Posto je kolega
@StefanTeleporter naveo vecinu zanimljivih kanala koje ja takodje pratim navest cu samo dva kanaal koji su po meni jako zanimljivi i interesantani.
1.Kanal se zove
ahmoxI ovaj kanal se bavi top5 klipovima,ali to nisu uobicajeni top5 klipovi,vec to su klipovi na kojima su uhvacena misteriozna,mitska,paranormalna stvorenja i on uzima samo one najrealnije video snimke i ako moze da se desi da je neki video fake ali svakako vrijedi pogledati njegove klipove
2.Kanal se zove
billschannelA ovaj kanal se bavi razokrivanjem najpopularnijih video klipova na jutjubu i popularnih slika na internetu.On ima svoju grupu koja mu pomaze za razotkrivanje tih slika i klipova
npr:ima prijatelje koji su profesionalci u video montazi i fotoshopu i ako mu je neki video sumnjiv pita ove da provjere da li se moze montirati ako moze onda je gotovo video je fake,a ako ne mogu da tako nesto urade u video montazi ili fotoshopu onda pita neku grupu ljudi koji su specializovani za tu istragu i u glavnom kada je takav slucaj u pitanji slika ili video ispadne na kraju prava ili nepoznato ,a ovaj video me je stvarno bacio na razmisljanje pogledajte ga i vi