Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

Sta je bilo sa Lunch?

iSlodinx · 42

Van mreže iSlodinx

• VIP Akaunt
  • Novajlija
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
poslato: Mart 06, 2025, 21:40:55
Uglavnom ne vidjam nesto Lunch u Zed serijalu iz nekog razloga, znam da je bila sa Ten Sin Hanom al nesto se ne pojavljuje, Jel sam mozda propustio pricu ili ono vise nije zainteresovana da bude s njim? xD

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #1 poslato: Mart 07, 2025, 09:54:46
Koliko se pričalo po netu, kažu da je Torijama načisto zaboravio na nju... Pa tako, do dana danas, nije se setio da je vrati. Ali realno, nije Lanč loš lik, dosta je donosila komiku u prvom serijalu...
Ali pazi ti metodu, kine i promeni se ličnost, pa čak i boja kose  lol  Šta ti je Torijama.  (Y)

Van mreže iSlodinx

• VIP Akaunt
  • Novajlija
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: Mart 07, 2025, 10:02:51
Koliko se pričalo po netu, kažu da je Torijama načisto zaboravio na nju... Pa tako, do dana danas, nije se setio da je vrati. Ali realno, nije Lanč loš lik, dosta je donosila komiku u prvom serijalu...
Ali pazi ti metodu, kine i promeni se ličnost, pa čak i boja kose  lol  Šta ti je Torijama.  (Y)

Meni je bas bilo cudno sto se ne pojavljuje ona, bas zgodna riba brt, greota da se ne pokazuje na serijalu xD