDA SE NE ZNA KOJI UNIVERZUM JE MOCNIJI I KOJI CE PREZIVETI SVI NAJACI BORCI MOGU DA PREDJU U JEDAN UNIVERZUM I GOTOVO STA TAJ UNIVERZUM POBEDJUJE??????????????

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #57 poslato: Jun 07, 2017, 14:18:46
Koliko spojlera .panika.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #58 poslato: Jun 07, 2017, 14:24:29
Ja mislim a i nekako j logicno da je Jiren jaci od bogova unistenja, a ucestvovace u turniru.
Ma Whis kaze da nezna mnogo o drugim univerzumima. Pa kako onda zna da ima smrtnika koji su jaci od Bogova unistenja , a da su ti Bogovi jaci od Birusa , i onda se nasmeje? Sta rekao mu tatica. Mozda je to fora kao sa Monakom , da se nas univerzum motivise. Birus je izgubio samo jednom i to u mecu obaranja ruku , to nije merodavno da se poredi koji je borac jaci .
A sto se tice Akire i Tojaotara oni mogu da nameste npr. da je Friz u stvari iz U4 da je on dosao u  U7 da pravi krs i lom i da je to sasvim ok da on ucevuje za svoj maticni univerzum. Ako tako nije onda Kim Dzon Une zgazi Japan da ne gledamo vise Super (Y) .

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #59 poslato: Jun 07, 2017, 15:07:21
Jos uvek nisam pogledao celu ep vec sam samo prelistao i onako prokomentarisao.

A ovo za Friza sam se i ja razmisljao... :)