Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Da li je Generaciji Zed bio neophodan nastavak?

NidzaDB · 1284

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
    • Pogledaj profil
poslato: Jul 20, 2017, 22:03:33
Zmajeva Kugla Zed:
-Najveća kreacija Akire Torijame
-Nastavak prve Zmajeve Kugle
-Poseduje 291 epizoda
-Ima 2 nastavka (Gt i Super) *Stim da je Gt non-canon... (alternativna budućnost)

Sad dovodimo najvažnije pitanje:
-Da li je Zmajevi Kugli Zed bio neophodan nastavak u vidu oficijalnog Supera koji se još emituje i     ne oficijalnog Gt-a

Ko ne zna:Super je smešten izmedju 288 i 289 epizode Zed serijala,tako da nije direktan nastavak,ali je moguće da postane tako što će ići dalje od poslednje epizode Zeda (291Ep.)

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Jul 20, 2017, 22:15:58
Ja mislim da je to urađeno samo radi novca.
Akira je očito shvatio koliku je popularnost imao Generacija Zed, pa i oni filmovi sami...
Pa to isto ocekuje i sa Superom

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #2 poslato: Jul 20, 2017, 22:21:06
Oba serijala su nepotrebna

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Jul 20, 2017, 22:30:12
Već sam se svadjao sa Harijem u vezi profita Al ajd

Ja mislim da je Super bio na umu Akiri jos kad se emitovao Zed posto mislim da je namerno ostavio pauzu izmedju 288 i 289 jer je znao da ce biti novog serijala

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Jul 20, 2017, 22:35:54
Ali da li je i tad to uradio jer je pretpostavio veliki profit to ne znam...

A da li je neophodan nastavak:
Ja mislim da baš i jeste
Zašto?
Zk je old schol i svemu je potreban refresh i nesto novije za Gt nije bilo potrebe jer je pravljen odma posle Zeda,a mi smo ušli u novo doba 21 vek i mislim da je Akira hteo da održi ljudima secanje o Zmajevoj Kugli kako je niko nebi zaboravio pa je napravio novi serijal sa poboljsanom grafikom animacija tu i tamo,ali naravno oko toga se vrte pare koje niko neće odbaciti

Ali generalno mislim da nije bilo potrebe jer je zavrsetak Zeda odličan da nekažem i savršen
« Poslednja izmena: Jul 20, 2017, 22:38:07 od strane NidzaDB »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Jul 20, 2017, 22:36:15
Slažem se Simeticu   :)
Očigledno je Akira nešto planirao odavno

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Jul 21, 2017, 01:13:45
Citat: NikolaAF
Slažem se Simeticu   :)
Očigledno je Akira nešto planirao odavno

Nije valjda da verujes u to?

VegetasanGT

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Jul 21, 2017, 02:49:10
Ne ne ne ne. Oficijalno Zed jos uvek nema nastavak, aman bre utuvite jos bre to u glavu .Ovo je sve jos smesteno u Zedu sto se desava u Superu od epizode 288-do-epizode-291. Posle ovoga turnira moci ima jos 5 godina do 291 epizode i one borbe Gokua i Uba. Gt nastavak Zmajeve kugle Zeda polazi posle 10 ili 5  neznam tacno godina ali nije oficijalan i zato je nebitno.Znaci ako bude nastavka na Zed mora pratiti Gokua i Uba i njihov trening i tu pricu za pocetak, znaci nova saga supera ili 292 epizoda Zeda kako hocete.

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #8 poslato: Jul 21, 2017, 13:46:48
Bio je neophodan. .ponosno.

Van mreže Juve_Jura

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Septembar 12, 2017, 20:29:23
Dobro je što su ga napravili jer volim gledati dragon Ball a dragon Ball z sam pogledao pa izlaze nove epizode i imam nešto za gledati i nadam se da će biti puno epizoda jer volim gledati dragon Ball.

Jurica💪

Van mreže Saiyan

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Emir
    • Pogledaj profil
Odgovor #10 poslato: Septembar 28, 2017, 12:30:27
Bio je neophodan :)

Van mreže zeno sama

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #11 poslato: Maj 22, 2018, 15:59:22
Kada je izasao film DRAGON BALL Z B.O.G FANOVI SU ZELJELI JOS PA JE IZASAO R.O.F I FANOVI SU ZELJELI JOS JOS I JOS I DOBILI SU DBS

Van mreže jovanvuk

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #12 poslato: Septembar 12, 2018, 02:11:14
Postoji verzija priče da je i DBZ trebalo da prekinu posle Frieza sage. Da je to ono što su planirali da snime, nego je preveliki hype bio oko toga da su nastavili. Sve je urađeno zbog novca, naravno, ali mi uživamo u maltene svom DB contentu, ma koliko plot holes imali, zar ne? Čak i ogromnih grešaka, timeline misplacement i sl.
Mnoge franšize se trude da održe neki kontinuitet i u tome uspevaju maltene do tančina, ali fanovi nalaze dlaku u jajetu. Ovde, ovde nema dlake, ovde je kosa, maltene. Ali fanovima ne smeta ni najmanje, već prihvatamo to.
Što se tiče pitanja, mislim da je mnogo generacija odraslo i odrasta i dalje na DB contentu, što mogu videti. Još kad otkucaš "Dragon Ball" na FBu, možda se ne pojavi stranica od basnoslovne cifre fanova, ali se zato pojavi basnoslovna cifra stranica sa velikim brojem fanova.
Mislim da da, bez uvrede ljudima koji su anime fanovi i prate sve iz tog sveta, ali retko ćete čuti čoveka da kaže "Ja sam od anime-a gledao samo ****** ili One Piece ili Yu Gi Oh ili slično", a dosta je čest slučaj sa ljudima da kažu da Zmajeva kugla za njih ne potpada pod anime ili u fazonu "Ja ne pratim to, ali gledam Zmajevu kuglu". Iako je većina ljudi gledala možda anime serije koje su se emitovale na TVu u svom detinjstvu, većina njih to ostavlja u prošlosti, a svi se "drže" DB.
U suštini, bila je bitna stvar u odrastanju mnogih i treba da se snima i dalje. I to će uvek biti neiscrpni izvor novca i uvek biti zanimljive generacijama koje dolaze i generacijama koje su odrastale uz njih.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #13 poslato: Novembar 17, 2018, 22:27:39
Nastavak nije bio potreban, i sve ovo sa superom je uradjeno samo zbog para.   Jednostavno film bog od koga je i nastao anime  nije namenjen za neku duzu pricu .
Tako da je upravo iz tog razloga  u  animeu  doslo do mnogobrojnih nelogicnosti , rupa  u prici ,  ogranicavanje  razoja karatetra  na gokua i vegetu bas kao u gt u, jos vise bespotrebnih formi  i eto na kraju mogu samo reci da je super potpuno  nepotrebni nastavak dbz .  Voleo bih da su se vise potrudili oko nastavka ,  super je pokvario jak utisak koji koji je dbz ostavio na meni.
« Poslednja izmena: Novembar 17, 2018, 22:31:54 od strane Metacoolar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #14 poslato: Novembar 17, 2018, 22:33:53
Meni se generalno bas svidja gt,  a posle toga trebali su da nastave samo sa filmovima.  Super ne zelim ni da komentarisem:-(

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #15 poslato: Novembar 18, 2018, 10:23:32
Meni se generalno bas svidja gt,  a posle toga trebali su da nastave samo sa filmovima.  Super ne zelim ni da komentarisem:-(

Bas tako

Van mreže Headlesswarr

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #16 poslato: Novembar 21, 2018, 23:09:33
Pored prvog dela Zmajeve kugle,Zed je nesto sto po meni najvise vredi.Nekako ta dva serijala su mi najmilija.
Ovo ostale manje vise nisam ni pratio mnogo ali dovoljno sam video.
Gt i Super mi nisu privukli paznju ....

Van mreže Dejan Kalanj

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #17 poslato: Novembar 26, 2019, 02:43:24
Meni se super i svidja,a i ne svidja!
Svidjami se kako je uradjeno borba 12 univerzuma i tok radnje,ali mi se ne svidja što MR. Satan smara toliko,ali aj,ali što je bog uništenja za Djirenov univerzum što liči na Jokera,a njegov Andjeo sluga na harley quinn