Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

Game of Thrones (Igra Prestola)

Xicor · 1225

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
poslato: Februar 20, 2017, 23:40:32

Radnja se dešava u izmišljenoj zemlji Vesteros koju su ranije pokorili Targarjeni, ujedinjujući celu zemlju u Sedam kraljevstava. Nakon poslednjeg kralja Erisa II Targarjena vlast preuzima Robert Barateon uz pomoć Džejmija Lanistera - Kraljeubice koji je bio pripadnik elitne kraljeve garde i brat Robertove žene Sersei. On je ubio Erisa II i tako na gvozdeni presto seda Robert Barateon. Pored porodica Barateon i Lanister glavni likovi su iz porodice Neda Starka, koji stoluju na severu zemlje. Ned Stark postaje Robertova desna ruka i njegova porodica žena Kejtlin i deca Rob, Džon, Sansa, Arja, Bren i Rikon postaju deo velikih manipulacija, opasnosti i obaveza koje prevazilaze njihove moći. Oni jednom prilikom nailaze na šest štenaca jezovuka koji su inaše zaštitni znak kuće Starka i od tad ti štenci rastu u lične zaštitnike dece.

Pored raznih intriga oko prestola, zemlji na severu prete druge opasnosti. Tu je Noćna straža, nezavisna organizacija ljudi čiji je zadatak da, bez obzira ko je na vlasti, čuva zemlju od svega iza Zida. Zid od leda gde je straža predstvalja granicu kraljevstva i ostatka neistražene zemlje gde žive Divljani, ljudi koji nisu deo kraljevstva i Tuđini za koje se smatra da su utvare i velika opasnost za sve.

Na jugu, u Dorni, vlada kal Drogo koji ženi poslednju princezu Targjarena Deneris. Ona je sa bratom Viserisom jedina uspela da preživi pad vlasti svoje porodice i pobegne u Dornu. Brat Viseris je daje kalu da bi mogao da skupi novac i ljude da povrati svoj presto na kome je sada Robert.

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Februar 21, 2017, 01:51:08
Серија ме је одушевила.
Пустио сам је сасвим безвезе у апликацији "HBO GO" пре месец дана. После само 6 минута (када су се појавили Бели Ходачи) одлучио сам да је гледам :)
Тренутно сам на 5. епизоди 4. сезоне, још мало па крај, па ћу онда да чекам нову сезону ове године .cudno.

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Februar 21, 2017, 02:22:03
Brate veruj mi i ja sam bio u fazonu necu da gledam to sranje koje svi hvale, i jednom iz dosade reko aj da pustim, toliko je zaintrigirala moju paznju da sam svih 6 sezona pogledao u roku od nedelju dana. Serija je brutalna. :D
« Poslednja izmena: Februar 21, 2017, 02:27:53 od strane Xicor »

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Februar 21, 2017, 14:45:20
Ja sam fan GoTa jos od 2011te. Gledao sam sve sezone regularno, kada su izlazile. I uvek kada treba da izadje nova sezona ja odgledam sve prethodne da se podsetim :D tako da sam seriju do sad gledao 6 puta, a na leto cu i 7mi put :D

Serija jeste predobra. Prica je vrhunska, ali su u nekim delovima (bukvalno cela 4 i 5 sezona) su toliko razvukli pricu da je postalo dosadno. Msm sad kad gledas sve odjednom zanimljivo je, ali ja npr kada sam gledao jednom nedeljno kad izadje, i npr ocekujes epizodu kao nezdrav, a u epizodi se NISTA ne desi. Milion prica zapocnu, i u sustini se ne desi nista.

Sezona 7 i 8 ce biti skkracene sezone, imace oko 7 epizoda. Sada ce svu pricu dosta da ubrzaju, sto je odlicno. Sezone 7 i 8 ce biti zanimljivije nego ceo prethodni serijal :D

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Jun 26, 2017, 21:45:41
Ako neko nekim slucajem nije pogledao trejler za 7u sezonu.

Ja sam se iskreno najezio koliko je trejler dobro uradjen

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Jun 26, 2017, 22:10:55
Ако неко није разумео трејлер.. :D

"Tokom prvih 15 sekundi Sansa šeta kroz Bogošumu u Zimovrelu u stanju šoka, dok slušamo naraciju Maloprstića, koji kao da joj šapuće u uho: "Nemoj se boriti sa severeom ili jugom, bij svaku bitku, svuda i uvek, u svom umu". To je zgodna inverzija Serseinih reči iz prvog trejlera. Možda Sansin šokantni izraz nagoveštava da razmišlja da izda Džona?
Džon Snežni u međuvremenu izgleda da prikuplja podršku za bitku protv Belih hodača. Lojalnost severnjaka mu nije potrebna, jer su oni pristali na savezništvo sa novim kraljem severa na kraju šeste sezone. Koga onda pokušava da
ubedi? Logičan odgovor bio bi Deneris, jer je njegov dijalog praćen snimcima Majke zmajeva koja istražuje dom svojih predaka, Zmajkamen.
Najintrigantniju rečenicu izgovara Sansa. Dok gledamo Džona, na prvi pogled samog i nadjačanog u borbi, Sansa ponavlja ono što je Ned rekao Arji u prvom romanu iz serijala "Pesme leda i vatre" (u slobodnom prevodu): "Kada sneg padne, kada beli vetrovi zaduvaju, usamljeni vuk umire ali čopor opstaje". Da li će usamljeni vuk, tj. Džon Snežni, umreti, kako bi ostatak čopora Stark nastavio da se bori bez njega? Međutim, nastavak govora je daleko
manje jeziv i Ned upozorava Arju da ne mrzi Sansu, tako da je citat možda i podsetnik na porodično jedinstvo koje je Ned pokušao da usadi u svoju decu.
Grej Vorm je obučen za bitku i izgleda kao da predvodi svoje savezike preko vode ka jednom tesnacu. Ova scena verovatno potvrđuje teoriju fanova da će Tirion biti ključan čovek u pomaganju Deneris da osvoji Livačku stenu.
U trejleru vidimo i Brena Starka u Zimovrelu. To definitivno nagoveštava da je ujedinjenje Starkovih izvesno."

Van mreže Alex01

• Novajlija
  • *
  • Aleksandra
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Jul 22, 2017, 17:20:30
Sta mislite, ko bi trebao da bude na Gvozdenom prestolu?  :)

BTW, serija extra! Fan od prosle godine kada sam dobila HBO za dz na dva meseca... Stigla sam celu da odgledam!  :D

Van mreže AzzeX

• Iskusan
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Jul 23, 2017, 17:44:47
Na gvozdeenom prijestolu bi trebalo da sjedi Deneris Targerijen.
Ali , iskreno ne bi volio da ona zauzme to mjesto, vise bi volio da tu sjedi Dzon Snov ili Sersei.

Ova 7 sezona je uvodni dio bio do JAJA ali ipak mi se cijela epizoda nije svidjela.
7/10 za prvu epizodu. Sutra izlazi druga pa cemo da vidimo  ;)

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Jul 24, 2017, 00:26:11
Искрено, највише бих волео да Денерис коначно седне тамо где јој је и место .ponosno.

Van mreže AzzeX

• Iskusan
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Jul 24, 2017, 22:21:35
Искрено, највише бих волео да Денерис коначно седне тамо где јој је и место .ponosno.

Na dzonovoj piši  xD

Ova 2 epizoda je bila bolja od prve. Sad sam mnogo vise uzhajpovan za sledecu epizodu. Kako ce se Dzon upoznati sa Deneris?
Šta li će Sersei počiniti Yari i one 2 Martell ? Da li će Jorah biti izliječen ? Odgovori će biti u sljedećoj epizodi  (nadam se).

Sve u svemu, moze neka osmica za ovu ep.

Van mreže Alex01

• Novajlija
  • *
  • Aleksandra
    • Pogledaj profil
Odgovor #10 poslato: Jul 25, 2017, 14:07:12
Meni je nekako zao sto ce se Arya i Jon izgleda mimoici. Bas bih volela da vidim njihov susret. Inace, nadam se da ce Sam uspeti da izleci Ser Jorah. A sto se Sanse tice (uvek mi je bila antipatican lik), nisam sigurna koliko je dobra ideja sto ju je Jon ostavio samu na Severu sa Maloprsticem. Posle Remzija je pocela da se ponasa... ne znam ni sama kako da nazovem (mada je to potpuno opravdano).

Inace, sve u svemu, epizoda je bila dobra. Cak je imalo i akcije malo. :D

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #11 poslato: Jul 25, 2017, 20:06:41
Cak je imalo i akcije malo. :D

Срам те било :D
Иначе, по мени ће бити бољи тј емотивнији сусрет Сансе и Ајре ал ајде :D
А чекај, с обзиром да се Ремзи сексуално иживљавао над Сансом (да тако назовемо све оне блудне радње) по теби је оправдано да се она сада пусти у промет и таслачи са овим или сам погрешно разумео тај део? .cudno.

Van mreže Alex01

• Novajlija
  • *
  • Aleksandra
    • Pogledaj profil
Odgovor #12 poslato: Jul 26, 2017, 00:36:29
Cak je imalo i akcije malo. :D

Срам те било :D
Иначе, по мени ће бити бољи тј емотивнији сусрет Сансе и Ајре ал ајде :D
А чекај, с обзиром да се Ремзи сексуално иживљавао над Сансом (да тако назовемо све оне блудне радње) по теби је оправдано да се она сада пусти у промет и таслачи са овим или сам погрешно разумео тај део? .cudno.

Hahah, prvo sto se one akcije tice, nisam mislila na TU akciju lol, nego na bitku na kraju epizode. :D  lol

A sto se Sanse tice, ona i Maloprstic su mi totalno morbidan par. Mislim, lik je prvo godinama bio zaljubljen u njenu majku, onda se ozenio njenom tetkom (iz koristi, ali ipak) i sad bi nju. Od pocetka mi se cinilo da je nastran, sto sad i dokazuje.  :D Ono sto sam htela da kazem je da je Sansa (kao Arya) postala psihoticna. Kao je mirna i sve, ali imam osecaj da bi sve redom bacila onim psima kao Remzija. Cak je i priznala da se divi Cersei. :D 

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #13 poslato: Jul 31, 2017, 11:42:31
Seriju gledam vec 7 godina :D i gledao samjedno 10tak puta celo serijal :D

Serije je vrh, ali je previse kvari neodlucnost i odugovlacenje.. takodje se previse nagomilavaju price a nista se ne resava...

Al opet, i pored toga je jedna od najboljih serija ikada, pogotovo ako volis tu tematiku :D

Van mreže AzzeX

• Iskusan
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #14 poslato: Jul 31, 2017, 19:13:26
Treca epizoda. Hmm, imala je zanimljivih momenata ali nista posebno. Najbolji moment iz ove epizode je bio susret Sanse i Bran-a i to je to , nista posebno. Iskreno, epizode sad nisu nesto pretjerano zanimljive ali sve se blizi kraju tako da nadam se da ce me na kraju oduseviti ali bas ono 10/10. Za ovu epizodu moze šestica.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #15 poslato: Avgust 01, 2017, 12:23:54
Bas tako Azzex, slazem se..

Msm ova sezone ima samo 7 epizoda. I proslo je 3 a da se nista nije desilo. Msm jeste se desilo, ono prica je mnogo ubrzana. Ali nek se gone u ku*ac sa forsiranjem i favorizovanjem Sersei. Mnogo mi to ide na ku*ac vise.

Mnogo okolisaju, resavaju neke manje bitne stvari, i to amaterski, a velike jos nisu ni zaceli...

Van mreže AzzeX

• Iskusan
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #16 poslato: Avgust 09, 2017, 02:03:09
Izasla je i cetvrta epizoda.
Ovo je bila kratka ali slatka epizoda.
Vidim da svi gotive epizodu, pa mogu reci da sam i ja bio uplasen za Džejmija i Brona da li će preživjeti napad zmaja.
No, još me GoT nije iznenadio.Jedino ta scena na kraju je bila kao slag na tortu.Ima bespotrebnih scena koje samo odugovlaće epizodu.
Jaka osmica za epizodu jer mi se jako svidjela zadnja scena.

Van mreže Alex01

• Novajlija
  • *
  • Aleksandra
    • Pogledaj profil
Odgovor #17 poslato: Avgust 09, 2017, 15:15:16
Ja sam se jedino za zmaja plasila. lol Ali preziveo je... :D Inace je dobra epizoda.
Nego, da mi je samo da dohvatim one hakere  X/  :-/ :-/  Spojlovala sam sebi ostatak sezone. Krenem da citam, mislim zaje*ava se neko ili neka fanfikcija, kad oni tek na kraju napisu da je oficijalan leak. Ja razumem da se serija ljudima svidja, licno je obozavam, ali do te mere da hakuju HBO da saznaju sta se desava u sledecim epizodama... Malo preterano. Sta vi mislite?