Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Film ,,Zmajev Gnev".

Мићун · 389

Van mreže Мићун

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Hope
poslato: Januar 26, 2023, 14:44:29
v gnev.
Sinoć sam opet pogledao оvaј film,mislim da sam bio više  oduševljen nakon ovog gledanja nego nakon  prvog.Primetio sam neke zanimljivosti.Prvo је да Hoi podseća na Babidija,а Hirudegarn podseća na Madžin Bua...Sva ta priča podseća na priču sa Madžin Buom...Takođe Hirudegarn me malo podseća na Oozaru.Sam Tapion me podseća na future Tranksa,podseća na njega po ponašanju.Takođe oboica imaju tužnu prošlost.Tapion ima brata Minotia,a Tranks(iz budućnosti) Gohana.Jedina zamerka za ovaj film je minutaža,film traje samo 51 minut.Tranks je ovde gledao na Tapiona kao na starijeg brata,što i Bulma potvrđuje u razgovoru sa Videl.Imamo jako blizak odnos između Tranksa i Tapion.Vegeta se pojavljuje na dva minuta i to za ta dva minuta izdobija batine Videli smo tehniku spajanja(Gotenks),meni je bilo drago videti tu fuziju,pogotovu jer su uspeli da se iz prve spoje.Gotenks u ovom filmu je otključao SS3.
I pored Gotenksa,Tapiona,Vegete,Gohana,opet je Goku dobio glavnu ulogu u pobedi naših heroja.Upotrebio je tehniku"Zmajev gnev",jedna zanimljiva tehnika,ovu tehniku smo videli samo u ovom filmu.Tapionova melodija koji svira uz pomoć okarine je prelepa i jedna od lepših u Db svet.Njegov mač (koji poklanja Tranksu na kraju filma)je isti onaj mač sa kojim je Tranks napravio narezak od Frize.Definitivno jedan od najboljih DB filmova. .goku.