Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Zaboravljeni lik iz prvog DB u stanju je da ubije Vegetu na pocetku DBZ

Zilee · 326

Van mreže Zilee

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Svi se verovatno secate turnira Uranai Babe.Goku,Krilin i Jamaca, Upa i Puar su se borili protiv 5 protivnika i itd.Mene je zainteresovao cetvrti po redu, Devilmajt Bim, djavo koji ima sposobnost da ako nadje najmanje seme zla u srcu, ta osoba eksplodira. Kao sto znamo,to na Gokua nije upalilo posto je bio mnogo dobar.Imam sve razloge da verujem da je on u stanju da ubije Vegetu. Barem po meni, sto vece zlo u srcu nadje tim je eksplozija neizbežna.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
    • Pogledaj profil
Verovatno ima neka odbrana od tog napada , ali od ARALE nema , lik koji je mogao sve zlikovce da poubija ocas posla u Zedu .
Arale je i lansirala Vegetu u superu.  xD

Van mreže Zilee

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Na nju sam vec zaboravio ali ja sam tek odgledao sel sagu. Do super nisam nisam ni stigao. Ono sto sam hteo da kaze jeste da taj djavo je u bliskoj borbi preslab, ali da zahvaljujući svojim sposobnosti da ima velike sanse protiv veoma jakog protivnika. Arale je suvise dobra da bi ee bila ozbiljno.

Van mreže Dejan Kalanj

• Novajlija
  • *
    • Pogledaj profil
Па он је у стању да убије Ђирена фризу и остале не само Вегету ок све који не могу да се попну на питоми облак
« Poslednja izmena: Novembar 25, 2019, 23:19:19 od strane Dejan Kalanj »