Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Heroes (opšta diskusija)

Welicak94 · 2703

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #20 poslato: Jul 19, 2018, 18:35:59
Nije mi nesto ova druga epizoda.. Drugog Gokua SSJ4 nisu uopste prikazivali u drugoj
Bukvalno da je se pojavio i na 5 sekundi ulepsao bi epizodu lol
On mi je valjda i ostavio dobar utisak u prvoj epizodi;
A Vegeto mi je bio nekako "meh"...

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #21 poslato: Jul 19, 2018, 21:45:08
Nije mi nesto ova druga epizoda.. Drugog Gokua SSJ4 nisu uopste prikazivali u drugoj
Bukvalno da je se pojavio i na 5 sekundi ulepsao bi epizodu lol
On mi je valjda i ostavio dobar utisak u prvoj epizodi;
A Vegeto mi je bio nekako "meh"...

Pa da je epizoda trajala duze mozda bi se i pojavio  ovo mnogo kratko traje. Pojavio se i vegeto ssj4 u misiji 5 za one koji jos ne znaju
. Nadam se da cemo ga videti septembra u novoj epizodi.

Van mreže Zion

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 2
    • Pogledaj profil
Odgovor #22 poslato: Jul 19, 2018, 22:40:37
Pa to barem da su ga prikazali u startu, jer je bio cjelo vrijeme sa njima.. A i ono kao ko dotakne onog zlog sajonca, preobrazi se kao.. A onaj scepo Trunksa za vrat da ga zadavi ko pasce i nista :D

Шапнула ми је тихо, Зионе ти си психо!

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #23 poslato: Avgust 26, 2018, 21:16:40
Treca epizoda ide 13.09. :D  :))

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #24 poslato: Septembar 04, 2018, 20:27:00
Zeznuo sam se, ono je datum za nesto drugo lol
6. izlazi ep, odnosno prekosutra :D

Van mreže Raito

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #25 poslato: Septembar 07, 2018, 17:37:49
Boga mi koliko sam ja vidjeo SSB i SSJ4 su izjednaceni.. Mrtva trka
Meni je nekako izgledalo da je mozda SSJ4 malo bolji od Blua jer SSJ4 nije primio nijedan udarac za razliku od Blua koji je bio odbijen naravno nije bio ranjen ali ipak.
Za sve koji misle ssj4 jaci fora je sto svaka forma jaca kad i korisnik npr power level 100k i dodas formu koja daje 10x power level boost tako ce biti isto ako imas 200k dobices 10x na tih 200k zato je vrv ssj4 jak kao ssgss  mada moze biti kao i black goku(ssg tj ssj sa god ki) tako nesto je mogao da uradi i black goku da poveca power level tj snagu

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #26 poslato: Septembar 09, 2018, 17:14:49

http://zmajevakugla.rs/zmajeva_kugla_heroji/epizoda3_836051.php

Stvarno je shit ovaj Heroes... po prvoj ep mi se cinilo skroz gotivno, i bilo bi, da epizode nisu petominutne... Zinuo im buljander za pare, ali dobro - barem cemo dobiti posten film u decembru  B|
Oprosticemo im :D

Van mreže jovanvuk

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #27 poslato: Septembar 11, 2018, 23:52:35
Sviđa mi se ova serija kao nešto da nas zasiti dok čekamo Broly-ja i nadam se, posle, nastavak DBS. Ali opet, vrlo kratko traje i ne izlazi često, što i nije glavna mana. Dosta nerazjašnjenih pitanja (otkud taj tu i kako su oni OK sa tim da taj i taj lik postoji - Cooler konkretno koji je offcanon u filmovima i sl), nisu se pozabavili Xeno Gokuom, čiju bih priču i svet voleo da vidim animirano kao film neki makar, jer je stvarno bad-ass. Kanba ili Cumber (zamisli engleski dub serije i Cumberbatch mu pozajmi glas xD ) je ono ok villain, ali iskreno se nadam da će imati neki backstory u budućnosti.
No, OK, serija je više promotivni materijal, tako da, oprošteno. xD

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #28 poslato: Septembar 25, 2018, 17:06:52
Prekosutra nova epizoda .gg.  :D

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #29 poslato: Septembar 25, 2018, 18:55:45
Prekosutra nova epizoda .gg.  :D

Ja mislio ovo gоvno gotovo.. <.<

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #30 poslato: Oktobar 03, 2018, 23:11:19
28.10. nova epizoda  .goku. .gg.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #31 poslato: Oktobar 15, 2018, 00:15:21
Meni je nekako izgledalo da je mozda SSJ4 malo bolji od Blua jer SSJ4 nije primio nijedan udarac za razliku od Blua koji je bio odbijen naravno nije bio ranjen ali ipak.
Za sve koji misle ssj4 jaci fora je sto svaka forma jaca kad i korisnik npr power level 100k i dodas formu koja daje 10x power level boost tako ce biti isto ako imas 200k dobices 10x na tih 200k zato je vrv ssj4 jak kao ssgss  mada moze biti kao i black goku(ssg tj ssj sa god ki) tako nesto je mogao da uradi i black goku da poveca power level tj snagu

U igri super dragon ball hero Goku ssjb je jaci od xeno goku ssj4 i pobedio ga je u onoj misiji. Zasto ???? Akira je rekao da je to uradio samo zato sto je ssj blue trenutno popularniji od ssj4 !!!!! i da je samo zbog toga  morao  uciniti ssj4 slabijim. Ako mi neverujes mozes naci na netu intervju.  Zbog istog razloga je broly u novom filmu (ovog puta kanon) jer mu  je  skocila popularnos ne samo u japanu vec u citavom svetu, to je akira rekao  i to mozes da proveris.  Sve sto su tokom pocetka 2018 godine spoilovali o filmu je palo u vodu , vise nema nikakvog yamoshia, prica o prvom ssj bogu i ostale price o prvim saiyanima sad se vraca reciklirani broly   .Tako da dosadni se vise sa tim debatama ko je od koga jaci, koja forma je bolja i ku*ac palac...  Svi likovi ce biti jaki onoliko koliko kreator to zeli a to ce se vremenom menjati i zavisice od nekih stvari.  Nemora cak ni objasniti zasto je neko ko je bio slab postao toliko mocan kao sto je slucaj sa pojedinim likovima u dbs... Jednostavno sve te teorije o snazi ce pasti u vodu, zato sto se vreme menja. Ko je pre 20 godina mogao ocekivati da ce frieza dobiti novu formu i postati jedan od najmocnijih likova u nastavku dbz, ista stvar vazi i za androida 17. 

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #32 poslato: Oktobar 24, 2018, 17:52:51

U igri super dragon ball hero Goku ssjb je jaci od xeno goku ssj4 i pobedio ga je u onoj misiji. Zasto ???? Akira je rekao da je to uradio samo zato sto je ssj blue trenutno popularniji od ssj4 !!!!! i da je samo zbog toga  morao  uciniti ssj4 slabijim. Ako mi neverujes mozes naci na netu intervju.  Zbog istog razloga je broly u novom filmu (ovog puta kanon) jer mu  je  skocila popularnos ne samo u japanu vec u citavom svetu, to je akira rekao  i to mozes da proveris.  Sve sto su tokom pocetka 2018 godine spoilovali o filmu je palo u vodu , vise nema nikakvog yamoshia, prica o prvom ssj bogu i ostale price o prvim saiyanima sad se vraca reciklirani broly   .Tako da dosadni se vise sa tim debatama ko je od koga jaci, koja forma je bolja i ku*ac palac...  Svi likovi ce biti jaki onoliko koliko kreator to zeli a to ce se vremenom menjati i zavisice od nekih stvari.  Nemora cak ni objasniti zasto je neko ko je bio slab postao toliko mocan kao sto je slucaj sa pojedinim likovima u dbs... Jednostavno sve te teorije o snazi ce pasti u vodu, zato sto se vreme menja. Ko je pre 20 godina mogao ocekivati da ce frieza dobiti novu formu i postati jedan od najmocnijih likova u nastavku dbz, ista stvar vazi i za androida 17.

Friza jeste dobio novu formu ali i dalje nije dostigao Vegetu i Goku-a. Android 17 nikad nije bio slab samo je Sel bio jos nadmocniji u tom trenutku jer ga je usisao inace Sel je u rangu SS2-SS3(jer se tad borio protiv Gohana koji je tad bio u velikom bustu) a android 17 malo ispod toga dok je Friza bio u rangu SS tad. A17 ima neiscrpan priliv moci i sam kao takav je prejak. I on nije cist robot nego polu robot samim tim uvek je imao mogucnosti za napredak. Friza nikad u zivotu nije trenirao i bio je onoliko mocan, sa njegovim treniranjem realno je ocekivati i njegov napredak.
E sto se tice Bu-a tu ostaje misterija koliko je stvarno mocan mada moje misljenje je da je on u rangu SSG. SS4 definitivno nije jaci od SSB(mozda od SSG) ali je najverovatnije izdrzljiviji trenutno i priblizno jak. E sad SSB sa KK(sobzirom da SSB moze max 20x trenutno sa njegovom snagom SS4 kao izdrzljiviji sigurno moze 30-50x i tad bi ga mozda i prestigao) ko zna koliki mu je limit ali to je sad sve nagadjanje jer bi brkali babe i zabe(iliti kanon sa nekanonom)  xD xD xD
Znaci nema sta ko da ti prica ili da citas jer ako odgledas sve DB serijale pretpostavices i sam.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #33 poslato: Oktobar 27, 2018, 17:28:57
Friza jeste dobio novu formu ali i dalje nije dostigao Vegetu i Goku-a. Android 17 nikad nije bio slab samo je Sel bio jos nadmocniji u tom trenutku jer ga je usisao inace Sel je u rangu SS2-SS3(jer se tad borio protiv Gohana koji je tad bio u velikom bustu) a android 17 malo ispod toga dok je Friza bio u rangu SS tad. A17 ima neiscrpan priliv moci i sam kao takav je prejak. I on nije cist robot nego polu robot samim tim uvek je imao mogucnosti za napredak. Friza nikad u zivotu nije trenirao i bio je onoliko mocan, sa njegovim treniranjem realno je ocekivati i njegov napredak.
E sto se tice Bu-a tu ostaje misterija koliko je stvarno mocan mada moje misljenje je da je on u rangu SSG. SS4 definitivno nije jaci od SSB(mozda od SSG) ali je najverovatnije izdrzljiviji trenutno i priblizno jak. E sad SSB sa KK(sobzirom da SSB moze max 20x trenutno sa njegovom snagom SS4 kao izdrzljiviji sigurno moze 30-50x i tad bi ga mozda i prestigao) ko zna koliki mu je limit ali to je sad sve nagadjanje jer bi brkali babe i zabe(iliti kanon sa nekanonom)  xD xD xD
Znaci nema sta ko da ti prica ili da citas jer ako odgledas sve DB serijale pretpostavices i sam.

Hteo sam samo da kazem da je nebitno ko je koliko bio jak. Stvar je u tome sto netreba ogranicavati razvoj karaktera. Svako moze postati mocan sa ili bez nekog logicnog objasnjenja , sto se i desava u superu. Sto se tice ssj4. Kada ga uporedjujemo sa ssj blue to radimo  to tako sto  gledamo  na njihove podvige  iz serijala. Stim sto gt nije kanon a to je jedini serijal gde se koristio ssj4. Cim se govori o ssj4 ljudi odmah spominju gt sto je cista glupost. Ako hocete da poredite ove dve forme  sacekajte prvo da ssj4 postane kanon. Mislim evo cist primer je broly. Uporedite non kanon broly i kanon broly.  Non kanon broly je negde jak kao ssj 2 dok kanon broly iz supera je prevazisao ssj blue.  Ne mozemo znati koliko bi ssj4 bio jak u superu kao forma, ali nema smisla uporedjivati ssj blue i ssj4 iz gt serijala.
« Poslednja izmena: Oktobar 28, 2018, 00:33:42 od strane Welicak94 »

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #34 poslato: Oktobar 28, 2018, 20:26:59
Koliko mocno izgledaju Sajonci 4  :))

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #35 poslato: Novembar 01, 2018, 18:07:17
Šesta ep u decembru  lol <.<

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #36 poslato: Novembar 15, 2018, 17:32:54
Definitivno najbolja epizoda do sad, nadam se da ce sledeca biti jos bolja  .goku.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #37 poslato: Decembar 15, 2018, 19:54:21
Nova epizoda stize 22. decembra :D

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #38 poslato: Decembar 27, 2018, 08:17:01
Stvarno je dobar serijal ali steta sto im epizode netraju oko 15ak min da malo ubace i detaljnije fajtove a i malo diskusije.
Sad ocekujem naredne dve de nece biti toliko desavanja pa onda opet malo akcije. xD xD xD xD

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #39 poslato: Decembar 27, 2018, 20:51:02
Jedna "saga" gotova :D
Sada krece neki ark "Sukob univerzuma";

E ali svidja mi se kako su odradili scenu sa Ultra instinktom :D
Nije lose.  (Y) lol