Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Najbolja majka

Welicak94 · 207

Anketa

Koja je najbolja majka po vama u Zmajevoj Kugli?

Bulma
Čiči
Videl
Osamnaestica

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Januar 02, 2018, 01:48:34
Koja se to majka najbolje brine o svom detetu?
Šta vi mislite? :D

Hajde ja ću nekako to da uradim principom "izbacivanja". .lak.
Bulma je po meni najgora keva, pušta deci na slobodu, Tranks je prilično nevaspitan... Tako da što se mene tiče ona otpada.
Idemo dalje na Čiči... brižna majka, veoooma... Ali preteruje, nameće svom detetu ono što ono možda ne želi da bude... iskompleksirana žestoko :D Tako da ni Čiči nije najbolja.
Ostala je Videl... Ona je u jednoj epizodi Supera rekla kako će dozvoliti da njeno dete postane šta god ono to želi i da odrasta onako kako njemu odgovara.
Npr ... ja sam za to, moja priča je da mene dok sam bio mali, moji nikad nisu prisiljavali da učim, nisu tražili od mene dobre ocene... Da sam imao Čiči za majku, pa ja bih se obesio od garnišnu .gg2.
Dakle, ostaje Osamnaestica... Ona je takođe dobra majka. Lepo se brine o detetu, nije neodgovorna poput Bulme ili dosadna poput Čiči... Tako da se dvoumim oko Videl i Osamnaestice...
Hm...  <.< lol
Ostavite koment i glas :D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #1 poslato: Januar 02, 2018, 16:42:57
Nesto mi palo na pamet... najbolja majka je Pikolo hahaahaha  lol B|

Van mreže jovanvuk

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Septembar 12, 2018, 00:25:33
Odavde, svakako Videl.
Future Bulma bi svakako pobedila. Malo smo videli od nje, ali nekako ima osećaj kao da je prava majka. Ove sve ostale čuvaju decu kao decu. Ali ono gde stvarno vidimo majku, jeste future Bulma.