Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Vikings (Vikinzi)

Xicor · 129

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
poslato: Mart 30, 2018, 22:13:46
Inspirirana pričama o Vikingu Ragnaru Lodbroku, jednom od najpoznatijih nordijskih mitoloških heroja poznatom po pustošenju Engleske i Francuske. Serija predstavlja Ragnara kao nekadašnjeg farmera kao prvog koji se proslavio uspešnim pljačkanjem Engleske uz podršku saboraca, svog brata Roloa, sina Bjorna i supruge, ratnice Lagerthe i princeze Aslaug. Reč Viking simbolizuje brutalnost, nasilje i misterioznost još otkako su se prvi nordijski ratnici pojavili na obalama Engleske i Francuske krajem 8. veka. Bili su na zlom glasu kao barbari i takva se slika o Vikinzima usekla u kolektivnu svest. Ali, prava slika je mnogo složenija, nego što se to može zaključiti iz te nezahvalne reputacije. Ova serija donosi neverovatne priče iz njihovih života i epske pustolovine ovih nordijskih ratnika. Serija isto tako prikazuje kako su Vikinzi kao posljednji kršteni pagani verovali u drevne bogove poput Odina, Tora, Freje i Lokija.
« Poslednja izmena: Mart 30, 2018, 22:18:06 od strane Xicor »

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Maj 06, 2018, 19:45:24
Skoro sam nastavio seriju i mogu reci da sam se navukao bas jako.
Serija slici Game of Thronesu ali jos uvijek nmg reci koja je bolja jer ni jedna od njih nije zavrsena.
ps. Prve 3 ep su razlog zasto sam odustao od gledanja ali poslije toga dolazi mnogo epik scena i uzivat cete u svakoj ep  (Y)