Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Top 3 "drop" animea

Welicak94 · 570

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Februar 01, 2017, 22:06:45
Kako postoje dobri animei, tako postoje i losi... a postoje i oni losiji, ali gledljivi... a... postoje i oni koje ne uspevamo da odgledamo jer su nam toliko dosadni, besmisleni, glupi itd...

Koja su vasa TOP 3 "dropped" animea?
* Ostavite informaciju koliko ste epizoda pogledali.

Ja imam sistem - "Sta pocnem, to i zavrsim";
Sto se i drzim tog sistema, jer su mi mnogi animei bili glupi i dosadni u pocetku, dok su pri kraju dobijali sustinu i ostavili vrlo pozitivan utisak  :))
Zato, u vrlo retkim slucajevima "bataljujem" sa gledanjem .lak.

Nemam ih mnogo, ali ovo su moja TOP 3 "dropped" animea  <.<

1. H2O: Footprints in the Sand
Pogledano epizoda: 6;
Hteo sam da prestanem jos posle druge epizode i nakon par dana pauze i zastoja, odlucim da ipak nastavim upravo zbog onog mog "sistema";
Medjutim. Svoje gledanje zavrsio sam na sestoj epizodi i smucilo mi se. Kao prvo, animacija retardirana (gora nego u Superu  lol ), kao drugo neka decurlija; Bez smisla i poente; Jedan lik oko kog ima 5 devojcica i svaka se zaljubljuje u njega; A pozadinski motivi su jos gori... :D

2. Sayonara Zetsubou Sensei
Pogledano epizoda: 7;
Anime koji bi trebao da bude smesan i komican, toliko smesan da "padas sa stolice". Barem su tako pisali neki po internetu.
Ja u ovom animeu, za sedam pogledanih epizoda, nisam video ni jednu jedinu smesnu a ni malo komicnu scenu. Barem ne meni. Svi mi imamo drugaciji smisao za humor, ali nesto sto nije smesno, nije... Ali dobro, nema veze to. Prica... ako je imao uopste. Iz epizode u epizodu nista se ne desava, prikazuje profesora koji svaki put zeli da izvrsi samoubistvo... E da... animacija ocajna! Negledljivo. :)

3. Baka to Test to Shoukanjuu
Pogledano epizoda: 3;
Davno sam ovo pokusao da gledam tako da se i ne secam o cemu se radi. Glavni razlog sto sam prestao da gledam je taj da je radnja za decu do 8 godina a animacija ravna intelektu za dete do 3.

I dodao bih na mesto pre broja 1, a to je "nula".
#0 > Boku no Pico;
Pogledano epizoda: 0;
Odustao sam nakon 6 minuta. Ocistio istoriju pretrage, ugasio chrome momentalnim klikom na X, restartovao laptop.
Bilo, ne ponovilo se! .fu.  lol lol lol

Toliko. :D
Da cujemo vas.  .zlocko.
« Poslednja izmena: Februar 01, 2017, 22:10:27 od strane Welicak94 »

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
Odgovor #1 poslato: Novembar 02, 2017, 20:13:42
1. ******  - zesci kancerr nije ni do koljena dbzu , odgledao oko 28 epizoda i fala bogu dodao ga na drop listu
2. Code Geass - anime sam jedno vrijeme presto gledat pa sam poceo ponovo i sad sam drop jer je anime go ku*ac , epizode nisu zanimljive ( odgledao 10 ep)
3.Guilty Crown - odgledao 1 ep i to jedva jer mi je drug preporucio , ugl znm sta se treba desit i zesce je sranje

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #2 poslato: Novembar 03, 2017, 00:44:55
@AzzeX brate i ja sam Code Geass batalio, ali na trecoj ep... ne volim robotiku :D Mada drug me ubedjivao kako je mnogo dobro... mooozda nekad pogledam :D Za sad, ne. Lepo je sto se neko oglasio povodom ove teme  (Y) lol