Gledam pre neko veče Simpsonove na FOX-u i uleti reklama za ovu seriju, koja me baš privukla, a za koju sam mislio da je film.
Ide četvrtkom na FOX-u, ali mene mrzi da lovim termine, pa sam je skinuo i počeo da gledam.
Odgledao sam sinoć prve dve epizode i zasad mi drži pažnju. Puna misterije, baš kako volim. Dugo vremena tražim neku seriju koju bih mogao da pogledam s obzirom da nisam fan istih, a da to nije neka "mejnstrim" poput Igre prestola ili Čiste hemije, pa čak i Gospodina Robota. Svaku od tih serija sam počeo da gledam i batalio posle prve epizode, jer mi je bilo mrsko da ih nastavim.
Ukratko: Jednog jutra na obližnju plažu pada avion koji biva odnesen ubrzo istog jutra. Glavna uloga, šefica policije na mestu te nesreće pronalazi devojčicu koja se ničega ne seća i ne zna kako se tu stvorila. Misteriozni ljudi žele da zataškaju sve oko te nesreće, dok ona sa druge strane pokušava da otkrije o čemu se sve radi jer se ubrzo otkriva da je devojčica čudnija nego što se to čini.
Ja baš i ne umem da ispišem dobar opis za neki film ili seriju, pa ako vas moj tekst nije privukao, pogledajte trejler, a ja javljam konačne utiske.