Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Najsmešniji lik iz Zmajeve Kugle

NikolaAF · 354

Anketa

Ko vam iskreno iznudi osmeh na licu?

Giru
0 (0%)
Gdin Satan
2 (5%)
Pilaf
0 (0%)
Monaka
2 (5%)
Debeli Bu
2 (5%)
Sorbet
0 (0%)
KornjačIn Vrač
27 (67.5%)
Kralj Kaj
5 (12.5%)
Šampa
1 (2.5%)
Džako
1 (2.5%)

Ukupno glasova: 40

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
poslato: Jul 06, 2018, 16:05:18
Kakva lista xD. Znači ovako, svi su luckasti na svoj način, pojedinci živčani, perverzni, nenaješni itd. lol
Ko vam onako izmami osmeh na licu. Moj glas ide gdinu Satanu. Prosto me oduševljava.  Ponovo sam gledao bog i slatko se nasmejao kada je mortus pijan izazvao Birusa . I nikako da ga provale što je i fora. Drugi bi bio Kornjačin Vrač plus naša sinhronizacija = savršenstvo.
Glasajte .goku.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #1 poslato: Jul 10, 2018, 23:59:53
A cekaj, zbog cega Goku nije u izboru likova? Zar i on ne bi trebao da bude smesan lik? .cudno.

Van mreže Zion

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 2
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Jul 11, 2018, 04:27:12
Sto se tice ove liste.. Satan, definitivno.. Scena kad je utripovao da je sve san i kad se bacio na glavu sa litice.. Ima jos ispada i smjesnih scena :D Konrnjacin Vrac isto.. Scena kad je bio borilacki turnir.. Kad su hasali za stolom, pa kad je Zdralov vrac ogovarao ucenike Kornjacinog Vraca.. Kad se Roshi ustao prisao za sto, isprdjeo mu se i vratio se za sto :D

Шапнула ми је тихо, Зионе ти си психо!

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Jul 11, 2018, 09:17:56
A cekaj, zbog cega Goku nije u izboru likova? Zar i on ne bi trebao da bude smesan lik? .cudno.

Ma Goku je rutina, pa rekoh ajde da ga izostavim

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Jul 11, 2018, 20:47:05
Ma Goku je rutina, pa rekoh ajde da ga izostavim
U pravu si, onda bi svi glasali za njega lol

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Jul 11, 2018, 20:48:02
Sto se tice ove liste.. Satan, definitivno.. Scena kad je utripovao da je sve san i kad se bacio na glavu sa litice.. Ima jos ispada i smjesnih scena :D Konrnjacin Vrac isto.. Scena kad je bio borilacki turnir.. Kad su hasali za stolom, pa kad je Zdralov vrac ogovarao ucenike Kornjacinog Vraca.. Kad se Roshi ustao prisao za sto, isprdjeo mu se i vratio se za sto :D
Generalno sam prvi serijal je bio mnogo komicniji i to od strane mnogih likova, tu je i Pilaf bio smesan kao i svi ostali likovi... Nema, prvi serijal je zakon:))
Sada i ovo malo humora sto ima, nije smesno, ali bukvalno...

Van mreže GandalfSIVI

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Ognjen Lovric
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Jul 12, 2018, 02:08:09
Kornjacin Vrac,Pilaf,Ulong,Satan...za koga se odluciti???

Van mreže jovanvuk

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Septembar 12, 2018, 00:05:30
Svakako Kornjačin Vrač. Sećam se "prelaska" na drugi dub kada sam bio mali, kada su počeli da ga zovu "učitelj Roši" a kasnije i "Master Roshi" u engleskom dubu, što mi je teško palo u početku, al' sam se posle navikao.
Svakako, ne znam da li neko može nadmašiti njegove pedofiličarske ispade.
Posle njega, svakako Mr. Satan, koji je meni u početku išao na živce, ali svakako jako bitan lik u DB serijalima koji pokazuje koliko zapravo ljudska rasa može samu sebe da spasi, jer je on taj koji je igrao jedan od glavnih faktora u saving the day momentima, mnogo više od mnogih boraca.
Ali ma koliko smešni bili likovi na listi i ma koliko iritantni bili (khm, Buu, khm), fale ovde neki likovi koji svakako izazivaju smeh na licu, a to je pre svega, Goku, koji svojim ispadima baca sve u smeh, Beerus i Whiz, sa svojim reakcijama i željom da jedu.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Novembar 06, 2018, 02:07:36
Iskreno samo kornjacin vrac ovde.
Mozda bi bilo drugacije da su kompletirali celu seriju pa da je odgledam u cugu ali ovako cekas nedelju dana i onda pola serije ode na Pilafa,Satana,Monaku,Dzako i ostale prosto se smoris i cekas sledecu i nadas se da nece biti takvih likova kao i pola nebitnih sa turnira koji su tu bili samo da bi popunili broj xD xD xD