Koutetsujou no Kabaneri (Kabaneri of the Iron Fortress)
Preuzmite:
Complete 720p x265 (2.15Gb)
Jutjub trejler:
linkMAL:
linkMoja ocena: 9/10
Zanr: Horor, fantazija, drama;Animacija: 10
Prica: 5
Zvuk: 9
Likovi: 10
Uzivanje: 10
Prosecna: 8.8 ~ 9;
U ne znam ni ja kom dobu ili godini, postoje neki mutanti koji se zovu "Kabane".
To su ocigledno inficirani ljudi koji ubijaju ljude, mutanti jelte.
Ljudi se bore protiv Kabanea dugi niz godina, mnogo ljudi je poginulo i izgubilo zivot.
Prica prikazuje lika od 17 godina po imenu Ikoma koji osmisljava specijalni metak koji ce moci da probije srce tih mutanata Kabanea za koji je jedini i najlaksi nacin da se upucaju ili probodu kroz srce koje je cvrsto. Pri napadu voza od strane Kabanea, Ikoma biva inficiran tim virusom ali na nacin koji je on osmislio moze da zaustavi virus. To mu nije poslo za rukom i on je sada polu Kabane i u animeu koriste termin "Kabaneri".
U tom vozu se nalazi jedna devojka po imenu Mumei za koju se otkriva ubrzo da je i ona Kabaneri.
I tako dalje.
Prica kao sto rekoh 5 od 10 :P Jer sve je ovo glupost u sustini a pritom je glupo jer nista ne objasnjavaju niti pojasnjavaju kako se taj "Kabane" virus stvorio, bla bla...
Ono sto je mene odusevilo jeste kvalitet animacije i mogu reci da sam kroz citav serijal od 12 epizoda, uzivao... tacnije nisam se smarao

Radnje i akcione scene su interesantne. Barem meni.
Ne volim nerealne price, ali ova je po meni skroz ok gledajuci kroz neku "fantaziju", moze da prodje.
Mislim da sam ga ocenio previsoko, ali eto... ocenio sam ga na osnovu mog uzivanja u gledanju a ne po "kvalitetu". Animacija je izvukla prosek definitivno
Ne dajem velike preporuke ovom, ali ako ne znate sta da gledate, ovo je sasvim "ok" za pogledati a i ima svega 12 epizoda, nece oduzeti puno vremena.
Ako nista vise pogledajte trejler i uverite se u vrhunsku animaciju :