Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Turniri u borilackim vestinama

aleksandar_994 · 895

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -4
    • Pogledaj profil
poslato: Novembar 19, 2016, 21:50:01
Kao sto vec znate, prvi serijal obuhvata 3 svetska prvenstva u borilackim vestinama...Koji od ova 3 turnira je po vama imao najrealniji ishod, da li postoji nesto sto vas je iznenadilo tokom nekog turnira, da li smatrate da je na svakom od ova 3 turnira pobedio najjaci borac? Jeste li ocekivali da ce na prvom turniru titulu pobednika osvojiti Dzeki Cen, na drugom turniru Ten Šin a na trecem turniru Goku? xD
« Poslednja izmena: Novembar 19, 2016, 21:52:19 od strane aleksandar_994 »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Novembar 20, 2016, 17:21:00
Naravno da imam zamerku,trebalo je Pikolo da pobedi,i to mi je jos tada bolo oci!On kao lik je uvek bio badass,ali su ga srozali na nulu!"Sin" kralja Pikola je podcenjen do te mere da je sada lezilebovic i farmer!Smatram da je on prva licnost koja je trebala da bude jaca od Gokua,i da to tako ostane do danas.

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Novembar 20, 2016, 20:03:35
Po meni je vise podcenjen učitelj Kornjacin Vrač nego Pikolo. Ne zato sto je izgubio od Tenšina, on je tu borbu izgubio namerno jer je smatrao da Goku ne moze da pobedi u finalu, mada sam iskreno bio iznenadjen tim njegovim izlaskom iz ringa... On bi kao do tada najveci majstor borilackih vestina Pikolu trebao da pruzi mnogo veci otpor, a ne da celu borbu svede na zakljucavanje demona...

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Novembar 20, 2016, 20:15:27
Kornjacin Vrac jeste veliki majstor svega i svacega,tako da je njegovo vreme jos tada odavno proslo.Sto se tice Pikola,tu dolazimo do one situacije da i nad popa ima pop.Ako izuzmemo Armiju crvene masne,onda ispada da je Kralj Pikolo pre svega najveca i jedina prava pretnja u prvom serijalu.E sad bi po nekoj logici Juniot tj. mladji Pikolo trebalo da bude jos jaci...

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Novembar 20, 2016, 21:57:19
Slažem se, ali Junior svakako i jeste mnogo jaci od starog Pikola, to sto mu je Goku pruzio dobar otpor je rezultat Gokuovog treninga sa Popoom i Kamijem. Junior u borbi i jeste bio mnogo jaci od Gokua, ako se secas zadnje epizode njihove borbe Goku je bio skoro gotov, pobedio je izbacivsi Juniora iz ringa prilazeci s ledja dok je Junior bio okrenut prema Jamači, Krilinu i ostalima. Da su se borili van turnira Goku bi u toj borbi poginuo... Po meni na tom turniru nije bio najjaci ni Junior ni Goku vec Šen ili Kami, kako god, s tim sto njegov cilj nije bila pobeda na turniru, zato je i zavrsio u posudi :-D :-D

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Decembar 26, 2016, 14:24:12
Jamaca nikada nije imao srece u turniru borilackih vestina,uvek je u cetvrfinalu naletavao na jakog protivnika

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Januar 10, 2017, 12:22:34
Nije taj nikad ni stigao do polufinala. 😃 Uvek je prvu borbu izgubio. 😃 Ali jeste uvek imao prejakog protivnika...

Van mreže mostar036

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: April 05, 2017, 22:29:46
I meni je bezveze sto Jamaca nijednom nije stigao do polufinala.Ipak je on jedan od znacajnijih likova.Čaoz takođe nikad nije došao do polufinala.Ustvari na trecem turniru nije bio ni u četvrt finalu.

Van mreže Cvija

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Maj 18, 2017, 16:41:16
Vjerujem da sama poenta turnira i nikad nije da pokaze ko je jaci.. pravila turnira su takva da je to i nemoguce pokazati.
Lagano nam je da sudimo jer znamo na kakvom su sada levelu ...Da smo gledali originalne epizode i ovo pisali,jednostavno bi mislili da je pobjednik ustvari i najjaci :)

U drugom turniru je Goku trebao da pobjedi a na trecem Pikolo,mozda cak i da ga ubije :P

"Life is good, but living in fear is not my idea of living." - Android 16

Van mreže mostar036

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Septembar 29, 2017, 18:38:30
Na drugom turniru nije prikazana nijrledna Caozova preliminarna borba sto je po meni trebalo jer je i on jedan od bitnijih likova.