Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Dali Dragon Ball Super su nastavak epizode izmzduvremena Zed Generacija?

pantazed1987 · 378

Van mreže pantazed1987

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Ne mi je bas jasno sta se desava u Dragon Ball Super zato sto  jos nije rozdena Gokuva unuka Pen a tu je i dobri lik na Mazdin Bu. Neko ako zeli da pricamo u vezi ovih dva sezona izmezdu Zed Generacija i Dragon Ball Super. Koja i je fora... Ili mozda je sam neka nova prica za Dragon Ball ratnici ili nesto drugo...? .goku. B| (Y) :((

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Tebe zanima kad se desava radnja u DB Super? Ona se desava neposredno nakon poraza zlog Madzin Bua. Ne secam se koliko godina je proslo od tada ali vremenski Zed i Super se preklapaju tako da videcemo dokle ce ici, posto manga i dalje izlazi...

VegetasanGT

Van mreže Мићун

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Hope
    • Pogledaj profil
Super se dežava valjda 6 meseci nakon borbe sa Madzin Buom.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
- Super nastavlja priču na završnicu 288. epizode, odnosno pre nego što radnja napreduje 10 godina u budućnost u 289. epizodi;
- GT nastavlja priču od samog kraja Zed serijala, odnosno od 291. epizode, upravo tih 10 godina u budućnosti.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Ne znam šta mu nije jasno? Nek pogleda na Wikipediji tamo mu sve piše. Dobro je pitanje i da li je gledao Super pa otvara bespotrebne teme? Ili možda ne razume najbolje spski... međutim ako ne razume sprski da li razume engleski tad mu i prevod nije potreban... Sve u svemu pravi primer nekog ko je lenj i umesto da potraži na netu informacije on davi gugutke ovde.