Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Borilacke Vestine. Da li trenirate nesto ?

Takeshy_Montana · 952

Van mreže Takeshy_Montana

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
poslato: Mart 13, 2017, 14:49:25
Buduci da se u dragon ball radi o borilackim vestinama, cudi me da niko nije otvorio ovakvu neku temu hehe.
Kako god, ja sam trenirao Wing Chun Kung Fu cetiri godine, sad otkako sam u Skoplju ne treniram, ali razmisljam da opet pocnem, fakticki da nastavim.
Mada kako sam poceo da gledam ZK i sto sam dalje odmicao, sve se lozim na takvo nesto haha, pa mi pada i na pamet da osnujem svoju vestinu, da treniram kao sto je Kornjacin Vrac trenirao Gokua i Krilina i tako dalje hehehehe. Pisite da li vi nesto trenirate, je l' ste nasli neku slicnost i tako :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Mart 13, 2017, 21:52:19
Nikad nisam trenirao borilacke vestine, niti bih ih nekad trenirao.
Ako bih npr morao da biram, trenirao bih BOKS.

Npr ukoliko uzmemo u obzir da se to koristi za odbranu ali i za tabanje retarda, boks je ubedljivo najbolja i najprakticnija stvar :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Mart 25, 2017, 18:14:09
He he zanimljiva tema tada vec sada davne 2004-5 bio sam zaludjen Brus Lijem,pa kasnije Van Damom, ko zna koliko sati sam proveo za te nekoliko godine stalno premotavajuci na kompu scene i dan danas sve te filmove znam napamet bas zbog toga, sto se kaze bio sam samouk. Svi su znali da " treniram" karate, a zapravo nisam trenirao nista na svu srecu niko nije provalio :D Bio sam dosta razgiban i znao sam puno toga cak me je jedan covek naucio i nuncake da vrtim, usavrsio sam ih i to veoma brzo, medjutim i igrom slucaja godinama kasnije izgubio sam interesovanje za isto,bas zbog nacina zivota I sada najvise volim takve filmove ali ne bih se vracao na staro, jer naprosto covek ne moze da vrati vreme, mozda i bih ali treba jednostavno sreca! 2013 i nesto malo 14 sam trenirao malo Kik-box u podrumu sa komsijom koji je isao na prave treninge i izvajao lepo telo bas zbog toga. lol
« Poslednja izmena: Mart 25, 2017, 18:30:21 od strane NikolaAF »

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Jul 04, 2017, 18:34:21
Trenirao sam Taekwondo 2 godine. Uz taekwondo mi je udarac jaci i razvio sam se pravilno . Prestao sam samo zato sto mi je trener nesto srao o meni kad me ne bi bilo na treningu. Sve u svemu odlican sport, pogotovo sa samoodrbanu. (Y)