Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Pet najomiljenijih likova u DBZ

Zilee · 274

Van mreže Zilee

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
poslato: Januar 13, 2019, 19:57:18
1.Goku-taj lik mi je defininitivno najomiljeniji.
Njegova osobina da svakog protivnika gleda ravnopravnim me je impresionirala. Osim toga, mnogo je smesan.
2.Vegeta-lik je zestok. Obožavam scene kada se db likovi iznerviraju, ali je meni Vegeta po tom pitanju najbolji. Njegova cast kao princa Sajonaca me je zgranula, mada za razliku od Gokua, stalno podcenjuje protivnike.
3.Gohan-Gohan me je nervirao u pocetku onako razmazen, ali nacin na koji je cenio tada zlog Pikola me je u srce dirnula. Posebno sam ga zavoleo za vreme borbe protiv sela, koja je po meni druga najbolja.Posebno ga volim zbog toga sto u engleskoj sinhronizaciji njegov glas je bio od Kid Gokua.
4-Pikolo-uvek me oznenadjuje. On nije nesto  posebno jak, ali me njegova intelegencija uvek impresionirala. Posle dr Gera, on je definitivno drugi najpametniji lik. Bu ga je apsorbovao bas zbog toga.
5.Tranks-Za razliku od svog oca, on ima bolji karakter i voli oca kakav god da je.

Van mreže stole94

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2019, 12:00:35
1. Вегета -Упоран, вредан, праведан, подцењен
2. Гоку - Духовит, упоран, добар, прецењен,
3. Пиколо - Мудар, веома вешт, подцењен
4. Јамача - Имао доста добрих момената, без разлога подцењен и понижаван од стране гледалаца
5. Транкс (из будућности) - Јак, несрећан, вредан

Van mreže Wani8183

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Februar 20, 2019, 18:48:59
1. Goku
2. Vegeta
3. Gohan
4. Kornjačin Vrač
5. Pikolo

Van mreže Dejan Kalanj

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Novembar 26, 2019, 21:07:23
Android 18-zato što je brutalna i nisu je nikad okajali u serijalu.
Kornjačin Vrač-lik je najjači i nema kad me nije nasmejai.
Bardock-nije davao na sebe jedini je imao hrabrosti da se bori protiv frize dok su ostali molili za život.
Chichi-u kada je više marila za Gohanovo učenje čak kad je planeta bila na korak uništenja XD.
Mr. Stana-lik me je nerviro,ali da ga nije bilo bilo bi dosadno narvno omijen mi je u trenutcima kada dobija batine 😂😂