Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Windows 7 ili 10?

Welicak94 · 173

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Maj 07, 2018, 15:13:27
Koji OS preferirate? .cudno.
7 ili 10?

Generalno 10 je odlican, nije omanuo poput osmice, po meni ono je sedmica sa novim animacijama i rasporedom. nista specijalno :D
Ali ja sam i dalje zvanicno na W7 :)) B|
Nema potrebe menjati nesto sto valja .goku.

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Maj 15, 2018, 22:16:18
Trenutno imam W7,a planiram da tako i ostane.Kod W10 su neke stvari drugacije(ili mi se samo cini,nisam siguran,video sma ga smao par puta u zivotu),a i cuo sam da ne podrzava piratske igrice.Istina,ne treba menjati sto valja.

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Maj 16, 2018, 04:53:38
Николица са приколицом мисли .gg.
Већу глупост нисам скоро прочитао - "10ка не подржава пиратске игрице"  <.<
Не може а да не подржава, зато што су "пиратске игрице" заправо обичне игрице које имају понеке измењене фајлове (мада не мора да значи) и имају крек, је л' те...
10ку користим од септембра прошле године, бољи систем једноставно не постоји. Има доста нових ствари које су и више него корисне, на пример, имате могућност да имате 2 или више десктопа (на једном стављате игрице, на другом програме итд). Да не тупим о томе шта све има у односу на 7цу, прогуглајте па кад решите да скинете, јавите се за пар савета око оптимизације истог и искључивања беспотребних функција.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Maj 16, 2018, 15:35:49
Николица са приколицом мисли .gg.
Већу глупост нисам скоро прочитао - "10ка не подржава пиратске игрице"  <.<
Не може а да не подржава, зато што су "пиратске игрице" заправо обичне игрице које имају понеке измењене фајлове (мада не мора да значи) и имају крек, је л' те...
10ку користим од септембра прошле године, бољи систем једноставно не постоји. Има доста нових ствари које су и више него корисне, на пример, имате могућност да имате 2 или више десктопа (на једном стављате игрице, на другом програме итд). Да не тупим о томе шта све има у односу на 7цу, прогуглајте па кад решите да скинете, јавите се за пар савета око оптимизације истог и искључивања беспотребних функција.
Pod "ne porzava piratske igrice" hteo sam da kazem da nece lepo da rade,tj. da na 10ci rade samo original(tako sam bar cuo).Takodje,cuo sam da je sistem nestabilan.Nekim mojim drugovima,kad su unapredili Windows na 10-ku,se pola podataka izbrisalo jednom kad su upalili komp.Dal je do sistema ili do njih,to ne znam.

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Maj 16, 2018, 16:13:18
Опет лупеташ. Ја од оригинал игрица имам пес 2017, менаџер 2013 и 2018, еуро трак симулатор 2 са свим длц-овима и за који дан сталкер чернобиљ - од пиратских тј крекованих игрица имам гта вај сити, сан андреас и 5цу, пре пар дана сам скинуо симпсонове и има још пар мање захтевних игрица, али све раде подједнако добро. Тако да пре него што почнеш да лупеташ о нечему што нема везе са мозгом, боље скини виртуал бокс, инсталирај 10ку на њега па се сам увери да ли систем ваља или не.
С обзиром да си рекао "неким мојим друговима" немам шта да размишљам даље, до њих је, јер су сви поремећени пошто се друже са тобом (а и не знају да одраде бекап података, јбг, пошто апсолутно код сваког ажурирања система, било он андроид, виндовс, иос, мак се ради бекап за не дај Боже).
Што се стабилности тиче, то све првенствено зависи да ли имаш виндовс активиран помоћу неког активатора или оригинал као што је случај и са 7цом и са свим осталим системима.

jебач маме корисника @MaRe