Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30074

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #20 poslato: Januar 03, 2017, 14:26:09
ti si ovde jedini retard,ne znam da lu su to fanovi ili sta vec,ali oni sve sto su rekli to se dogodilo

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #21 poslato: Januar 03, 2017, 16:03:31
hahhaahahahahah :D

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #22 poslato: Januar 03, 2017, 16:37:00
Ne razumem samo zasto su pozvali kornjacin Vraca da se bori,zasto nisu pozvali Jamacu.Kornjacin Vracova borbena snaga na pocketu zeda je bila oko 120,a Jamaca je trenirao kod kralja kai i njegova borbena moc je bila oko 40000,jos je trenirao posle toga i sad mu je sigurno veca borbena snaga

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #23 poslato: Januar 03, 2017, 16:49:15
Znaci ovaj Radojica7 i ovaj BlueHari su tacno 2 debila, pa Bog te je*o jeste li toliko retardirani da ne mozete da shvatite da su ti klipovi i te stranice cista glupost, Bog Namekijanaca i pi*ke materine.... Po tim vasim stranicama i klipovima, GOKU JE TREBAO DA SE PROBRAZI PRE 8 MESECI U SUPER SAJONCA BELOG PA NIJE!

Ja ne znam sta nije u redu sa tobom u ovom videu je lik samo nagadjao nisam rekao da je sve 100% istina ali pogledaj mu druge klipove pa ces da shvatis.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #24 poslato: Januar 04, 2017, 12:24:14
Radojice, nisam ja retard nego ti, sto dokazujes svakim odgovorom ovde na forumu... Mozes da pricas nekom ko je glup da imas 21 godinu, po tvojim odgovorima se vidi da imas negde izmedju 9 i 11 godina. A ti Hari, sve je u redu sa mnom, nego mi idete na qrac vise sa tim postavljanjem videa gde neki ljudi nagadjaju sta ce se dalje desiti, svi ti ljudi sto su kao predvideli nesto, su citali sa oficijalnog sajta, a ne oni sve izmislili. Inace ima i onih koji sami izmisljaju i voleli bi da se tako radnja dalje odvija.... Sad nek' svako od nas napise po jednu boju, koja ce biti boja sledece transformacije, naravno da ce jedan da pogodi koja je, i sad je vidovit ili je pogodio. Kad 30 razlicitih ljudi napise po jednu boju ili teoriju naravno da ce jedna biti tacna ako razumete, ako ne onda ne vredi dalje objasnjavati... A da koliko su ti vasi kraljevi iz video snimaka pametni i sve pogadaju pokazuje to sto prave teorije o tome ko je koliko jak u Superu, ne da to nema veze sa Zmajevom Kuglom, vec to nema veze sa zivotom. Nivoi snage su prestali da postoje od Friz sage,toliko o tome...... PIS AUT

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
Odgovor #25 poslato: Januar 04, 2017, 13:54:11
A  i taj video sto ste stavili za pikola kao boga nema veze sa superom to je lik sa kanala mastar media pravio zato sto on pravi kao neki anime war nmp ni ja kao dolazi neki zli bogovi iz valjda 13. univerzume i onda se likovi iz svih animea udruzujuu i bore se sa njima i tu se pikolo kao transformisao kao i onaj luffy i ichigo

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
Odgovor #26 poslato: Januar 04, 2017, 15:25:48
I posle Hik lud.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #27 poslato: Januar 04, 2017, 19:05:56
Radojice, nisam ja retard nego ti, sto dokazujes svakim odgovorom ovde na forumu... Mozes da pricas nekom ko je glup da imas 21 godinu, po tvojim odgovorima se vidi da imas negde izmedju 9 i 11 godina. A ti Hari, sve je u redu sa mnom, nego mi idete na qrac vise sa tim postavljanjem videa gde neki ljudi nagadjaju sta ce se dalje desiti, svi ti ljudi sto su kao predvideli nesto, su citali sa oficijalnog sajta, a ne oni sve izmislili. Inace ima i onih koji sami izmisljaju i voleli bi da se tako radnja dalje odvija.... Sad nek' svako od nas napise po jednu boju, koja ce biti boja sledece transformacije, naravno da ce jedan da pogodi koja je, i sad je vidovit ili je pogodio. Kad 30 razlicitih ljudi napise po jednu boju ili teoriju naravno da ce jedna biti tacna ako razumete, ako ne onda ne vredi dalje objasnjavati... A da koliko su ti vasi kraljevi iz video snimaka pametni i sve pogadaju pokazuje to sto prave teorije o tome ko je koliko jak u Superu, ne da to nema veze sa Zmajevom Kuglom, vec to nema veze sa zivotom. Nivoi snage su prestali da postoje od Friz sage,toliko o tome...... PIS AUT

Sve ja tu razumijem nego kazem ovaj lik ne nagadja bas svaku epizodu i kada izbaci neki klip koji se tice sledece epizode on u naslovu klipa a i u klipu kaze da su to spojleri koje je nasao sa nekih sajtova cak i izbaci ss od tih spoilera(mislim na text),sto znaci da lik nije prevarant kao vecina i one nivoe snage i te gluposti vise ne postoje to znam a u svom klipu on nije postavljao pravi nivo snage vec ih je rasporedjivao po snazi kao na olimpijadi xD 1. mjesto 2. mjesto itd.

Odjavljujem se :)

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #28 poslato: Januar 05, 2017, 13:56:57
Ne razumem samo zasto su pozvali kornjacin Vraca da se bori,zasto nisu pozvali Jamacu.Kornjacin Vracova borbena snaga na pocketu zeda je bila oko 120,a Jamaca je trenirao kod kralja kai i njegova borbena moc je bila oko 40000,jos je trenirao posle toga i sad mu je sigurno veca borbena snaga
Roshi je ikona celog DB. Ne zaboravi da je on naucio Gokua Kamehameha talasom , mafuba talasaom , i nizom drugih tehnika , ja cak mislim da je mozda i siguran sam usavrsio i nove , neverujem da samo vitla mlade devojke, riknuo bi odavno . On ima preko 300 godina i njegovo iskustvo samo moze doprineti celom timu da pobedi sto ja i ocekujem . Dovoljna bi bila pogubna scena po Gokua da vidi da on umire od strane nekog neprijatelja dok su svi ostali bespomocni da ga spasu i eto preokreta. A plus jos ne zaboravi da bez starca nema udarca :) .

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Пиворад
Odgovor #29 poslato: Januar 05, 2017, 14:03:21
I posle Hik lud.

Па и јеси. Ти си луђи од свих који су писали у овој теми.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #30 poslato: Januar 09, 2017, 00:22:52
Mislim da treba otvoriti posebne teme za spekulacije i prognoze i moguce pravce serijala, a u ovakim temama iskljucivo raspravljati o stvarima koje su se desile/odgledale

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
Odgovor #31 poslato: Februar 20, 2017, 22:02:07
Cini mi se da ovi takmicari koji se sad bore protiv 7 univerzuma i nisu nesto posebno, Bazil nije uspeo da pobedi cak ni uz pomoc varanja... :D

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #32 poslato: Februar 20, 2017, 22:11:41
Sta mislite, da li ce Gohan da pobedi ??

Goku ce sigurno :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #33 poslato: Februar 20, 2017, 22:15:02
Nece.

Mora biti 1:1

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #34 poslato: Februar 20, 2017, 22:38:09
Jeste najlogicnije da bude 1:1 ...

Al su mi nekako u najavi ostavili utisak da ce Gohan ipak nekako da pobedi. Kao, ovaj ce da ga oslei, ali gohan nije rekao svoju poslednju.. mada bih vise voleo da izgubi. Jer je u sustini pi*ka streberska

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
Odgovor #35 poslato: Februar 20, 2017, 23:22:39
Mislim da ce ipak pobediti Gohan, ne trebaju mu oci da bi pobedio, Gohan i Goku su istrenirani da ostete protivnicki ki.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #36 poslato: Februar 21, 2017, 00:00:12
Oni Vukovi nemaju KI. Goku je rekao ui prosloj epizodi, da je jako cudno, jer ne oseca ki ni jednog od njih. A pisalo je i u najavi sledece epizode.

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
Odgovor #37 poslato: Februar 21, 2017, 02:34:56
Gledao sam je samo live, nisam je gledao sa engleskim prevodom, pa nisam znao za to, kako god Gohan ce da pobedi.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #38 poslato: Februar 23, 2017, 19:14:57
mislim da nije bitan konacan rezultat, 3:0 ili 2:1 (ili 1:2) ali ako jeste, onda Gohan sigurno gubi, jer u (SPOILER ALERT) najavi za 81. epizodu u kojoj se Goku bori sa plavim vukom valjda (bi trebalo) se ukida pravilo unistenja univerzuma ako univerzum 9 pobedi, sto ne verujem da ce se desiti, tj. da ce Goku posustati a i da pobedi, pitanje da li bi Zeno stvarno ukinuo to pravilo, ako mu sine, moze da pucne prstima i nestadose univerzumi :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #39 poslato: Mart 03, 2017, 20:33:09
1 - 1 ...