Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

Pirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog bisera (2003)

NidzaDB · 250

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
    • Pogledaj profil
poslato: April 13, 2017, 22:59:00

Godina: 2003
Glavne uloge: Dzoni Dep, Orlando Blum, Kira Najtli...
Režija: Gor Verbinski
Izdavačka kuća: Volt Dizni Pikcrs
IMDB ocena: 8.0
Preuzmite: ovde (BluRay, 1080p)

Kratak opis:
„Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera“ (engl. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl) je avanturistički film Gora Verbinskog iz 2003. sa Džonijem Depom, Orlandom Blumom, Kirom Najtli i Džefrijem Rašom u glavnim ulogama.

Radnja filma se dešava na Karipskom moru u prvoj polovini 18. veka. Posada piratskog broda Crni biser na čelu sa Hektorom Barbosom pobuni se protiv kapetana Džeka Sparoua. Ostavljaju ga na pustom ostrvu i jedino što su mu dali bio je pištolj sa jednim metkom. Oni kreću u potragu za astečkim blagom španskog konkistadora Ernana Korteza.
* Izvor: Vikipedija;

Moj komentar i misljenje:
Vrlo dobar film i jako interesantan, te je za mene jedan od najboljih filmova koje sam odgledao.
Muzika mi je takođe jako gotivna i preporučujem svima koji nisu da pogledaju ovaj film. (Y)

Serijal "Pirati sa Kariba" ima 4 dela s tim da je 4. deo izašao 2011. godine a novi peti deo izlazi 26. maja 2017. Link na IMDB

Ostavljajte vaše komentare i mišljenja o ovom filmu. :)
« Poslednja izmena: April 15, 2017, 23:54:01 od strane Welicak94 »

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.