Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

Vesti iz sveta Holivuda

NikolaAF · 333

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
poslato: Septembar 02, 2018, 11:13:26

U ovoj temi ostavljajte filmske vesti koje su po vama najbolje

Evo za pocetak jedne.
[/u]

Vesli Snajps je izjavio da Marvel studio ima u planu jos 2 Blejd filma. I da pregovori teku u poslednjih par godina."Ima mnogo razgovora koji se trenutno odvijaju i veoma smo blagosloveni sto imamo opet interesovanje za nešto što dolazi iz tog sveta. Kreirali smo dva projekta koji savrseno uklapaju u ovaj svet i kad ih ljudi vide, mislim da ce imati samo problem u odlucivanju o kojeg najvise vole. " "Svi glavni izvrsioci [u Marvelu] i moj tim, o kojima smo razgovarali protekle dve godine. Svi su odusevljeni zbog toga, svi su u dobitku, ali imaju posao da obave i moraju da pokvare mnogo stvari koje moraju pre nego što dodju do toga, pretpostavljam. U međuvremenu, imamo posao i naša vlastita predstava o tim stvarima da to i ucinimo ... Ali sledeći put kada nesto vidite u [Blejd univerzumu], zapamtite moje reci : ono što smo radili ranije je djecija igra u poredjenju sa onim sto sada možemo da uradimo. " Meni se ova vest bas dopala (Y)

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Septembar 13, 2018, 11:20:50
Kejt Bekinsale je zvanicno zavrsila sa Underworld fransizom :D I treba! Posle Katastrofalnog 5 dela mislim da je sve receno .gg2.

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Septembar 13, 2018, 15:42:28
Stalone najavio na svom Instagram profilu snimanje novog Ramba (peti deo) B|

Sto se Underworld-a tice, katastrofa je i cetvrti deo .cudno.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Septembar 13, 2018, 17:29:40
Pa 4 jeste katastrofa, blagi trash ali je meni nekako drag. A za 5 nemam komentar.

Zašto Švarceneger nije u novom "Predatoru"
[/u][/b]
izvor: Mondo

Reditelj najnovijeg "Predatora" Šejn Blek je u intervjuu za "Digital Spy" otkrio da sasvim razume odluku Arnolda Švarcenegera da se ne pojavi u njegovom filmu.

POVEZANE VESTI
25 stvari koje niste znali o "Terminatoru" "Predator" je živ! (VIDEO) POTVRĐENO: Snima se nastavak kultnog filma!"Ti NIKADA nećeš postati glumac" (VIDEO)
Prošle godine, Švarci je istakao da je odbio da se pojavi u ovom nastavku i nagovestio da bi u svakom slučaju bio samo u jednoj kratkoj sceni. Blek je potvrdio da njegova uloga ne bi bila velika zbog novog smera u kojem film ide.

"Studio je želeo da osveži priču novim likovima. Nisu hteli da se ceo film zasniva na ponovnom pojavljivanju Švarcenegra. Najverovatnije bi se samo kratko pojavio na samom kraju kada je klimaks filma", istakao je reditelj i dodao da je očekivao da će ga glumac odbiti kada mu je predložio da se priključi projektu.

EKSKLUZIVNO: "Predator" kakvog niste videli! VIDEO
"Verujte mi, skroz sam ga razumeo kada mi je rekao: 'Gledaj, u pitanju je mala uloga i mislim da to zaista ne želim. Trenutno radim Terminatora sa Džimom Kameronom.' Tako da je to potpuno razumljivo. Da sam ja Švarceneger, želeo bih da budem jedna od zvezda filma ili ništa", zaključio je Blek.

Reditelj ipak ne isključuje mogućnost da se Švarci pojavi ponovo kao Dač ukoliko novi "Predator" dobije nastavak, jer je ideja za taj film i dalje potpuno otvorena.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #4 poslato: Septembar 14, 2018, 21:44:10
Podzemni Svet imam na DVD-u, davno sam ga gledao i vise od toga nisam ni gledao. Ali prvi deo je top  (Y)

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Septembar 20, 2018, 12:17:15
Sada je sve zvanicno :) Gledacemo Svemirski basket 2

Space Jam će ostati upisan u istoriji zbog mnogo stvari, a jedna od njih je što je u tom periodu zaradio preko 230 miliona američkih dolara.

U filmu koji je nastao pre 22 godine glavu ulogu tumači Majkl Džordan, zajedno sa fiktivnim junacimi Duškom Dugouškom, patkom Dačom i ostalim likovima iz "Looney tunes" crtaća.

Sada je obelodanjeno da ćemo kroz koju godinu u bioskopima gledati i nastavak, a poznato je i ko će ovoga puta tumačiti glavnu ulogu.

Naime, to će biti novi košarkaš LA Lejkersa, LeBron Džejms.

Producenti su objavili sliku na kojoj se može videti da će u filmu igrati Duško Dugouško i LeBron Džejms, kao i da će producent biti Rajan Kugler (producirao "Crnog Pantera"), a režiju potpisuje Terens Nens.

Još uvek se ne zna puno detalja o filmu, osim da snimanje kreće naredne godine, a u bioskopipa Space Jam 2 možemo očekivati 2020. godine.

Spekuliše se i da će Čudovišta biti Golden Stejt Voriorsi...

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Septembar 27, 2018, 00:01:03
T6 .goku.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Mart 11, 2020, 18:01:27

Nadam se da će ovaj projekat ugledati jednom svetlost dana, sada kada je Dark Universe MRTAV!

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Novembar 03, 2020, 22:18:51
 .goku. :) (Y) ;)