Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Da li će Super ići dalje od Zeda (291+)

NidzaDB · 842

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
    • Pogledaj profil
poslato: Jul 13, 2017, 23:01:57
Kao što svi znamo Super je izmedju 289 i 290 epiode Zed serijala,a tu je i 291...

Kakvo je vaše mišljenje u vezi ovog?
Da li će Super preći 291 epizodu Zeda i time uništiti pojam Gt-a,ili će se završiti na turniru gde se bore Goku i Ub?

• Ja iskreno mislim da hoće,iz par razloga:
   •Popularnost,profit
   •Uništavanje Gt-a
   •Zbog same priče o Gokuu i Ubu
   •Jednostavno će biti nastavak,jer je planiran od početka...

A kakve su vaše teorije?
Da li će biti još sezona?

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Jul 14, 2017, 00:05:44
Mislim da ce grand priest nesto pokusati kad se obrisu univerzumi,Ima jedna teorija da,kad god Svegic obrise univerzum,postane slabiji,i da ce to andjeli iskoristiti protiv Svegica.E sad,po jednoj teoriji,onaj svestenik(Grand Priest) to radi jer je ljubomoran na Svegica i zeli da on bude kralj svega,a po 2. teoriji,ljut je na Svegica sto je unistio 6 univerzuma(U13.-U18),pa zeli da mu se osveti sto je ubio i andjele tih univerzuma,a to su njegovi sinovi.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Jul 14, 2017, 14:15:58
Je l ti vidiš o čemu je tema??
Šta si pio? .cudno.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Jul 14, 2017, 14:39:44
Mislim da hoće, jer sam neki dan gledao neku statistiku, pise da je svaka epizoda Supera bila među top 10 gledanosti u Japanu.

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Jul 14, 2017, 15:25:05
Šta si pio? .cudno.

Bolje pitaj sta nisam pio xD

I da,vidim o cemu je tema.O tome da li ce se serijal nastaviti ili ce stati kad se zavrsi turnir.I,ja sam napisao svoje misljenje da mislim da ce se nastaviti i da ce Grand Priest nes pokusati.

Van mreže Saiyan

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Emir
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Jul 14, 2017, 15:25:23
Ja mislim da će biti još sezona, nema smisla da završe na turniru :D

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Jul 14, 2017, 16:22:05
Šta si pio? .cudno.

Bolje pitaj sta nisam pio xD

I da,vidim o cemu je tema.O tome da li ce se serijal nastaviti ili ce stati kad se zavrsi turnir.I,ja sam napisao svoje misljenje da mislim da ce se nastaviti i da ce Grand Priest nes pokusati.

Ne,ne!
Tema je o tome da li će Super preći 291 epizodu Zed serijala,a možda će biti još sagi koje se dešavaju pre 290 i 291 epizode Zeda,nemora da znači da posle Turnira odma dolazi ta 290 epizoda...tako da bez uvrede ali lupaš gluposti :D

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Jul 15, 2017, 11:26:25
Mislim da hoćer jer su nam otkrili mnogo novih likova kao što su Jiren, Topo, novi bogovi, Grand Priest itd. msm. da se neće zaustaviti dok Goku i Vegeta ne bufu jači od njih svijuh...

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Jul 18, 2017, 15:59:14
Ako bude , a ja bih isto voleo da bude to se onda nastavlja na sledecu dbs sagu, koja moze poceti jedino posle onog turnira gde se Goku tuce sa malim Ubom, posle turnira moci proslo je tacno 5 godina od borbe sa kid Buom,sledecih 5 godina vec sam pisao o tome nije bilo nista vazno Goku i Vegeta se nisu sretali.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Jul 18, 2017, 20:13:31
Verovatno :)

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #10 poslato: Avgust 07, 2017, 14:27:34
Moje misljenje je da je ovo nastavak od mozda 288 i da dogadjaji posle toga iz Z serijala vise nisu toliko bitni. Jer u Super imamo momente sa Birusom jos pre nego sto je Pen rodjena.
Dal ce ovde u Super ici dalje od toga mislim da oce jer iako neuspeju da sa super zmajevim kuglama vrate izbrisane univerzume i dalje ostaju jos 4 univerzuma koja se nisu takmicila.
Inace Pen je na turniru starija samo za 3 god od sad ali ima dosta nelogicnih scena kao na primer kad je Bulma rekla Goku-u da se nisu videli 5 god. Zato mislim da taj kraj nema veze za Super serijalom i da je Super serijal nastavak od 287 epizode a da u daljim epizodama su zavrsili samo onako jer tad Super nije ni bio u planu da ce ikad izlaziti.

Doduse ovde stvarno od pocetka DB pa sve do DBS su dosta puta menjali detalje kako im se svidi za razliku recimo od ****** gde je sve razradjeno do najsitnijih detalja.

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #11 poslato: Septembar 25, 2017, 23:56:18
Nece ici jer stvarno ne vidim u kom smeru ce ici prica kad svi ostali izginu tamo...
Zapravo ne vidim nacin sta moze da izvuce ovaj serijal na kraju. Pogledajte koliko epizoda je proslo a koliko se prica pomerila.

VegetasanGT