Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Seirei no Moribito (2007)

Welicak94 · 281

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Decembar 21, 2017, 18:19:58

Skoro sam pogledao ovaj poprilično "underrated" anime i baš sam se oduševio njime.

Naziv: "Seirei no Moribito" (Moribito - Guardian of the Spirit);
Zanr: Akcija, avantura, istorijski, fantazija;
Kratak opis: Balsa, kopljanik i lutajuća ratnica, na jednom od svojih putovanja stiže u Jogo kraljevstvo. Posle neuspelog pokušaja ubistva sina imperatora, princa Ćaguma, carica poverava Balsi na čuvanje svog veoma neobičnog sina, odnosno Ćaguma. Naime, on je ključ jednog mističnog fenomena koji se dešava svakih sto godina. On je Čuvar svetog duha.
Moja ocena: 10/10 , stvarno je prijatno za gledanje, priča, likovi, muzika i akcione scene su odlične, a anime malo ko da je pogledao.

E sad, ima jedna zanimljiva stvar koju bih pomenuo.
Dok sam gledao, jako mi se svideo jedan OST, tj. pozadinska muzika... i prosto mi je bila jaaako poznata, ali nikako nisam mogao da dokučim gde sam je čuo. Nakon jednog dana traganja, uspeo sam u potrazi i zaključio sam, zatim i uporedio, da je OST iz ovog animea vrlo sličan pesmi od Željka Joksimovića za Evroviziju 2012 - Nije ljubav stvar.

Pa evo i linkovi, ko hoće da uporedi, neka posluša prvih 35 sekundi oba klipa.
OST iz Seirei no Moribito:

Željko Joksimović - Nije Ljubav Stvar

I još nešto, preporučujem Eng Dub ;)
Ostaviću u prilozima zip fajl sa torrentom za preuzimanje.
Seirei no Moribito (2007) [Dual Audio] [mHD] [BDRip] [HD 720p] (2.74Gb)