Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30064

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #200 poslato: Oktobar 21, 2017, 20:32:46
Gospodo da li mislite da Hit ima jos neku transformaciju?!

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #201 poslato: Oktobar 21, 2017, 21:48:30
 lol lol lol lol lol neeeee xD xD xD xD

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Odgovor #202 poslato: Oktobar 21, 2017, 21:51:39
Gospodo da li mislite da Hit ima jos neku transformaciju?!
Pa da ima vjv bi je iskoristio protiv Jiren-a, a postoji djelic sanse da je hit jos u igri, posto nismo vidjeli da ga je svegic svojim prsticom izbacio.. Ako se vrati onda bi trebao da ima nekog dzokera u rukavu :D

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #203 poslato: Oktobar 21, 2017, 21:56:16
Omg mislio sam da Hit nema transformaciju jer je nemoguce to za njega a i malo njih poseduje same transformacije. Tehnika nije isto sto i transformacija  xD xD xD xD xD

Dal je ostao ili ne u turniru to je vec nesto drugo i videcemo uskoro jer neverujem da ce se krije do kraja turnira ako je ostao u njemu  xD xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #204 poslato: Oktobar 21, 2017, 22:00:38
I ku*ta i murta je imaju. Zaboravljate da je Hit star 1000 godina i koji zna koliko ubistva ima iza sebe. Možda je mislio da mu ne treba apgrejd protiv Jirena...
« Poslednja izmena: Oktobar 21, 2017, 22:14:09 od strane NikolaAF »

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #205 poslato: Oktobar 22, 2017, 04:55:33
Deluje kao da su krenule malo zanimljivije epizode na turniru napokon.
U ovoj novoj se dosta toga videlo i najavilo za narednih par epizoda :P

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #206 poslato: Oktobar 23, 2017, 16:40:46
napokon da jesu... 

odgovor ko je misteriozna silueta...

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #207 poslato: Oktobar 23, 2017, 20:13:05
Vidim da ce karfila u narednim epizodama postat ssj3, mada mi to ispada glupo jer koliko je gokuu trebalo da postane ssj a kamoli ssj3, oni to haman rade ko iz pi*ke.. Da se prisjetimo kako je vegeta postao ssj a ne ta pucketanja u ledjima ili sta vec.. xD
Ona 3 robota ce se spojit u mega robota i svejedno ce ispast odugovlace sa nebitnim borcima..
Pikolo i gohan su odlican tim, mada kako vidim gohan ima snagu jamace.. I poboljsala se animacija u zadnjoj i nadam se da ce tako i ostati u narednim ep.. :)

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #208 poslato: Oktobar 23, 2017, 20:48:21
iskreno nebi da pridodajem znacaj tim transformacijama jer iskreno jesmo cekali na Gokua da postane SSJ .
Ali ako uzmemo u obzir da Goku nikad nije ni stremio da postaje SSJ jer nije ni znao da to postoji a posle su isli svojim tokovima i ubrzo su napredovali na vece stadijume. Da nepricam recimo o Gotenu i Tranksu koji bukvalno samo sto nisu postali SSB a treninge su videli samo na tv-u jer ih vise zanimaju decije stvari.

I da sumiram na kraju koji god stepen da nauce dzaba im to jer i Vegeta i Goku u 2 ranga nizem stadijumu imaju slicnu snagu pa cak i fuziju da odrade i dalje ce biti slabije od ovih pojedinacno.

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #209 poslato: Oktobar 24, 2017, 15:25:58
Ima smisla, izgleda da im je to u krvi :D
Sad me interesuje borba Vegeta vs Toppo msm da ce ga vegeta izbacit,svaki put kad ga je goku nadmasio on je bio ljut i ljubomoran ali sad nije bio ni zainteresovan kao da je jaci od te forme.. Mislim da je u vremenskoj sobi postigao nesto vece ..

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #210 poslato: Oktobar 25, 2017, 11:22:10

Odlicna teorija/video... :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #211 poslato: Oktobar 25, 2017, 11:31:24
Nije bez nista... lol (Y)

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #212 poslato: Oktobar 26, 2017, 02:34:32
Ali isto tako imam i  ja jednu teoriju u koju sve vise verujem a to je da Jiren mozda ne zna da koristi UI.
Razlog je po meni taj da kad je Goku prikazao UI, Klovan je poceo da cupa kosu zato sto vise nije bio siguran u pobedu a ostali Bogovi i Andjeli su upali u sok bukvalno. Cak se i Vis iznenadio kao kad proba neko ukusno jelo. Dok za Jirena niko nije prokomentarisao da je u toj formi a neverujem da Vis to nebi izvalio.
Isto tako dok je bio u toj formi Goku nije primio ni jedan udarac od Jirena dok Jiren jeste znaci da i taj detalj mozes da dodas u ovu teoriju.

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #213 poslato: Oktobar 26, 2017, 20:33:30
Ali isto tako imam i  ja jednu teoriju u koju sve vise verujem a to je da Jiren mozda ne zna da koristi UI.
Razlog je po meni taj da kad je Goku prikazao UI, Klovan je poceo da cupa kosu zato sto vise nije bio siguran u pobedu a ostali Bogovi i Andjeli su upali u sok bukvalno. Cak se i Vis iznenadio kao kad proba neko ukusno jelo. Dok za Jirena niko nije prokomentarisao da je u toj formi a neverujem da Vis to nebi izvalio.
Isto tako dok je bio u toj formi Goku nije primio ni jedan udarac od Jirena dok Jiren jeste znaci da i taj detalj mozes da dodas u ovu teoriju.
Jiren je usavrsio UT to se vec vidjelo kad ga je Hit napao iz sjenke..
Pa svi su bili iznenadjeni zato jer je Ultra instinkt nesto sto cak i bogovi ne mogu da usavrse kako treba, pa su bili iznenadjeni kako je to uspio obican smrtnik iz slabog univerzuma,onaj je cupao kosu jer svi imaju neke svoje reakcije..
Mzd Jiren nije bio u punoj snazi jos nismo sigurni kakve sve sposobnosti ima, a jedan udarac nista ne znaci nije zadobio nikakve stete.. Uostalom mislim da je meditacija kljuc UT.. :)

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #214 poslato: Oktobar 27, 2017, 18:15:43
To sto je izblokirao Hitov udarac moze da bude i da nije imao spusten gard kao sto ga Goku ima vecinom vremena. Ni Vegetu niko nije napao a da ovaj nije ocekivao jer prati celu okolinu i na oprezu je dok svi znamo da je to jedna od retkih Gokuovih mana xD xD

Videcemo ali mi cudno da do sad niko za Jirena nije prokomentarisao pa cak ni Vis koji ima neverovatno zapazanje i instinkt.

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #215 poslato: Oktobar 27, 2017, 21:37:16
Vidjet cemo :D

Izgleda da nisu mogli tajanstvenog borca da odrze u tajnosti   :-/

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #216 poslato: Oktobar 28, 2017, 03:31:53
Zanimljiv video,jedva cekam sad naredne epizode.
Inace vidis da i on ima slicno razmisljanje. Doduse on misli da Jiren ima UI iako Vis to nije prokomentarisao je njegovo razmisljanje.
Ja sam ubedjen da nema vec da ima neverovatnu kolicinu snage i da je to to.
Ako urade fuziju ove dve onda bi trebali G i V po mom misljenju jer mene to najvise zanima cak i vise od UI-a xD xD xD xD xD

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #217 poslato: Oktobar 29, 2017, 11:38:04
Brateeeee kolko dobra epizoda... Savrsenstvooo.. Jedna od najboljih u ovom serijalu...

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #218 poslato: Oktobar 29, 2017, 14:48:10
Ma da li je moguce da ne ubace ni sekunde borbe izmedju Vegete i Topoa. Kontam da se Yiren nece mrdnuti dok Vegeta ne izbaci Topa, a to ce biti u zadnjih 10 min predpostavljam, zato sada gledamo ove borbe, kontam da ce mo borbu Topo vs Vegeta gledati tek od 116 ili 117 epizode , sto mene zanima, ovo mi je smor vec vidjeno , cak i fuzija sa potarama npr. sta tu mogu da naprave da im u odredjenom trenutku istekne posle nekih 5 min . bez obzira koliko je jak taj ratnik i naravno onda ce zavrsiti na tribinama obe cure  :) .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #219 poslato: Oktobar 29, 2017, 21:51:00
Ma ko je*e debelog Topoa.. Najsmarackiji lik, samo mu rebrijana parira.
Da, ova epizoda jeste odugovlacenje, ali uopredi je sa ostalim epizodama koje su koristili za odugovlacenje na turniru.. Pa ova je savrsenstvo