Moja omiljena serija oduvek. Nisam fan serija, od serija sam gledao svega tri serije i to je to.
Dva i po coveka sam prvi put gledao na Pinku. Tada su oni preveli "Dva i po coveka" a ne "muskarca" te je meni u secanju ostalo kao "Dva i po coveka".
Zatim posle nekoliko godina, B92 je kupio mnogo vise epizoda, cak i sve epizode koje postoje ako se ne varam.

Redovno i cesto sam gledao na B92 u raznim terminima, a mislim da jos uvek repriziraju u nekom terminu.
E sad, Carli Sin je glavni covek koji tu seriju digao na noge i zbog kog je serija tako dobra sto je se i pokazalo u novim epizodama gde Carlija Sina, inace u ulozi Carlija, nije bilo.
Te epizode, jesu smesne, okej su... ali, kao da svakog trenutka ocekujem da ce se pojaviti Carli, ali od toga nista. Kada se uporede epizode sa njim i bez njega, razlika je ogromna. Lik je jednostavno originalan, a povrh svega on bukvalno i ne mora da glumi (hahaha), jer njegov zivot je onakav

Takodje preporuka da pogledate i neke filmove Carlija Sina ako vec niste. Necete zazaliti.
Da li ste gledali seriju "Dva i po muskarca" i koje je Vase misljenje o njoj?
Mozete slobodno da ispisete ili ostavite neke isecke zanimljivih i smesnih scena. 
YouTube tag radi