Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

U koji timeline pripada Daima?

Welicak94 · 275

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Oktobar 13, 2024, 21:05:35
Nakon gledanja prve epizode mislio sam da se radnja Daime dešava odmah nakon Zeda, a pre Supera, što mi je i najlogičnije.
Međutim, primetio sam jedno nepoklapanje u tome: Vrhovni Kaj i Kibito su spojeni u Superu, dok u Daima nisu, tj. razdvojio ih je Bu.

U prvoj epizodi proslavljaju deveti rođendan Tranksa, da li se neko seća koliko godina Tranks ima u Superu i da li su to uopšte pomenuli?

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Oktobar 14, 2024, 10:18:47
Ja bi izostavio ZK Super iz ove priče. U ZED-u Goten i Tranks imaju 7 i 8 godina kad su se borili na turniru pre Madžin Bua odnosno Babidi-ja. Izgleda da se vremena poklapaju sa Superom ili neposredno pre. Liči kao da sve guraju u isti vremenski tok.

VegetasanGT

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Oktobar 22, 2024, 23:59:38
Daima se dešava 6 ili 7 meseci nakon poraza Bua, zatim sledi Bitka Bogova 4 godina kasnije. Tranks ima 9 godina a rođendan mu je valjda u Novembru. Poraz Bua je bio u Maju 6 meseci kasnije.