Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

One Piece

JovanSSJ3 · 219

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
    • Pogledaj profil
poslato: Maj 15, 2018, 22:21:37
Nisam gledao anime.Prica prati Luffy-ja koji zeli da postane kralj pirata i trazi blago One piece.Takodje on ne moze da pliva jer je pojeo neko djavolje voce(ili tako nes) i zbog toga ima gumenu i rastegljivu kozu.Anime ima preko 700 ep. a i dalje se prave epizode(nova Mala nevesta xD  lol).Da li vi gledate ovaj anime?AKo je odgovor da,da li ga preporucujete i na kom sajtu gledate?

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #1 poslato: Maj 15, 2018, 23:45:34
Ja ne preporucujem :D
Bolje odgledaj 60-70 animea sa po 12 epizoda lol ili stotinak filmova (bilo igranih bilo animiranih...), bolje ces potrositi svoje vreme...
Mada i ja sam mu dao sansu pre 3 godine, odgledao sam jednu ep i batalio, po meni ono je glupost... od takvih animea, ZK je najbolji...

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Decembar 02, 2020, 18:44:32
Аутор Ван Писа рече једном приликом да је Торијама Бог отац по питању манги итд.
Ја сам погледао око 100 епизода за неколико мјесеци, али чини ми се да нећу да га завршавама.
Али аниме је ок. Има ликове који су сваки смијешни на свој начин и сваки другачији од другог.

Разлика Ван Писа од осталих анимеа је што су ликови битни на свој начин и нико од те групе не би могао без једног члана.