Ovaj smartfon će moći da se koristi 7 dana bez punjenja!• Oukitel će početkom sledeće godine na tržište izbaciti uređaj sa baterijom od čak 11.000 mAh, što ga čini jednim od retkih proizvođača koji u svojoj ponudi imaju ovako moćnu bateriju.Osim baterije, K10 će imati odlične i druge karakteristike. Ovaj smartfon dolazi sa 6-inčnim ekranom rezolucije 2160 x 1080 piksela, formata 18:9, sa odličnim 2.5D zakrivljenim staklom.
Uređaj ima i brzi punjač od 5V/5A, koji bateriju može da napuni za samo 2,5 sata.
Od ostalih karakteristika treba spomenuti 6GB RAM-a i 64 GB interne memorije, smeštenih u ram od aluminijuma i magnezijuma, čiji poklopac je obložen pravom kožom.
Iz Oukitela ističu da će ovaj uređaj moći da se koristi čak i do nedelju dana, što će mnogima itekako dobro doći.
Baš me zanima koliko će koštati, ali ne verujem da će koštati "mnogo" sa takvim specifikacijama. Biće sigurno jeftiniji od konku*ecije...
A sad baterija... 11000mAh... taj ako se ne zapali, nzm
I mislim da je 6 inca preterano velik ekran...
Inače, ja planiram da sledeći telefon kupim upravo neki od ovih Oukitel telefona, ima nekoliko modela kod nas u Tehnomaniji i Gigatronu