Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Koutetsujou no Kabaneri

Welicak94 · 353

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Oktobar 01, 2016, 22:06:36

Koutetsujou no Kabaneri (Kabaneri of the Iron Fortress)
Preuzmite: Complete 720p x265 (2.15Gb)
Jutjub trejler: link
MAL: link
Moja ocena: 9/10

Zanr: Horor, fantazija, drama;
Animacija: 10
Prica: 5
Zvuk: 9
Likovi: 10
Uzivanje: 10
Prosecna: 8.8 ~ 9;

U ne znam ni ja kom dobu ili godini, postoje neki mutanti koji se zovu "Kabane".
To su ocigledno inficirani ljudi koji ubijaju ljude, mutanti jelte.
Ljudi se bore protiv Kabanea dugi niz godina, mnogo ljudi je poginulo i izgubilo zivot.
Prica prikazuje lika od 17 godina po imenu Ikoma koji osmisljava specijalni metak koji ce moci da probije srce tih mutanata Kabanea za koji je jedini i najlaksi nacin da se upucaju ili probodu kroz srce koje je cvrsto. Pri napadu voza od strane Kabanea, Ikoma biva inficiran tim virusom ali na nacin koji je on osmislio moze da zaustavi virus. To mu nije poslo za rukom i on je sada polu Kabane i u animeu koriste termin "Kabaneri".
U tom vozu se nalazi jedna devojka po imenu Mumei za koju se otkriva ubrzo da je i ona Kabaneri.
I tako dalje.
Prica kao sto rekoh 5 od 10 :P Jer sve je ovo glupost u sustini a pritom je glupo jer nista ne objasnjavaju niti pojasnjavaju kako se taj "Kabane" virus stvorio, bla bla...
Ono sto je mene odusevilo jeste kvalitet animacije i mogu reci da sam kroz citav serijal od 12 epizoda, uzivao... tacnije nisam se smarao :D Radnje i akcione scene su interesantne. Barem meni.
Ne volim nerealne price, ali ova je po meni skroz ok gledajuci kroz neku "fantaziju", moze da prodje.
Mislim da sam ga ocenio previsoko, ali eto... ocenio sam ga na osnovu mog uzivanja u gledanju a ne po "kvalitetu". Animacija je izvukla prosek definitivno :D
Ne dajem velike preporuke ovom, ali ako ne znate sta da gledate, ovo je sasvim "ok" za pogledati a i ima svega 12 epizoda, nece oduzeti puno vremena. :)
Ako nista vise pogledajte trejler i uverite se u vrhunsku animaciju  : :)
« Poslednja izmena: Decembar 14, 2019, 23:41:34 od strane Welicak94 »

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Oktobar 03, 2016, 07:27:09
Иде у пљан ту воћ само стварно су му критичке рецензије

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Oktobar 03, 2016, 19:31:43
Иде у пљан ту воћ само стварно су му критичке рецензије
Zato sto je prica zivo njesra hahaha :D

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Maj 11, 2019, 00:55:31

Stigao nastavak, film. Nisam ocekivao.
Prikazan 10. maja. Nadam se da je dobar.

Jbt, prosle su dve i po godine kako sam gledao ovo .krsti.
Ala vreme leti .papa.
« Poslednja izmena: Maj 18, 2019, 23:15:30 od strane Welicak94 »

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Septembar 08, 2019, 23:37:20
Prica 5 uzivanje 10  :D :D

Pa nije bilo golih devojaka xD
Realno iako sam odavno gledao prica je pitanje i za 3 ali ajde  .goku.

Iskreno vredan je anime gledanja a nisam imao pojma da su filmovi izasli, moglo bi se i to pogledati  xD

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Decembar 14, 2019, 23:25:58
@MaX , Ovaj anime je jako slican Attack on Titan. Do zavrsnice ovaj anime mi je mnogo bolji od AoT, ali AoT ima drasticno kvalitetniji plot i zavrsnica podize ocenu na mnogo visi nivo (na sta sam bio iznenadjen, jer je S3 Part 1 bila toliko predosadna xD ). Ali svakako anime je zanimljiv i nije naporan za gledanje.

Pogledao sam i film, koji mi se takodje svideo i daje jos bolji utisak za sam serijal. Animacija kao i u seriji, odlicna :)

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Decembar 16, 2019, 07:37:55
@Welicak94 Upravu si stim sto da je AOT ostao na onoj 1 sezoni i da nije bilo nastavka nikad ni nebi pomislio da je ovaj anime bolji, mozda max najblizi pratilac u tom rangu. 2 i 3 sezona je bas dosadna vise bi voleo da su obe te sezone smestili u jednu mozda bi i bila dinamicnija ali ovako kao da gledam dugometrazne anime od po 200-300 e gde po pola epizode trce ka necemu i nikako da stignu a realno sa tim mocima bi trebali da su instant tamo  .goku. .goku. .goku.

Inace krenuo sam gledam GTO i za sad deluje dobro  :D :D