Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Emergence (2019 ~)

Welicak94 · 157

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: April 18, 2020, 11:05:35

Gledam pre neko veče Simpsonove na FOX-u i uleti reklama za ovu seriju, koja me baš privukla, a za koju sam mislio da je film.
Ide četvrtkom na FOX-u, ali mene mrzi da lovim termine, pa sam je skinuo i počeo da gledam.

Odgledao sam sinoć prve dve epizode i zasad mi drži pažnju. Puna misterije, baš kako volim. Dugo vremena tražim neku seriju koju bih mogao da pogledam s obzirom da nisam fan istih, a da to nije neka "mejnstrim" poput Igre prestola ili Čiste hemije, pa čak i Gospodina Robota. Svaku od tih serija sam počeo da gledam i batalio posle prve epizode, jer mi je bilo mrsko da ih nastavim.

Ukratko: Jednog jutra na obližnju plažu pada avion koji biva odnesen ubrzo istog jutra. Glavna uloga, šefica policije na mestu te nesreće pronalazi devojčicu koja se ničega ne seća i ne zna kako se tu stvorila. Misteriozni ljudi žele da zataškaju sve oko te nesreće, dok ona sa druge strane pokušava da otkrije o čemu se sve radi jer se ubrzo otkriva da je devojčica čudnija nego što se to čini.

Ja baš i ne umem da ispišem dobar opis za neki film ili seriju, pa ako vas moj tekst nije privukao, pogledajte trejler, a ja javljam konačne utiske. :)

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: April 19, 2020, 00:41:19
Čim završim La Casa de Papel krećem na nju :D Stoji mi na HDD već par dana, ali uleteli španci .m16. Inače, sramota me je što sam tek sada počeo da je gledam al šta ću, bolje ikad nego nikad..

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #2 poslato: April 23, 2020, 21:18:09
Odgledana serija. Od mene dobija finu 7/10.  (Y)
Preporuka za sve fanove misterija.