Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

KAKVU KORIST OD OVOGA???

Jiren11 · 307

Van mreže Jiren11

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Bogdan
    • Pogledaj profil
    • DeviantArt - Discover The Largest Online Art Gallery and Community
poslato: Januar 30, 2020, 02:44:25
Postovani, admini,vipovci i kraljevi, Zelim ovim putem da vas piotram, kakvu vi korist imate od ovoga sto mi obicni korisnici moramo da downloadujemo  skoro svaku epizodu iz ZED SERIJALA NA PRIMER OVA>>>  Epizoda 164 - Duhovi sutrašnjice
I meni pishe  ovako: Unable to play this video at this time. The number of allowed playbacks has been exceeded. Please try again later. i ispod toga pise >>> DOWNLOAD
kkavu uopste vi korist imate od toga ili neku materiajlnu ili kakvu vec kad mi obicni korisni to downloadujemo?
.dvogled. .dvogled. .zvezde. .panika. .nemoze. .shok2. .tuga.

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Januar 30, 2020, 14:59:16
Epizode koje gledas su na Google drive-u koji je pre oko godinu i nesto uveo ogranicenje za max. dnevni pregled. Za razliku od ostalih hostera Google drive ne produzava link preuzimajuci (DL) epizode sto znaci da nije obavezno skidanje epizoda.
Pre nekih desetak godina postojao je player MEGAVIDEO (ugasen 2011) koji je dozvoljavao maximum 3 epizode na dan. Medjutim, nisu sve ep. bile na njemu pa se i moglo gledati.

VegetasanGT