Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.
  • Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam adminstracija sajta www.zmajevakugla.rs! Uzdravlje! .ziveli.

Istinite strašne priče

BlueHari · 1026

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
poslato: Jul 19, 2017, 13:48:51
UPOZORENJE!
U ovoj temi ćemo da pišemo neke strašne događaje koji su se vama(nekom vašem drugu/drugarici ili nekome iz vaše porodice)desili, ali da su istiniti. Ne prihvatam priče sa neta, creepypaste itd. već 90% istinite priče koje su se vama desile ili nekom drugom, ako niste sigurni da je ta priča koju vam je neko ispricao istina, onda je nemojte ni pisati.
HVALA NA RAZUMJEVANJU! :D

E ovako, ova priča se nije meni desila, već su mi je ispričali komšije koji u moje selo žive duže vrijeme. Oni su uhvatili temu o nekoj vrbi, koja je bila uz potok pokraj njihove kuće. Preko dana je bilo sve normalno nije bilo nikakvih čudnih događaja, ali noću, noću je bila druga priča....
Naime mnogi starosjedioci mog sela su imali jezivo iskustvo sa tom vrbom. Jedna baba, koja nam je to pričala, rekla nam je kako je njen pokojni muž vidio kako koze izleću iz te vrbe. Sasvim ni od kuda su izletile iz vrbe i počele da trče, pa je njen pokojni muž krenuo za njima, ali na svu sreću, njenog pokojnog muža je zaustavio njegov otac i rekao mu: "Ako kreneš za njima, nećeš znati kuda ćete odvesti i nećeš znati da se vratiš." On je poslušao oca i nije krenuo za njima i u tom trenutku su koze nestale.
Pa onda su mi pričali da tada nisi smio da ideš ulicom, pored te vrbe, bez barem upaljene cigare. Govorili su mi kako je par ljudi smjelo noću da prođe pored te vrbe. Bio je jedan čovjek iz sela, koji je često prolazio pored te vrbe jer je imao dovlojno hrabrosti, ali jedne noći mu se sve promijenilo. Dok je išao ulicom, bio je mrkli mrak nije se vidio ni prst pred okom, kad od jednom pored njega prođe neka životinja, koja je bila bijela ko snijeg i jasno se vidjela u mraku, ali sto je strasno kod te životinje je to što je bila kao pas, ali bilo je visoko kao čovjek. U tom trenutku je čovjek  trčao do svoje kuće brzinom svjetlosti. Kada je uletio u kuću on je bio blijed ko krpa od straha, kada su ga upitali šta mu je on im je sve rekao.
Eh sad ovo je poslednja prica koju su mi ispricali o toj vrbi. Bila je noć i padala je kiša, ta baba i njen muž su čuli kako nešto vrišti, opisala je to kao plač bebe i jek šakala. Izašla je cijela porodica na terasi da vidi šta je to? Ali nije bilo nikoga ili ničega, tada nije bilo puno kuća svega 3 ili 4, gledali su kako kiša pada po livadama, ali nisu viđeli ama baš ništa. Kada su opet čuli krik, muž od te babe je uzeo pištolj i pucao je u smjeru odakle dolazi taj krik, ali to mu je najgora greška u životu jer se od tog dana teško razbolio. Na svu sreću te vrbe danas nema jer ju je pogodio grom i do korijena je izgorila :D . Inače dok sam ovo pisao sav sam se naježio .gric.  .nene.

KRAJJJJJ
P.S. Sve ovo se izdešavalo prije 20 godina :D
« Poslednja izmena: Jul 19, 2017, 14:18:03 od strane BlueHari »

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #1 poslato: Jul 19, 2017, 22:30:26
Dobar! :D

Evo jedan koji je moj drug meni pričao:
Kraj 2014 godine glad zedj,ma katastrofa u svetu,i odjednom svetlost u svetlom danu objasja i Akira objavi:Svakog fana Zmajeve Kugle čeka nešto neočekivano i novo,svi u svetu su počeli da se raduju i da budu manje gladni i žedni xD.
I konačno došao je taj trenutak,trenutak od kojeg su ljudi počeli čak da umiru,a ne da budu veseli,2015 godine je izašla prva epizode SUPERA...

(Nije da baš toliko mrzim Super kao neko koga neću spominjati @Welicak94 ,ali eto da i ja podelim nešto sa vama)

(Ovo sam napisao iz šale,ali uskoro ću objaviti jednu pravu priču koju mi stariji brat od strica rekao,samo treba opet da mi objasni dogadjaj da bude sve super)

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.