Prvi deo Modern Warfare kolekcije a cetvrti deo Call of Duty serijala igrica.
CoD je moja omiljena igrica, a posebno ovaj deo, igram ga skoro svakodnevno vec skoro 5 godina. (MP).
Poslednjih godina igram samo jednu mapu, i to
Killhouse mapu, koja mi je omiljena jer je kratka
Da li jos neko igra CoD4 ili neki drugi CoD?
Verovali ili ne, ja nikad do sad nisam presao misije, igrao sam do pola i vremenom sam zabatalio
Ovde cu ostaviti link torrenta od Nosteam ripera. Sa tog istog torrenta sam ja skinuo pre tri godine i tu istu instaliranu igricu igram i danas.
Takodje, za one sa niskim performansama kompjutera ili laptopa, evo jedan kratak i jednostavan tutorijal kako ultimativno smanjiti grafiku i time omogucite da igrate CoD4 sa FPS-om vecim od 80 i na akumulatoru
haha...
Kako da snizite grafiku ispod minimalnih vrednosti?Sta trebate da uradite?- Instalirajte igricu.
- Skinite ovaj fajl:
yitch3.cfg.
- Taj fajl ubacite u sledeci direktorijum instalirane igrice "main":
/cod4/mainTo treba da vam izgleda
ovako.
- Pokrenete igricu.
- Idete u Settings. Ukljucite Punbluster i Console (konzolu).
- Zatim u delu za Grafiku sve podesite na najnize. Teksture, senke i "specular map" iskljucite. Sve na off. Samo ostavite rezoluciju ekrana da bude kompatibilna sa rezolucijom ekrana. (Ako je monitor 1366x768, stavicete tu rezoluciju).
- Udjite u neki server gde zelite da igrate.
- Otvorite konzolu.
- Ukucajte sledece:
/exec yitch3.cfg- Zatim ukucate:
/vid_restart- Nakon toga ponovo ce vam se ucitati server. Primeticete znatno nizu grafiku.
- Ukucajte sledece u konzoli:
/cg_fov 80* Ne zaboravite obavezno znak " / " kada kucate u konzoli.To je to.
Evo link da skinete torrent. Ako je torrent ostao bez sidera, sto je vrlo moguce, zadjite na sajt Nosteam-a i preuzmite kod njih direktno.
LINK