Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

Kako će izgledati animacije nastavka DBS-a?

Мићун · 259

Van mreže Мићун

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Hope
    • Pogledaj profil
poslato: Februar 11, 2023, 17:37:55
Kakva će biti animacija nastavka DBS-a?
Svi željno iščekujemo nastavak,neki znaju ko će biti novi neprijatelji ,a neki i ne...Ono što niko ne zna je-kako će izgledati animacija novog serijala.

Meni se vrti tri mogućnosti u glavi:

1.Izgleaće kao dosadašnji Super.Dosadašnja animacija u DBS nije bila loša,bilo je lepih kadrova,pogotovu na Turniru moći.Nesviđa mi se što nema ni malo krvi,to je skroz izbačeno iz novog serijala.U Zed-u nije bilo mnogo krvi,taman koliko treba.

2.Animacija iz novog Broly filma.Po meni nije loša animacija izgleda sasvim pristojno.Jedino što mi se ne sviđa je 3D(CD ) animacija,ovo su scene borbe Gogete i Brolija,kad se sudare punom snagom nastaju fluorescentne boje, to vidimo i na kraju Supera u borbi Gokua protiv Dzirena.

3.Animacija iz novog filma DBSH.Ova animacija i izgled likova mi se uopšte be sviđa,izgleda kao neka igrica,a posebno mi je muka Pikolovog izgleda.

Rekao bih da su kroz ova dva filma isprobali ove dve animacije.Ja lično se ne bih žalio kad bi video animaciju iz Broly filma.

Voleo bih da čujem mišlenja drugih forumaša po pitanju sve tri animacije
« Poslednja izmena: Februar 11, 2023, 17:45:09 od strane Мићун »

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Februar 12, 2023, 23:52:19
Kod nastavka DBS ne ocekujem neku preterano finu animaciju. Ako održe nivo iz poslednje sage dobiće + u svesku kod mene.
Sto se tiče filmova tu stvarno treba obratiti pažnju. Ipak je to nešto što se priprema više godina. Ovo što su uradili sa poslednjim filmom je verovatno proba i na neki način reklama za buduću sagu, i ne verujem da će sledeći biti takav iako je lakše raditi u 3D, mada ko zna...

VegetasanGT

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #2 poslato: Februar 23, 2023, 20:51:21
Animacija iz Brolija je po mom mišljenju najbolja iz 21. veka koja se našla u Zmajevoj Kugli i koja se mislim neće ponovo pojaviti. Direktor animacije je bio Šintani, kog je lično Torijama izabrao i Šintani je odradio odličan posao napravivši novu animaciju, a da pritom očuva osećaj stare animacije koja je viđena u Zedu.

Što se budućih izdanja tiče, možemo samo da "lupamo", ali se svakako nadam da se u potpunosti izrađena animacija na osnovu CGI-ja neće ponoviti, ali u to jako sumnjam. Imam neki osećaj da će se nastaviti u ovom 3D izdanju, jer je naravno, profitabilnije. Sve ovo je svakako u cilju čiste zarade i "SUPERHEROJ" je odraz toga.

Evo i neki skrinšot u prilogu, da se podsetimo kako je bilo gledati "Brolija"  (Y)

Van mreže olanik

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Mart 02, 2023, 08:18:28
Odlicno ako ce biti nastavak,ja sam trazio na internetu i nigde nisam nasao da ce biti,odakle ti ta informacija?

Van mreže Мићун

• Novajlija
  • *
  • Hope
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Mart 02, 2023, 10:25:04
Manga jenodmakla,sigurno će doći do nastavka dbs-a, najava  će tek biti oko maja,tako da kontam da će krenuti serijal u decembru...