Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30083

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #360 poslato: Februar 15, 2018, 14:27:52
Ma brate ja mislim da znam sta je kod njega. Neje*ica ga uhvatila pa prepun energije i kompleksa. A i testosteron gruva od silnog treniranja.
A akira izlapeo, jbt mator covek.

Salu na stranu. Jiren je preglup i potpuno bespotreban karakter. Ispasce na kraju da je jaci i od Svegica

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #361 poslato: Februar 17, 2018, 23:13:12
Vido sam Jirenovu priču o mogu da kažem da je sranje. Leptejbm ležim i razmišljam o Superu .gg2. tačnije koliko je razvodnjen ili na naškom razgo*njen. Akira načisto oso u ku*ac, i napravio serijal za decu. Još je to ponosno naglašavao.  Potajno se pravim da se turnir nije desio, i serijal sam prihvatio. I o5 ma koliko da ga prihvatam, ovo je samo senka Zmajeve Kugle. Likovi su kao iz dupeta izvađeni tj većina. Nedostaju mi grdosije koje predstavljaju pretnju, a ne fićfirići kakvi su se pojavili na turniru.  Neka vrate serijal korenu ili neka ne prave sledeći uopšte. Sećam se i kada sam gledao prvu sagu 15e, i odmah uvideo da nije to to. Drugu sam izbegavao, pa sam nekako nastavio. Ovaj turnir je vrhunac gluposti. Čitam da će Goku u kosa da postane siva. I mislim se nije li Akira toliki retard da napravi da on bude pobednik turnira?! To bi bio vrh nelogičnosti. Da je bilo sreće videli bismo SSJ5. ..
« Poslednja izmena: Februar 17, 2018, 23:31:05 od strane NikolaAF »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #362 poslato: Februar 18, 2018, 15:29:49
Ima u absalonu SS5 , a Goku UI je ovde predstavljen tako super sajonac silver,srebrni. Bas ko preslikano iz mocnih rendzera , svi se izredjase.Nije bio zeleni ,beli jos :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #363 poslato: Februar 18, 2018, 15:43:57
Znam. Nego si gledao Ab salon?
Kakav je? Aj mo peticija da serijal bude canon :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #364 poslato: Februar 18, 2018, 16:23:27
Meni vise lici na White nego na silver. Al dobro. Uglavnom je debilno

A inace, onaj video sa neke igrice, gde na kraju turnira ostaju JIren Goku i Golden Friza je ocigledno tacan.

Odgledah sad epizodu. Jbt pola sam premotao. Ne znam, bas mi je bezveze i providno. i Nelogicno D:

A sto se tice letenja, cak ni Grand Priest ne leti nego stoji na nekom letecem ku*cu.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #365 poslato: Februar 18, 2018, 16:27:12
Jesm nema puno epizoda nekih 6, 7 . Podsetio si me kada si rekao SS5 , cak i on nije dovoljan protiv Kiborga . SS5 Vegito se bori protiv njega. Onaj sajonski kralj je jos jaci ako se ne varam.
Meni je ok. Radnja je smestena 12 godina posle zavrsetka GT serijala.
Evo prva epizoda ima cak i prevod na nas , pa koga zanima nek vidi. :)

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #366 poslato: Februar 19, 2018, 01:30:37
Nisam bas zeleo da previse komentarisem u zadnje vreme zato sto ste svi osuli paljbu po DBS.
Jeste da su ubacili pregrst novih likova ali i nije sve tako crno u samoj seriji. A da je razvodnjen nebi se bas slozio.Da se prisetimo samo kad je Goku prvi put otisao na put zmije. Pa taj put je trajao 15ak epizoda ili recimo na Namek planeti gde smo jedno 20 ak epizoda gledali samo skrivanje Krilina i Gohana. Ili to de je Gohan malo malo pa oduzimao po pola epizode placuci xD xD
Meni se generalno svidja DBS ako zanemarim neke stvari.O samom turniru mozda bi bolje bio da je bez ikakvih pravila ali ajde sta sad.
Kad sam pricao jos o onom specijalu tad sam naveo da mi Jiren nedeluje nista jace od Gokuovog UI cak sta vise i tad sam naveo da u toj borbi se vidi da je Jiren u tom trenutku na slicnom nivou. Zatim sam posle toga rekao da ocekujem da Goku dobije novu formu ali izgleda po najavi za sledecu da je samo odradio MUI. Da nebrzam vise sa zakljucima ali sve se odvija po nekom ocekivanom planu. Samo sto sad vise nisam siguran dal ce Goku ili Friza da osvoje turnir zahvaljujuci nekoj svojoj podlosti xD xD Friza me bas razocarao iliti Akira koj ga je prestavio poput nekog prosecnog borca ovde,nadvlado ga je i Topo a pre toga i onaj zekonja <.< <.< 17ica je odlicno prestavljen i cak mi se i svidja sto je po svemu sudeci 3 u UNI7 po snazi a mislio sam da to mesto pripada Frizi. i za kraj slicica da ce se ipak ispuniti i za Gokua da ima blestecu belu kosu iako sam bio osporavan da to nije zvanicna verzija  xD xD xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #367 poslato: Februar 19, 2018, 08:50:01
Kako ti nije razvodnjen? Super nije ni senka Zmajeve Kugle. Turnir bolje da se nije ni desio.
Ostalo pa i nije tako loše i dopada mi se. Ali još jedan serijal koji bi bio sličan ili čak gori stvarno ne bih preživeo.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #368 poslato: Februar 19, 2018, 16:12:42
To sto je 17 ostao do samog kraja ne mora da znaci da je po snazi odmah treci. Poprilicno sam ubedjen da je Friza mocniji od njega. Ni meni se ne svidja kako je Friza na kraju predstavljen, ali to je pre svega jer je on u sustini previse nadmen. Dakle dobio je po pi*ki jer je sve protivnike debelo potcenio.

Mada, mozda je sve to i deo njegovog plana. Jer videlo sa da je mnogo jaci od Dispoa, a posle se kao mucio. Sta znam. Uglavnom nije za dzabe ostavljen do samog kraja. Ima neka caka.

Brate dok su se krilin i Gohan krili, desilo se jos milion stvari i milion scena u medjuvremenu. A ovde oni 3 kadra ponavljaju 2-3 puta. Desilo se cak da scenu prekidaju bez da pokazu sta bi se desilo. Ja smatram da SUper ima najbolju pricu. Tj najbolju ideju oko tih bogova, andjela drugih univerzuma i slicno. Ali i to cak nije iskorisceno.

Mislim, moze da se gleda. Ali nije to to. Kada dodas ocajnu animaciju, ocajne karaktere, MNOGOOOOO nelogicnih stvari koje bas nemaju veze sa mozgom dodjes do zakljucka da je Super jedna velika sramota..

Kako Goku nije dobio novu formu, pa ovo je nova forma....
« Poslednja izmena: Februar 19, 2018, 16:15:52 od strane Marko Grobar »

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #369 poslato: Februar 20, 2018, 11:39:09
@NikolaAF daj ne sviraj ku*cu... ss5 iskreno je veća glupost od UI. Šta ćemo sad, da idem ss5 pa ss6 itd.  u nedogled, ma ajde molim te.
Čak šta više mastere UI uopšte ne izgleda loše.
Konačno me nešto podseća na moć boga uništenja, a Džirenova priča je blaga kopija, Betmenove... a i totalni je promašaj.
Džiren bi bio mnogo bolji zlikovac nego kao dobar lik, ali hajdesad, šta je tu je

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #370 poslato: Februar 20, 2018, 13:10:04
Meni je iskreno i UI Teska debilana.
Birus koji je star milion godina nije uspeo da ga usavrsi, a Goku ce da uspe za 20tak minuta :D ma daj :D

Pritom je 3-4 puta toliko isprebijan da nije mogao da se pomeri, i sad bam, razbice sve..

Pretera ga Akiro!

Ja smatram da je propustena sansa da se iskoristi inicijalna snaga Sajanaca, a to je Ozaru, onaj ogromni majmun.  I zbog toga je SS4 predobra transformacija, jer vuce snagu iz te tehnike. Dakle zamisli da su se Vegeta i Goku na minut do kraja onako isprebijani, sekund pre nego sto ih izbaci poceli da se smeju, i onda transformisali u Ozarue... Kolko bi je*itacno bilo. A ne ovo. Samar, pesnica, sut, i eto ga Goku UI

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #371 poslato: Februar 20, 2018, 13:12:38
Alo, čoveče, ne u nedogled.  Nego da su napravili JOŠ JEDNU SERIJU KAKO VALJA I ĆAO ZDRAVO! JEDINO ŠTA MOŽE DA SE FORSIRA SU FILMOVI. AKO NEŠTO IDE U NEDOGLED TO JE OVO FARBANJE KOSE. Uostalom ti si tamo u komentarima rekao sve, tako da evo ti turnir, pa se oduševljavaj. Ionako je pravljeno za tvoje godine. Uopšte nemam nameru da se svađam i vređam. I dalje ne mogu da verujem našta je franšiza spala...  Vi pojedinci nikada nećete znati kako je buditi se ujutru da biste gledali Zmajevu Kuglu koja se premijerno prikazuje u jednoj propaloj državi. Koja je to radost.

Grobar i meni se mnogo dopada priča o multiverzumu, ali sad džabe, šteta napravoljena.
« Poslednja izmena: Februar 20, 2018, 13:37:22 od strane NikolaAF »

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #372 poslato: Februar 20, 2018, 21:23:04
Birus koji je star milion godina nije uspeo da ga usavrsi, a Goku ce da uspe za 20tak minuta :D ma daj :D

Pritom je 3-4 puta toliko isprebijan da nije mogao da se pomeri, i sad bam, razbice sve..

Pretera ga Akiro!

Ja smatram da je propustena sansa da se iskoristi inicijalna snaga Sajanaca, a to je Ozaru, onaj ogromni majmun.  I zbog toga je SS4 predobra transformacija, jer vuce snagu iz te tehnike. Dakle zamisli da su se Vegeta i Goku na minut do kraja onako isprebijani, sekund pre nego sto ih izbaci poceli da se smeju, i onda transformisali u Ozarue... Kolko bi je*itacno bilo. A ne ovo. Samar, pesnica, sut, i eto ga Goku UI

UI nije uopste transformacija vec tehnika zato i moze da se krece iako je dosao do svog limita istrosenosti. Aj da je nazovemo zenom uma i tela.
Birus jeste star ali je prespavao 99% svog zivota zato je i nije naucio  xD xD xD xD

Jeste isprebijan ali isto tako je i punjen prvo od Frize pa zatim i od Vegete.

Majmun je otisao u zaborav jos u prvom DB i vec ga nije bilo u DBZ tako da bi bilo glupo da ga je vratio sad u DBS u opticaj iliti Akira bi sam sebe zakopao  xD xD xD xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #373 poslato: Februar 20, 2018, 21:40:50
Kako otišao u zaborav kad je Vegeta bio majmun na početku Zeda.

Pa u GT U Baby Vegeta ozaru.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #374 poslato: Februar 20, 2018, 22:25:21

Pretera ga Akiro!

UI nije uopste transformacija vec tehnika zato i moze da se krece iako je dosao do svog limita istrosenosti. Aj da je nazovemo zenom uma i tela.
Birus jeste star ali je prespavao 99% svog zivota zato je i nije naucio  xD xD xD xD

Jeste isprebijan ali isto tako je i punjen prvo od Frize pa zatim i od Vegete.

Majmun je otisao u zaborav jos u prvom DB i vec ga nije bilo u DBZ tako da bi bilo glupo da ga je vratio sad u DBS u opticaj iliti Akira bi sam sebe zakopao  xD xD xD xD

Poprilicno si se nalupao...
Nije tehnika vec forma. Evo pogledaj poslednju epizodu. Kad Krilin i Kornjacin vrac kazu u fazonu : Gokuova forma..... To je Gokuova nova forma, Ultra instict.

Koriscen je Ozaru i u DBZu...

KOliko se secam Hilovanje je zvanicno zabranjeno pravilo na turniru. Tako mi se nesto cini, mrzi me da proveravam.

Kakve veze ima sto je "napunjen" ko sto ti kazes.. To mu da mozda malo energije, ali nikako ne moze da mu zaleci rane. A pritom, vegeta je ostao na toliko malo energije da je posle tog davanja energije Gokuu maltene pao mrtav. tako da ta kolicina energije ne bi bila dovoljna ni da se Gokuu digne ona stvar.

« Poslednja izmena: Februar 20, 2018, 22:34:42 od strane Marko Grobar »

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #375 poslato: Februar 20, 2018, 22:47:49
Kako otišao u zaborav kad je Vegeta bio majmun na početku Zeda.

Pa u GT U Baby Vegeta ozaru.

Da netrazim sad epizode ali Zed pocinje kad se oni spremaju za put na Namek a kraj obicnog DB kad Vegeta napusta Zemlju.
GT nije zvanicna verzija DB serijala tako da to nema veze sta je tamo bilo.

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #376 poslato: Februar 20, 2018, 22:56:27

Poprilicno si se nalupao...
Nije tehnika vec forma. Evo pogledaj poslednju epizodu. Kad Krilin i Kornjacin vrac kazu u fazonu : Gokuova forma..... To je Gokuova nova forma, Ultra instict.

Koriscen je Ozaru i u DBZu...

KOliko se secam Hilovanje je zvanicno zabranjeno pravilo na turniru. Tako mi se nesto cini, mrzi me da proveravam.

Kakve veze ima sto je "napunjen" ko sto ti kazes.. To mu da mozda malo energije, ali nikako ne moze da mu zaleci rane. A pritom, vegeta je ostao na toliko malo energije da je posle tog davanja energije Gokuu maltene pao mrtav. tako da ta kolicina energije ne bi bila dovoljna ni da se Gokuu digne ona stvar.

To sta oni pricaju je u fazonu novog izgleda.
Forme su ti SS-SS1,2,3 SSgod,SSB iliti transformacije.

To bi isto bilo kao da tehniku teleportacije ili kajoken nazoves formom kad to nisu.
UI moze svako da poseduje a transformacije iliti forme mogu samo odredjene rase koje imaju tu sposobnost.

Inace hilovanje nije zabranjeno vec su zabranjene sve stvari koje neko neposeduje u svojim mocima (tipa pasulj i tako ti predmeti) i verujem da zbog toga su i eliminisali BU-a sobzirom da je on posedovao sve zivo od magija pa onda nebi bilo limita za njega ovde  xD xD
« Poslednja izmena: Februar 20, 2018, 23:00:44 od strane MaX »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #377 poslato: Februar 20, 2018, 23:09:10
 .zid3. .zid3. .zid3. .lele. .lele.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #378 poslato: Februar 20, 2018, 23:25:10
Auh , ovaj MAX se bas nalupeta , treba da te sramota , odgledaj ponovo ZED. Gohan je isto tu bio OZARU ne samo Vegeta.
Jedino sto se slazem je UI , to je tehnika , a forma je SSsilver ili ti ultimativna forma najverovatnije nema posle toga. Sposobnost te forme je tehnika UI. Kako bih rekao kombinacija nove forme i sad ce biti mastrirano znanje UI . Moje misljenje je da i pored toga svega Goku treba da bude nalupan opet , jer sam ipak za apsolutnu snagu sto preferira JIREN , a snaga ili ti sila boga ne moli. :)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #379 poslato: Februar 20, 2018, 23:32:11
Da da, bravo Nasko.

Silver ce biti nova forma... Ili White, zavisi za koju varijantu se odluce.

A za Jirena se ne slazem. Po meni on uopste i nije toliko jak, vec je samo odmoran. Da se neko udruzio sa Hitom, vrv bi ga izbacili jos onda :D
jaci je od svih pojedinacno, a ima i dobre tehnike. Nista nismo culi o njima. Ono sa ocima je neka tehnika...

« Poslednja izmena: Februar 20, 2018, 23:42:02 od strane Marko Grobar »