Au ljudi kako sam ljut, pa jel moguce da je Zed sinhronizovan samo do 52 epizode
AAaaa U glavi mi je sad Pikolo kad se dernja i vice uuuuumri
Iskreno nasi nisu toliko dobro uklopili sinhronizaciju u smislu da u mnogim delovima neko prica a nista se ne cuje, al su zato kad neko prica odradili savrseno
Obozavao sam da slusam Krilina, i Gokua, Nenadu svaka cast, a u zadnje vreme Pikolo mi je hit sa dubljim glasom(Pogotovo kad je Gohanu rekao jednom CUTIIII hahahaha), a osim sto je tako malo nasih glumaca pozajmilo glas, napravili su i delom komediju od Zmajeve Kugle, pogotovo kad Goku nesto odvali ili Krilin kad se izgubi pa ne zna sta je hteo da kaze
Sad sam zadnju gledao valjda na hrvatskom sa Vegitom
i msm da ne mogu, em sto sam naviknut na nase glumce, em tamo sve ozbiljno i cudno, kad im je Krilin ozbiljan sve vam je jasno
Pa zelim da vas pitam, sta preporucujete, da gledam na engleskom, hrvatskom ili na japanskom uz engleski prevod? Sta je za vas bilo najbolje i kako ste vi gledali?
PS: I dalje ne mogu verovati da u nasoj glupoj drzavi se ovako nesto desava, kad je bilo najbolje i najzanimljivije prekinuli su
Tacno da imam sad nekih brdo para, opet bi angazova nase glumce da nastave hahahah