Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Call of Duty 4 Modern Warfare

Welicak94 · 359

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Novembar 13, 2016, 19:36:43

Prvi deo Modern Warfare kolekcije a cetvrti deo Call of Duty serijala igrica. :)
CoD je moja omiljena igrica, a posebno ovaj deo, igram ga skoro svakodnevno vec skoro 5 godina. (MP).
Poslednjih godina igram samo jednu mapu, i to Killhouse mapu, koja mi je omiljena jer je kratka  :D
Da li jos neko igra CoD4 ili neki drugi CoD?
Verovali ili ne, ja nikad do sad nisam presao misije, igrao sam do pola i vremenom sam zabatalio :D

Ovde cu ostaviti link torrenta od Nosteam ripera. Sa tog istog torrenta sam ja skinuo pre tri godine i tu istu instaliranu igricu igram i danas.

Takodje, za one sa niskim performansama kompjutera ili laptopa, evo jedan kratak i jednostavan tutorijal kako ultimativno smanjiti grafiku i time omogucite da igrate CoD4 sa FPS-om vecim od 80 i na akumulatoru :D haha...

Kako da snizite grafiku ispod minimalnih vrednosti?
Sta trebate da uradite?
- Instalirajte igricu.
- Skinite ovaj fajl: yitch3.cfg.
- Taj fajl ubacite u sledeci direktorijum instalirane igrice "main": /cod4/main
To treba da vam izgleda ovako.
- Pokrenete igricu.
- Idete u Settings. Ukljucite Punbluster i Console (konzolu).
- Zatim u delu za Grafiku sve podesite na najnize. Teksture, senke i "specular map" iskljucite. Sve na off. Samo ostavite rezoluciju ekrana da bude kompatibilna sa rezolucijom ekrana. (Ako je monitor 1366x768, stavicete tu rezoluciju).
- Udjite u neki server gde zelite da igrate.
- Otvorite konzolu.
- Ukucajte sledece:
/exec yitch3.cfg
- Zatim ukucate:
/vid_restart
- Nakon toga ponovo ce vam se ucitati server. Primeticete znatno nizu grafiku.
- Ukucajte sledece u konzoli:
/cg_fov 80
* Ne zaboravite obavezno znak " / " kada kucate u konzoli.

To je to. :)
Evo link da skinete torrent. Ako je torrent ostao bez sidera, sto je vrlo moguce, zadjite na sajt Nosteam-a i preuzmite kod njih direktno. LINK

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Januar 07, 2017, 19:00:31
Cod4 je izasao u decembru 2007 ako se nevaram , posto sam tada u to vreme radio u igraonici naravno odma je to instalirano na sve PC , bila je bas jako popularna igra, cepalo se prvo u lanu dok se nije stekla rutina posle i preko neta. To je predzadnji cod4 koji sam igrao, sow sam pravio dok sam igrao , hiljadu puta sam bio banovan zbog sumnji da koristim wh ili kozna koji Chit, ne samo ja nego i prijatelji koji su igrali , ali ja sam prednjacio. Bas pre dve nedelje kada mi je dosao brat iz slovenije aj sta ce mo ajd cod4 instaliramo ga umrezimo dva laptopa  i on nadje neki mod pez bots i cepaj , skenjao se bratic kada je video sta radim, ubacim 20 botova kilhause free for all i nas 2 on nemoze da se skonta jer se stvori mrtav. sve smo igrali , sabotaza , dominacija , SiD, TDM, hardcore i naravno free for all. Nepada mi napamet vise to da igram s ljudima i da se nekom pravdam da ne varam. Naravno obrnuo sam ga na veteran X puta , Modernwarfare2 sam igrao samo u singlu i to je kraj. Ovo namerno pisem na ovaj dan da bi shvatili ljudi da ne lazem .

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Januar 07, 2017, 19:57:34
kao smo vec kod igraonice,sada davne 1999/2000/2001 i nesto malo 2002,grdne pare sam bacao u sony klubu.To se cekao ispred lokala dok neotvore,tacnije 13:30-23:00.Ja sam najvise vreme provodi od svih,zatvorili su 2001 oktobra valjda,a 2002 sam periodicno iznajmljivao konzolu sve dok nisam kupio.Ko zna koliko sam konzole dao za te 3 godine.E sad 2003 Avgusta me drug odvodi u igraonicu prvi put na kanter i GTAVC,jednog trenutka tada sam pomislio da cu ovde "nastaviti" svoje bacanje para,ali nije ostavilo neki utisak na mene.Par meseci kasnije sam kupio komp i tu prelazio gtavc,dok sam u igraonicu otisao jos jedno 10-ak puta :)) lol

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #3 poslato: Januar 07, 2017, 22:37:59
@Nasko1988 , hajde sa mnom da vidimo te "hack" sposobnosti .lak. Mada ja sam postao nub s godinama jbt... igrao sam mnogo bolje pre dve godine nego sad, sad me valjda smorilo a i ne igram vise protiv pro igraca, tako da kada dodje neko bolji, preznojim se. Ali bas bih voleo da vidim tvoje igranje .lak.
Javi se u SB ili meni u PP ako zelis da igras vec veceras :D .igram.