Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.
  • Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam adminstracija sajta www.zmajevakugla.rs! Uzdravlje! .ziveli.

Zaboravljeni lik iz prvog DB u stanju je da ubije Vegetu na pocetku DBZ

Zilee · 604

Van mreže Zilee

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Svi se verovatno secate turnira Uranai Babe.Goku,Krilin i Jamaca, Upa i Puar su se borili protiv 5 protivnika i itd.Mene je zainteresovao cetvrti po redu, Devilmajt Bim, djavo koji ima sposobnost da ako nadje najmanje seme zla u srcu, ta osoba eksplodira. Kao sto znamo,to na Gokua nije upalilo posto je bio mnogo dobar.Imam sve razloge da verujem da je on u stanju da ubije Vegetu. Barem po meni, sto vece zlo u srcu nadje tim je eksplozija neizbežna.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Verovatno ima neka odbrana od tog napada , ali od ARALE nema , lik koji je mogao sve zlikovce da poubija ocas posla u Zedu .
Arale je i lansirala Vegetu u superu.  xD

Van mreže Zilee

• Novajlija
  • *
Na nju sam vec zaboravio ali ja sam tek odgledao sel sagu. Do super nisam nisam ni stigao. Ono sto sam hteo da kaze jeste da taj djavo je u bliskoj borbi preslab, ali da zahvaljujući svojim sposobnosti da ima velike sanse protiv veoma jakog protivnika. Arale je suvise dobra da bi ee bila ozbiljno.

Van mreže Dejan Kalanj

• Novajlija
  • *
Па он је у стању да убије Ђирена фризу и остале не само Вегету ок све који не могу да се попну на питоми облак
« Poslednja izmena: Novembar 25, 2019, 23:19:19 od strane Dejan Kalanj »