Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Dragon ball Z - SAGAS -

Manda94 · 675

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
poslato: Septembar 29, 2016, 00:03:25
Прва ЗК игрица коју сам играо чим се појавила, била је луда помама по играоницама за њом. Изашла је 2005. године и направљена је само за Сони 2!
Игрицу прелазите као да сте стварно у ЗК-у (отуд и назив САГАС).
Има 7 сага и 19 нивоа (судећи по ВИКИПЕДИЈИ, ја не знам јер сам је давно играо а нисам је никада ни прешао :D). С обзиром да је игрица стара 11 година и да је само за сони, графика је изванредна :) Имате мисије где морате рецимо да сакупите све ЗК, затим да побијете оне сајбермене или како се већ зову они мали зелени мајмуни.. И на крају сваке мисије морате да победите "главног" тј Радиса, Напу, Вегету итд..
Што се вештина тиче, на почетку имате ударце ногама и рукама и неки мали енергетски талас. Камехаме талас "купујете" на означеном месту за Зед знакове које скупљате поред пута тј у току мисије. На тај начин купујете и додатне технике, видите у неком гејмплеју детаљно :D А током мисије, поред тих Зед знакова/поена сакупљате и бочице мане и хелта као и чаробни пасуљ :) Све у свему, игрица је врх :)

Недавно сам је скинуо и играм је преко ПС2 емулатора, није пуно захтевна с обзиром да је играм на лаптопу са intel HD графиком и процесором са 2 језгра брзине 2,1 :)

СЛИКА 1   СЛИКА 2   СЛИКА 3

ЛИНК за скидање преко торента. Торент има 15-ак сидера укључујући и мене, док мене има, торент ће бити активан :)

ЛИНК за туторијал како подесити ПС2 емулатор.

ПРЕ НЕГО ШТО НЕКО КРЕНЕ ДА СЕРЕ КАКО ЈЕ СРАЊЕ И КАКО ЈЕ БОЉИ ХЕНОВЕРСЕ НЕКА УЗМЕ У ОБЗИР ТО ДА ЈЕ ОВА ИГРИЦА СТАРА 11 ГОДИНА И ДА ЈЕ НАМЕЊЕНА ЗА СОНИ 2, ХВАЛА!

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #1 poslato: Septembar 29, 2016, 21:36:03
gledo sam par snimaka na yt igra mi je fantasticna a debili koji su juce izasli iz pelena i odrasli na tablete ne znaju sta je zabava uz 3D grafika i 2D jer oni znaju samo za HD i j***** Xenoverse

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Septembar 29, 2016, 21:56:45
Ја бих рекао да ни ти не знаш баш шта је 2д а шта 3д.. Јер ова игрица је у 3д-у :D

Van mreže Mr.Vegeta

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 2
  • Nisam lep al' sam zato glup
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Septembar 29, 2016, 22:09:35
Ја бих рекао да ни ти не знаш баш шта је 2д а шта 3д.. Јер ова игрица је у 3д-у :D
Mozda covek misli da su 2D i 3D neka vrsta rezolicije, ili da su u pitanju neki pixeli cim on spominje i HD  ;D

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Septembar 29, 2016, 22:49:28
Хахаха баш то сам и ја помислио :D "jer oni znaju samo za HD" :D

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #5 poslato: Septembar 30, 2016, 11:45:45
vidi bas a nema veze igrica je u svakom slucaju fantasticna
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2016, 12:03:20 od strane SSayan Blue »

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Novembar 21, 2016, 16:09:14
Ovo je jedna od retkih igrica koju nisam zavrsio.Valjda 2009/10 sam je prelazio,i izgubio volju za istom vrlo brzo.Stigao sam do Androida!