Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 16054

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
    • Pogledaj profil
Odgovor #280 poslato: Decembar 04, 2017, 15:47:12
Nece je ubacivati ponovo jer vise ne postoji :D haahah

Gotova je konacno :D ahhaha

Sad ce da nas nervira mali retardirani Mis i njegovi mikro borci

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
    • Pogledaj profil
Odgovor #281 poslato: Decembar 05, 2017, 15:26:00
13 minuta do kraja , 19 preostalih boraca , nas univerzum je izbacio preko 50 % takmicara. Evo malo statistike u vezi turnira.Ko je koliko izbacio takmicara, trenutno Goku je MVP ako se ne varam pretekao je Vegetu.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #282 poslato: Decembar 05, 2017, 17:06:20
Ja mislim da ce vreme da istakne.
A ostaće Goku i Jiren.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #283 poslato: Decembar 10, 2017, 22:32:51
Aj jedno pitanje  xD
Na koga ste prvo pomislili kad su krenule iluzije one da se pojavljuju  xD

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
    • Pogledaj profil
Odgovor #284 poslato: Decembar 10, 2017, 22:36:25
Sto bih lupo mozak kad su prikazali ko je prije nego sto je poceo..
« Poslednja izmena: Decembar 11, 2017, 23:55:00 od strane Welicak94 »

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
Odgovor #285 poslato: Decembar 11, 2017, 14:59:18

Vrlo zanimljiv i najrealniji video o nivoima snage u dbs

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #286 poslato: Decembar 11, 2017, 16:50:32
Glup je kao i svi ostali :D 

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #287 poslato: Decembar 11, 2017, 19:34:50
Nemoj bas tako,ima i glupljih xD :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #288 poslato: Decembar 11, 2017, 19:41:00
Pa koliko je popa jak po toj teoriji BTV. Ja sam probao da dam 11,5 Gokuu i Vegeti i sa UI opet nisu po toj teoriji jaci od Whisa. E ako im je power skale 12 onda su jaci, mislim kada se spoje jos. A za ovog Jirena se nista jos nezna kolika mu je snaga, samo se zna da je jaci od Vermuta.
Sta ako je Yiren po toj skali 16 . Onda ni Vegito UI nema sanse.
Whis- 15x15x15=3375
Vegito-12x12x12x2+240=3690
Jiren-16x16x16=4096
Popa-20x20x20=8000

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #289 poslato: Decembar 11, 2017, 21:15:01
Pa da ali nema logike da je jiren jaci od visa tako da je realno tih 11 mozda i 11,5

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #290 poslato: Decembar 11, 2017, 21:33:04
Bzv to racunate,jer Jiren nema sanse da je jaci od Wisa. Cak sta vise ubedjen sam da nije ni od Birusa ali ajde da taj detalj ostavim sa rezervom i da kazem da je u tom rangu negde.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #291 poslato: Decembar 11, 2017, 22:07:48
Ja mislim da nema veze sa mozgom. Ocigledno je da je Akira hteo da SSred predstavi kao nesto mnogo jako, ali na kraju je ispalo da je to jedan prosecna forma, jer je pola likova jace od nje...

A sto se tice Jirena, slusao sam jednu teoriju koja kaze da je Jiren mozda po  snazi jaci od Vermunta, mada to nista ne mora da znaci. To je sirova snaga,.. Fazon, ako je po snazi jaci ne mora da znaci da je jaci i po tehnici. Tako da bi ipak bog unistenja pobedio u nekoj tuci unistenju ili  sta vec.

A ova teorija 6 10 15 je po meni mnooogo glupa, msm to nije teorija, to je Akira lupio. Jednostavno nema nikakvog smisla diskutovati o levelima snage ili sta vec, to je otislo toliko daleko da jednostavno nema svrhe komentarisati

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
    • Pogledaj profil
Odgovor #292 poslato: Decembar 12, 2017, 19:23:17
Ma nema logike kako god da se izracuna,jednostavno je nemoguce izracunat to u superu.  :p
U 122ep Jiren i vegeta vjv vegeta hoce da proba dostic ultra instikt cim je kreno na njega, a ne na dispa ili toppa, 2 ultra instikta na turniru zvuci kao da ce imat sanse protiv jirena al opet vidit cemo :D

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #293 poslato: Decembar 18, 2017, 11:09:27
Pa dal je moguce da cemo i to docekati da vidimo Frizu u nekoj borbi,vec sam se zabrinuo da se nece ni oznojiti na ovom turniru  xD xD
Jedva cekam sad sledecu najvise zbog toga. Mada i napokon da ovo vise privode kraju jer pola epizoda je bzv i napravljeno i protraceno na neke nebitne likove. Nadam se samo da nece ovu zavrsnicu sa preostala 4 lika da razvuku na 20 epizoda i da je ostalo jos max 6-8 epizoda ovog turnira pa da nas polako uvode vise u sledecu sagu.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #294 poslato: Decembar 24, 2017, 11:22:36
Vrlo dobra epizoda,dosta akcije i neizvesnih delova(Frizovo spasavanje Gokua,Gokuovo spasavanje !8-ice i njena ispadanje posle toga),mada mislim da je ova borba trebala da traje bar 2 epizode jer ako je borba sa cauliflom i kale trajala 3-4 epizoda (zajedno i sa Keflom),onda je i Aniraza zasluzio bar 2 al dobro nema veze.
U sledeci epizodi se ipak bore Vegeta i Goku zajedno protiv Jirena i amimacija je predobra posto je opet radi Yuya Takahashi (radio je 114. ep ja msm i deo borbe Gokua i Jirena),a u [spoiler]spoileru sam procitao da ce Friz napasti Dispoa tako da se vrv Gohan i 17-ica bore protiv Toppoa[/spoiler]

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #295 poslato: Decembar 24, 2017, 11:33:10
Preeeedobra epizoda, jedna od najboljih na turniru. Jedina zamerka je sto su ubrzali spajanje paparonia i robota, msm odjenom pag i eto ga dzin aniraza.. Msm trebali su malo da objasne kako i sta

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • Pogledaj profil
    • You Tube
Odgovor #296 poslato: Decembar 24, 2017, 11:58:08
Meni je drago sto su ubrzali, ali sledeca ep puno obecava

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #297 poslato: Decembar 24, 2017, 12:48:13
Nema tu nekokog ubrzanja jos 9 epizoda ja mislim ,a to je taman do marta meseca u svakoj da bude izbacen po neko i na kraju ostane pobednik. Nasih 5 i njiovih 3 ratnika.
Vegeta SSBlue ce uspeti da nabode Yirena na slican nacin kao UI Goku i final flash i to je to ja mislim od njega . Dok npr Goku nije uspeo nista sa SSBlue. Najverovatnije je Vegeta jaci dosta od Gokua sa tom formom. Mislim tako je bilo i u Black Goku sagi.
Zaboravljamo Topa on treba da zameni Vermuta , on bi isto mogao dosta nasih da izbaci npr. Gohana,androida 17, mozda i Frizu. Dispo je kesa njega moze svaki nas takmicar preostali da izbaci,ali Yirena ne .
Goku zna Mafubu mogao bih s njom da sje*e Yirena. Kada mogu mindjuse da se ubace u ring moze Rosi i bocicu onda da mu dobaci. Ako vec Birus im ne baci mindjuse pa ne vidimo opet Vegita.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Pogledaj profil
Odgovor #298 poslato: Decembar 24, 2017, 13:31:24
Ja bas mislim da ce Vegeta mnogo da pokaze.. I to sa cistom SSB formom. mislim da je u tome i fora.. Ne kazem da ce pobediti Jirena, ali pokazace dosta. E sad, opet, bilo bi glupo da Goku koji je ubedljivo najvise izmoren i isprebijan na kraju pobedi Jirena, verujem da ce pobeda biti nekim zajednickim snagama... Msm da bi to bilo najferije i najrealnije

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #299 poslato: Decembar 24, 2017, 18:13:11
Ma da Goku je dobio najvise batina za ovih 41 min. Seca te se da Vegeta jedini nije dao Gokuu energiju za Univerzalnu bombu , ima sigurno razlog zasto , a to je ovo sigurno Full power SSBlue final flash vidim da je Yiren Blok postavio i znoji se dok ga Vegeta puni. Nece ga pobediti ali sigurno ce mu napraviti stete i izmoriti ga . Mogao bi i Vegeta mozda posle par epizoda da aktivira UI , i po mojoj logici ako je njegov SSBlue ,a i SS2 jaci od Gokuovog , onda i UI Vgeta je dosta jaci, a i mogao bi on postati Heroj , taman je i izjavio da ce vratiti U6 sigurno za ostale me ne zanima nisu interesantni univerzumi. Ali otom potom treba sacekati BOZIC.