Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Philips 43pus7303

MaX · 93

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
poslato: Decembar 08, 2018, 17:13:09
Evo malo i da napisem nesto o televizoru Philips 43pus7303 koji sam kupio za tacno 50k.
Iskreno jos ga nisam ozbiljnije istestirao jer 4k filmovi zauzimaju oko 50-60Gb a mrzime opteretim totalno internet na 3 dana zbog toga  xD
Skinuo sam jedan film od 20Gb u 4k mada(3 dana mi ga skidao sa ogranicenjem na torentu od 250kb lol lol) je izgleda lose kompresovan i puca mu zvuk i slika na 5 sec na momenat tipa 1/5 sec pa ga nisam celog gledao ali slika je fenomenalna sto sam gledao nekih 2-3 min.
Na FHD sam vec odgledao 10ak filmova i mogu reci da sam ocaran kvalitetom cak sta vise i ti snimci nisu prelazili 4-5Gb tako da su i to kompresovani kvalitet ali ja sam prezadovoljan.
720p i 480p na popcornu su ista tako jako dobri i nema nekog izoblicenja. Malo je drugacije kad se gleda sa nekog sajta i tu se vidi neki sum ali ako nesedite na nekih blize od 1-1,5M od njega to necete ni primetiti toliko.
Sto se tice kablovskog operatera imam u toj sobi samo KDS PTT televiziju i to preko antenskog kabla koj je uveden pre oko 20 god u zgradu.
Moram reci da kvalitet slike preko njega je stvarno dobar i ja sam stvarno prezadovoljan ovim sto pruza sa sadanjom opremom.

Ovaj tekst ce biti dopunjen kad ga prebacim u moju sobu i kad ga povezem sa kompom jer tad cu tek moci da mu izvucem njegove prave mogucnosti.
Za sad je povezan jedino tim antenskim kablom i spojen sa laptopom koji nema mogucnosti da potera jacu sliku na izlazu od FHD a i realno taj laptop je krs za ista ozbiljnije i ovako kad kliknem na popcorn cekam skoro pola min da se pokrene  xD

Android za sad radi stvarno odlicno na njemu a glasovna pretraga na YT je perfektna i jos ni jednom mi nije pogresio pri trazenju necega.
Ako jos nekoga nesto konkretno zanima nek pita  xD xD

A evo i prve SSB transformacije mada u mraku je slikano pa i sam tel je malo pokvario kvalitet inace je jos bolja slika a i snimano je sa nekih metar ipo-dva
&feature=youtu.be
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2018, 17:39:06 od strane MaX »