Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Srpska Sinhronizacija

Gvex95 · 930

Van mreže Gvex95

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
poslato: Avgust 05, 2017, 04:33:59
Au ljudi kako sam ljut, pa jel moguce da je Zed sinhronizovan samo do 52 epizode :O AAaaa U glavi mi je sad Pikolo kad se dernja i vice uuuuumri :D Iskreno nasi nisu toliko dobro uklopili sinhronizaciju u smislu da u mnogim delovima neko prica a nista se ne cuje, al su zato kad neko prica odradili savrseno :D Obozavao sam da slusam Krilina, i Gokua, Nenadu svaka cast, a u zadnje vreme Pikolo mi je hit sa dubljim glasom(Pogotovo kad je Gohanu rekao jednom CUTIIII hahahaha), a osim sto je tako malo nasih glumaca pozajmilo glas, napravili su i delom komediju od Zmajeve Kugle, pogotovo kad Goku nesto odvali ili Krilin kad se izgubi pa ne zna sta je hteo da kaze :D Sad sam zadnju gledao valjda na hrvatskom sa Vegitom :O i msm da ne mogu, em sto sam naviknut na nase glumce, em tamo sve ozbiljno i cudno, kad im je Krilin ozbiljan sve vam je jasno :O Pa zelim da vas pitam, sta preporucujete, da gledam na engleskom, hrvatskom ili na japanskom uz engleski prevod? Sta je za vas bilo najbolje i kako ste vi gledali?

PS: I dalje ne mogu verovati da u nasoj glupoj drzavi se ovako nesto desava, kad je bilo najbolje i najzanimljivije prekinuli su  .!. .!. Tacno da imam sad nekih brdo para, opet bi angazova nase glumce da nastave hahahah  :)

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #1 poslato: Avgust 05, 2017, 12:35:29
Nastavi da gledas sa engleskom sinhronizacijom

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Avgust 05, 2017, 15:18:14
Пре него што кренеш да коментаришеш и лупаш глупости, распитај се о поменутом серијалу.
Баш пре 2-3 дана на чету смо писали о синхронизацији Зеда.
РТВ Пинк је откупио САСВИМ САМ ауторска права те 2001. године за први серијал и за 52 епизоде Зеда (такав је био пакет). Давали су разним телевизијама епизоде (РТВ Наис, ТВ Крагујевац, Канал Д..) потпуно бесплатно, све које су до тада синхронизовали.
Потом је Пинк желео да откупи и остатак епизода али није имао довољно новца (или није желео сам да троши) па је питао остале горе поменуте емитере за помоћ и код свих је добио негативан одговор, нико није имао пара. Донекле, то је и разумљиво зато што се земља опорављала од бомбардовања две године раније и скоро целе деценије ратова и санкција.
Што се тиче овога што си поменуо да се на многим местима отварају уста а нема тона тј. синхронизације, те епизоде су већим делом неуспели DVDRip од пре пар година где је аудио издужаван како би се аудио и видео поклопили у неким ситним, али по мени битним детаљима (нпр ходање, шум ветра итд) што уосталом можеш видети и у првом серијалу Змајеве кугле који и даље радим у најбољој могућој резолуцији с обзиром да су те епизоде код нас биле цензурисане тј. скраћене.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže Gvex95

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Avgust 05, 2017, 16:38:56
Hvala onda, nastavicu na engleskoj sinhronizaciji :D
A Manda,sta ja znam sta ste vi komentarisali na cetu :O
A ja ne lupam gluposti da si procitao sta sam napisao mogao bi izvuci da mi se nasa sinhronizacija ubedljivo najvise svidja bez obzira na to sto se nekad otvaraju usta a ne cuje se nista toga  u hrvatskoj sinhronizaciji nema, kako oni nisu razvlacili da uklope video i audio? Al uopste mi to ne smeta.
Ok u pravu si nisam znao da je licenca isla u paketu do 52 epizode, al to da pink nije imao para e u to cisto sumnjam, pa odakle im pare za silne latino sapunice kojih je bilo mali milion? A ko ce znati sta je pinku bilo, da li je tad nesto drugo imalo vecu gledanost ili sta, pa im se mozda nije ni isplatilo, uglavnom to nije ni poenta, poenta je da je nasa sinhronizacija najbolja i steta sto je odradjeno samo do 52 epizode.
Sve najbolje, pozz

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #4 poslato: Avgust 05, 2017, 20:53:15
Gledaj onako kako je na sajtu... do 105. je sa LoudWorks sinhronizacijom, nakon toga je engleski dub sa prevodom... ionako posle 105. epizode i nemas nikakvu nasu sinhronizaciju... a one epizode 53-105 ces uspeti da prebolis kao sto sam i ja.

Shvatam tvoje razocarenje povodom toga da nema sinhronizovano vise od 52 epizode Zed serijala. Ali je*i ga, sta je tu je. Bar je prvi serijal ceo kompletiran (Y)

A povodom Pikolovog glasa i meni je gotivno, a dve recenice koje pamtim: "Ucuti, ides mi na nerve!" i "Topovski snop". To tako ubedljivo kaze da ti se prosto ureze u secanje :) A pogledaj ovo sranje od LW-a... zalim sve one klince koji su gledali Zed na Ultri. Ali sreca, mi smo tu da ih izvedemo na pravi put .ponosno. Naravno one koji to zele, one tvrdoglave ko sisa .papa.

@Manda94 a i ti si postao poremecen, verovatno od ove vrucine i druzenja sa @BlueHari  ... Lik je se danas registrovao... kako moze da zna sta se pricalo na SB-u (chat-u) pre par dana .smeh.

Toliko, prosto... gledaj ono sto je na sajtu i to je to.  (Y)

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #5 poslato: Avgust 05, 2017, 22:04:57
@Welicak94  Hejj!!!! :D

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Avgust 06, 2017, 01:27:19
@Welicak94  Hejj!!!! :D

@BlueHari  ма може само да нам се напасе око муда...
« Poslednja izmena: Avgust 06, 2017, 01:30:38 od strane Manda94 »

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Avgust 06, 2017, 01:49:41
@Manda94 a i ti si postao poremecen, verovatno od ove vrucine i druzenja sa @BlueHari  ... Lik je se danas registrovao... kako moze da zna sta se pricalo na SB-u (chat-u) pre par dana .smeh.

Toliko, prosto... gledaj ono sto je na sajtu i to je to.  (Y)

Нисам ни обратио пажњу кад се регистровао.. Пошто знам да има много спермића који кењају око Зед синхронизације, помислио сам да је и он један од њих .cudno.

@Gvex95 што се првог дела твоје реченице тиче; ОНИ - (разне ХР телевизије које су радиле Зед синхронизацију, мада ја знам само за RTL) нису уклапали тј развлачили аудио на видео зато што су већ имали СПРЕМЉЕН ВИДЕО И САМО СУ ЛЕПИЛИ СВОЈ ЗВУК ТЈ СИНХРОНИЗАЦИЈУ, ако ме разумеш? :) Оно што сам поменуо у виду "неуспелог DVDRip-a" је то да људи (углавном неинформисани, као што си ти) покушавају да направе бољи ВИДЕО СНИМАК тј РЕЗОЛУЦИЈУ АКТУЕЛНОГ Сје*АНОГ ЗЕДА а не знају да је код нас (КОД НАС - СРБИЈА И ЦРНА ГОРА тј. СР ЈУГОСЛАВИЈА) призана цензурисана Змајева кугла..
Цензурисана у следећим случајевима: у првим епизодама Булма показује Корњачином Врачу "ону ствар", генерал Блу чачка нос као и многи разни крвави ударци..) па самим тим АКТУЕЛНИ ЗЕД АУДИО СНИМАК развлаче преко "новог" (новог тј. јапанског односно енглеског) видеа (тј. нецензурисаног)..
Знам да ће ти деловати компликовано, али прочитај пар пута па можда и укапираш .smeh. Ако ипак не можеш да сконташ, пиши ми на ПП да не пунимо тему беспотребним потезима :)

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Avgust 06, 2017, 02:51:22
Dobrodosao na forum.

Upravo tako, kako ti Manda kaze. Cak i da ne ukapiras nije strasno jer ovi neki koji hoce da stave bolju sliku na stari zvuk ne umeju to da urade odnosno ne zavrse ceo pos'o i samo upropaste zvuk. Isto je i sa Digimonima.

Hteo sam da dodam da se ponovo daje DBZ na TV pozega oko 30. epizode radnim danima u podne pa ako si u prilici pogledaj...
93.87.63.20
« Poslednja izmena: Avgust 06, 2017, 02:55:13 od strane Vegetasan »

VegetasanGT

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Avgust 06, 2017, 02:55:11
Покушавали су многи то да ураде са првим серијалом, али нико није успео да заврши све како треба док се није појавио један човек.. Манда94 B| Иначе, тренутно одрађено до 133. епизоде..

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #10 poslato: Avgust 06, 2017, 14:25:32
@Vegetasan trazi korisnicko ime i sifru za prijavljivanje .gg2.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #11 poslato: Avgust 06, 2017, 14:40:42
@Welicak94  meni isto .gg. , bem li ga xD

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #12 poslato: Avgust 06, 2017, 15:10:29
:D nije nego sam otvorio vise tabova pa ga verovatno zbunilo.   

Uglavnom, stara ekipa je kraljevska, tacno je da ima gresaka ali je radjeno iz duse i ne vestacki konvertovanjem glasova kao danas  - sto nema veze s glumom.
« Poslednja izmena: Avgust 07, 2017, 01:58:05 od strane Vegetasan »

VegetasanGT

Van mreže xoxo

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #13 poslato: Septembar 12, 2017, 20:47:20
Usao sam u 53 epizodu i svijet mi se preokrenuo kada sam vidio da su drugi glasovi, vise ssam volio da me je cura ostavila nego sto se ovo desilo.
Prvo sam pomislio da je samo ova epizoda i odgledao sam je do kraja u nadi da ce sljedeca biti po starom, ali jos vece razocarenje sam dozivio na sljedecoj i onda sam otisao do 70 neke i vidio da je sve pisljiva Ultra. Realno receno ovi nisu ni za vecernjeg  programa da vode poslije 12 sati. Zar sve sto valja na ovom glupom Balkanu mora da stane i propadne -.-. I evo dosao sam na forum i procitao da ste i vi isto prosli haha, pa mi je kao malo lakse. Vjedva cekam da dodem do 105 epizode, jer ovo krestanje tesko da cu moci podnjet. A ovim ljudim do 52 epizode skidam kapu steta sto ovaj projekat nije nastavljen do kraja ...

Van mreže Gvex95

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #14 poslato: Septembar 12, 2017, 22:02:40
Ahhahaha ista prica, ako ti sta znaci evo ja sam pri kraju zeda, veruj mi predji na engleski jezik, te epizode sto su sa ultre sam ja gledao na kissanime, posle se ovde vratis naviknes se na engleski, veruj mi Vegeta zvuci brutalno na engleskom, pogotovo kad vice Bulmi :Servant woman bring me my clothes :D

Van mreže Dejan Kalanj

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #15 poslato: Novembar 26, 2019, 01:46:00
Ako cemo iskreno ja sam jedva čeka da se završi naša sinhronizacija jer je bila loš jedino mi se intro svidjao od Z serijala,ali sada bi naprimer mogli da naprave novu sinhronizaciju bolju tečnu najviše me je nerviralo kada onako zamucuju ono khhh,ali aj ima i smešnih delova u našoj sinhronizaciji,a anime je sjajan!!!