Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Zmajeva kugla / Dragon ball (1986) DVDRip [DOWNLOAD]

Manda94 · 1314

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
poslato: Novembar 19, 2017, 22:34:52

САВЕТ: епизоде немојте даље конвертовати, само ће те уништити квалитет слике..

- Све епизоде када се распакују заузимају 38гб, тачно за 9 DVD дискова величине 4,7гб.. :)
- Све епизоде се налазе у .avi формату са XviD/DviX кодеком, тако да ће и најстарији двд плејери моћи да их пусте без икаквих проблема и заузимају у просеку 230-270мб :)
- Звук на неким епизодама је лош (негде чак има и мешавине јапанског и српског) па уколико неко зна, нека ту епизоду конвертује у .mp3, одради звук како ваља и шибне ми на ПП како бих опет одрадио епизоду.. :)
- С обзиром да сам на неким местима морао да сечем одређене сцене (које су код нас цензурисане) постоји могућност да ће нека епизода имати проблем са даљом репродукцијом видеа, наиме, слика ће се замрзнути у том тренутку а звук нормално тећи. Такве су ми до сада биле 4. и 10. епизода, али сам их опет одрадио и раде без проблема :) Уколико наиђете на још неку (МАДА НЕ БИ ТРЕБАЛО) јавите ми.

- Звук за већину епизода обезбедио bozo91
- Омот за двд одрадио FIKAndzo

Хвала им на томе <3

Серијал је рађен од марта 2016. до новембра 2017. године.
Након што сам окачио онлајн прву сагу (првих 13 епизода) већ је дошло до крађе епизода, па сам морао на епизодама да се потпишем, на средини клипа у трајању од минут.. Као и на почетку и крају сваке уводне и завршне шпице у трајању од 10-15 секунди..

Тако да имајте разумевања за то, најлакше је скинути видео са нета и налепити свој потпис :)

Сав материјал се налази на меги, епизоде су лепо сортиране по фуниматион сагама, тако да уживајте скидајући при вашој пуној брзини :)

https://mega.nz/#F!l6g2lKJT!PXfMPRLKsSz5wVKYOKVrbw
Уколико имате проблем са распакивањем (једном другару је winrar пријављивао "оштећену архиву") пробајте 7zip-ом, радило му је после! :)

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže dnjovic

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
    • Search Sexy Womans from your town for night
Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2022, 14:21:01
Поштовани,

Линк не ради. Не може да се скине.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2022, 18:46:04
Поштовани,

Линк не ради. Не може да се скине.

Udji na sajt sa epizodama pa skidaj odatle, potrajaće al to je jedini način.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #3 poslato: Mart 10, 2022, 22:39:41
Epizode smo morali da sklonimo zbog autorskih prava. Kao što reče @NikolaAF , moraćeš da preuzimaš jednu po jednu sa sajta (odnosno sa Google Diska).