Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Generalno misljenje o GT serijalu

Welicak94 · 5402

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Oktobar 18, 2016, 03:15:25
Koje je Vase misljenje i generalan stav povodom GT serijala?
GT je "non-canon" serijal i sada kada je se pojavio Super jos vise je zaboravljen... ali je dobar kao "alternativna buducnost". :)

Meni je prvi deo cista smorcina, onaj deo u svemiru sa Transkom i Pen sam premotavao koliko je bilo dosadno, a deo od ~26. epizode postaje bolji. To sam odgledao regularno. GT sam do sad pogledao jednom i nemam plan da ga gledam vise puta. :)

Ako bih mu dao ocenu za prosto neki anime serijal, to bi bila, onako "ok" sestica.
Ocena: 6/10 :)

Animacija: 8/10
Animacija sasvim ok, malo drugacija od Zeda, naravno ne bolja, ali priblizno dobra. Za ovu novu u Superu, GT animacija za Super je kao Zed za GT (nadam se da kapirate sta sam hteo da recem lol )

Prica: 6/10
Prica je u principu skroz ok. Prvi deo je cist smor kao sto sam vec napisao, dok je drugi deo izvukao... hajde da kazem da za prvi deo dajem dvojku a za drugi desetku... sest. :D

Zvuk: 5/10
Zvuk po meni los, tacnije OST muzika. Mnogo bolja u Zedu.

Likovi: 9/10 (dobio na oceni zbog SS4)
Prosek izvukao SS4 i definitivno mi je bolja varijanta od ovog farbanja kose sada u Super serijalu. Takodje i "Beba Vegeta" je ok neprijatelj i zanimljiv. Pen i Tranks smaraci, ali ok. Giru simpatican, donosi komediju.

Uzivanje: 5/10
Nemam plan da rewatch.

Prosecno: 6.6 ~6 :)
« Poslednja izmena: Februar 19, 2017, 01:01:26 od strane Welicak94 »

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #1 poslato: Oktobar 19, 2016, 21:49:12
Meni se svidjeo gt samo  e je takodje smorio pocetak ali goku ss4 predstavljen jako slab mislim nije mogao da se izbori protiv super androida 17 i tehnicki super 17-ca nebi trebala biti jaca cak ni od ss3 zato sto je jedan android 17 slabiji od pikola kada je ujedinjen sa kamijem a drugi mu je samo poveco snagu za  duplo mislim nije mi logicno da bude jaci od ss4 i u sagi sa senronima ss4 nije mogao sam pobijedit one slabije senrone ipa je predstavljen jako slab

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Oktobar 20, 2016, 00:26:08
Nista u GT-u nije logicno. Tako da je to bespotrebno traziti. GT je nekako neplanski radjen. Prvo idu neke debilne epizode i onda odjednom u par epizoda nabiju neku kao borbu bez objasnjenja. Imam osecaj da su veliki deo onoga sto su zacrtali morali da bace i onda je ostalo tako. Da ponovim od ranije, plan je bio da se radi 40 epizoda. Kasnije su dodate jos 24 sa 17-icom i Zmajevima iz kugli - tu sagu sam jedino premotao.

VegetasanGT

Van mreže Nurhachi

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Oktobar 29, 2016, 12:25:22
Po meni, svo je sranje počelo već u legendarnom Z-u, kada je Toriyama uveo u radnju onog idiota od Mađin Bua. Ne znam koji đavo mu je trebalo da uvodi onog debila mlohavog što pretvara ljude u čokolade. Sami lik Mađin Bua nije loš sam po sebi, loš je njegov fizički i tehnički koncept. Trebalo ga je predstaviti kao nekog hormalnog humanoida visokog rasta poput Cella, koji ubija tehnikom i energetskim talasima, a ne kao djetinjastog debila koji pretvara ljude u čokoladu i kojeg je nemoguće ubiti jer ima mlohavo tijelo.

O DBGT-u ne treba trošiti riječi, dno dna, jedino što ima prelijepu muziku, zaista najljepše pjesme od svih serijala (Dan Dan Kokoro Hikareteku, Hitori Janai i Sabitsuita Machine Gun), te SS4 forma, koja je fantazija u estetskom smislu.  Prvo je radnja usrana Gokuovim pretvaranjem u dječaka, pa sve neki debilni likovi, metalni androidi i ostale gluposti sa lutanjem po svemiru, do pojave Baby-ja.
Vegeta gleda kako Kakarot napreduje i ništa ne preduzima, pušta brkove i vozi se sa Bullom u šoping, živi kao lezilebović. Goku sa svojom SS4 formom prvo od svakog dobije teške batine, a onda nekim božanskim čudom odjednom dobije pomoć sa strane ili pronađe slabu tačku i ubije tog neprijatelja za par sekundi. Jedino je na kraju dobro izvučena ona borba protiv Yi Xing Longa, kad je skupio energiju od svih bića sa univerzuma i ubio zlog zmaja., nakon što je olako izgubio fuziju sa Vegetom.

Dakle, svo je zlo krenulo nakon uvođenja Mađin Bua u svu priču. DB Super je odličan, ali kad vidim tog debelog idiota, smrači mi se pred očima. Po meni, trebalo je anulirati radnju ne samo DBGT-a, nego i kompletne radnje nakon Cellove smrti i tu uvesti Birusa i ostale fantastične likove.

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -4
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Novembar 18, 2016, 11:25:40
Sto se GT serijala tice, po meni je prica skroz ok, ali nakon zavrsetka dbs-a mnoge stvari se nece poklopiti, ali citao sam negde da je Akira najavio da ce napraviti novi izmenjeni dbgt koji ce imati slicnu pricu ali ce uvesti Birusa ssj blue, idt...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Januar 07, 2017, 23:13:07
U sustini ga nikad nisam gledao. Pokusao bukvlano 5-6 puta. ali dzabe.. Povraca mi se nakon 10tak epizoda...
A da preskacem prvih 25 pa da gledam dalje mi je bezveze.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Januar 07, 2017, 23:55:46
Jes da nije canon ali meni je drag.Baby saga mi je odlicna :p

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Februar 20, 2017, 01:45:21
Ako nista, makar je animacija bolja od supera xD

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Takeshy_Montana

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Mart 10, 2017, 03:42:04
Ocekivao sam da ce konacno da se desi da Goku bude jaci od svog protivnika, kao nekad u DB serijalu, a od pocetka jos DBZ samo sa frizom je bila dobra borba, onako donekle podjednaka i ta prva pojava Super Sajonca. Ali sve ostale borbe su tipa pocnu da se bore, onda ide ono ''dosta smo se igrali, ajde sad ozbiljno'' i tu se transformisu i goku bude na korak da bude porazen, onda se nesto desi i Goku pobedi. Opet ima lep kraj, mada mozda nisu morali na kraju toliko generacija da ubrzaju do Goku i Vegete Juniora. Ali jedno sto me zanima je gde je to Senron poveo Gokua sa sobom ?

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Mart 12, 2017, 08:58:57
Procitaj AF mangu , tamo pise gde je Shenron odveo Gokua.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #10 poslato: April 01, 2017, 20:02:50
Mislim da ga je odveo u svet tih zmajeva, tako neki ku*ac. Goku apsorbbuje kugle i poistaje cuvar zemlje, ono koji postoji, a opet ne postoji.
Uglavnom ladi jaja negde na "nebu"
Covek te pita gde ga je odveo , a ne gde moze da procita.
Kad te covek lepo pita lepo mu i odgovori, sta se pravis pametan

Van mreže Takeshy_Montana

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #11 poslato: April 01, 2017, 22:46:56
Mislim da ga je odveo u svet tih zmajeva, tako neki ku*ac. Goku apsorbbuje kugle i poistaje cuvar zemlje, ono koji postoji, a opet ne postoji.
Uglavnom ladi jaja negde na "nebu"
Covek te pita gde ga je odveo , a ne gde moze da procita.
Kad te covek lepo pita lepo mu i odgovori, sta se pravis pametan

A dobro, covek nije hteo da mi otkriva, hteo je da saznam na takav nacim, mada jbg, mrzi me da citam to. Hvala ti na informaciji brate :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #12 poslato: April 03, 2017, 10:44:09
znas kako, nemoj da me drzis za rec. Ja sam to procitao na internetu, nisam gledao ni GT ni AF mangu. Ali ono, mislim da je to to. U sustini nigde nema zvanicno objasnjenje koje je sve crno na belo... Cak ni na DBwikia

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #13 poslato: Jun 08, 2017, 00:03:00
Meni se taj kraj GT-a uopste ne svidja ali valjda je to zbog filma onog sta znam.
Savetujem da odgledate na jap. GT ima vise logike od eng duba ali i dalje je slabo. Zasto vole da vracaju pricu na pocetak to mi nekako nije jasno a radi se u veccini tih kilometarskih serija.  Dobro nisu rekli vracamo se u proslost kada se Goku rodio i kako je ziveo sam u planinama....

VegetasanGT

Van mreže Novosadjanin

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #14 poslato: Avgust 20, 2017, 06:05:20
Pre par meseci sam krenuo da gledam dragon ball z (gledao sam i pre nekih desetak godina kad sam bio baš mali, i tu sam stao kod frize) jer me zanimao kraj i sad saznajem da imaju dva nova serijala - GT i Super.

Pošto vidim da ovaj serijal 'dragon ball GT' nije oficijalan, zanima me jel se isplati gledati, koliko ima epizoda i kakvo je vaše iskreno mišljenje(da li drži pažnju i jesu li preterali sa nerealnošću  :D ), ali opet ne bih ni voleo da mi otkrivate detalje(!), jer onda sam 'čaba krečio'.

Još nešto, drago mi je da ima ovakav sajt. Ovaj crtani je obeležio moje detinjstvo i kad se samo setim koliko sam puta ustajao rano, da bih ga gledao...

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #15 poslato: Decembar 12, 2017, 23:20:15
hmm, hoces da ti kazemo nesto ali tako da ti ne kazemo detalje. Ne znam kolko se razumes u anime/mangu da bi mogli da pocnemo da pricamo.  GT serijal je nastavak Zed generacije(neoficijalni), dok je Super serijal dopuna ova 2 poslednja filma BoG i RoF smesteni pri kraju Zeda. Da li treba gledati saznaces kad odgledas ceo DBZ.
« Poslednja izmena: Mart 30, 2018, 17:47:42 od strane Vegetasan »

VegetasanGT

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #16 poslato: Decembar 12, 2017, 23:47:34
Одговор у разумном временском року .cudno.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #17 poslato: Decembar 13, 2017, 00:52:52
hahaha, znam. Odg. sam mu verovatno u chatu pa nek bude i zvanicno. Da ozivimo temu, ili da uvedemo auto-lock na par meseci.
« Poslednja izmena: Mart 30, 2018, 17:47:18 od strane Vegetasan »

VegetasanGT