Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Dva i po muskarca

Welicak94 · 470

Na mreži Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Novembar 20, 2016, 01:15:52

Moja omiljena serija oduvek. Nisam fan serija, od serija sam gledao svega tri serije i to je to.
Dva i po coveka sam prvi put gledao na Pinku. Tada su oni preveli "Dva i po coveka" a ne "muskarca" te je meni u secanju ostalo kao "Dva i po coveka".
Zatim posle nekoliko godina, B92 je kupio mnogo vise epizoda, cak i sve epizode koje postoje ako se ne varam. :)

Redovno i cesto sam gledao na B92 u raznim terminima, a mislim da jos uvek repriziraju u nekom terminu.
E sad, Carli Sin je glavni covek koji tu seriju digao na noge i zbog kog je serija tako dobra sto je se i pokazalo u novim epizodama gde Carlija Sina, inace u ulozi Carlija, nije bilo.
Te epizode, jesu smesne, okej su... ali, kao da svakog trenutka ocekujem da ce se pojaviti Carli, ali od toga nista. Kada se uporede epizode sa njim i bez njega, razlika je ogromna. Lik je jednostavno originalan, a povrh svega on bukvalno i ne mora da glumi (hahaha), jer njegov zivot je onakav xD

Takodje preporuka da pogledate i neke filmove Carlija Sina ako vec niste. Necete zazaliti.

Da li ste gledali seriju "Dva i po muskarca" i koje je Vase misljenje o njoj? .cudno.
Mozete slobodno da ispisete ili ostavite neke isecke zanimljivih i smesnih scena. :)
YouTube tag radi ;)
« Poslednja izmena: Novembar 20, 2016, 01:19:49 od strane Welicak94 »

Van mreže StefanTeleporter

• Iskusan
    • Rejting: 2
  • Manda94 je gej i to nije okej.
    • Pogledaj profil
    • Jutjub Kanal
Odgovor #1 poslato: Novembar 22, 2016, 05:33:51
Prikazivali su do skoro, ali su prestali i pustaju seriju "Prijatelji" koja je takodje dobra. Evo par scena.

We don't even know if there is such a thing as justice in the world. We fight believing in our own justice. But if the enemy is doing the same thing, who's right?

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Novembar 26, 2016, 23:58:40

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3