Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

PES 2018 (Android - Kako instalirati?)

Welicak94 · 154

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Avgust 19, 2018, 16:14:13

Pro Evolution Soccer 2018 - Android APK + DATA Download

Pre neki dan sam naleteo na PES18 za Android i brže bolje sam požurio da ga preuzmem i instaliram na tek novom kupljenom Redmiju  :))
Međutim, postoji jedan mali problem, a to je da PES18 nije dozvoljen u nekim zemljima, u ovom slučaju u Srbiji. Tako da se moramo poslužiti nekim određenim metodama da bismo uživali u ovoj igrici. Tako da evo jednog tutorijala kako igrati PES18 na Android telefonu.
Detalji:

Veličina: 26mb + 1,43Gb (APK + DATA)
Verzija: 2.3.2

Tutorijal:

Korak 1: Preuzmete APK i DATA - OVDE.
Napomena: Pri skidanju APK fajla, prvo preuzima lažni APK od ~11mb. Kliknete opet i preuzima pravi APK od 26mb. Dokle god ne preuzme APK od 26mb, ne instalirajte nikako.

Korak 2: Nakon preuzetih fajlova, raspakujte ZIP arhivu koju ste preuzeli.

Korak 3: Folder "jp.konami.pesam" premestite u sledeći direktorijum: "Android > obb";

Korak 4: Instalirate APK. Ne ulazite u igricu!

Korak 5: Preuzmete Psiphon PRO aplikaciju - OVDE.

Korak 6: Instalirate Psiphon PRO i pokrenete.

Korak 7: Potvrdite i dopustite sav pristup koji Psiphon traži.

Korak 8: Kliknite na Start kako bi započeli tunelovanje telefona. Učitavanje traje oko 10 sekundi, nakon uspešne promene IP adrese (tunelovanja uređaja) otvara se pretraživač sa prikazom nove IP adrese i države iz koje je adresa.

Korak 9: Vratite se u Psiphon PRO, otvorite tab "Options" i promenite državu "Netherlands", odnosno Holandija. Možete da izaberete i bilo koju državu, ali iz Holandije provereno znam da je moguće igrati PES18.

Korak 10: Pokrenite PES18.

To je to. Korake sam razložio pa će vam se možda učiniti da je komplikovano, ali zapravo nije. Mislim da će vam sama igrica biti komplikovana mnogo više od njene instalacije  lol (videćete već...)
Suština i poenta svega je da promenite IP adresu i da na taj način budete iz neke druge države.

Sažet princip instaliranja:

- Preuzmete i instalirate igricu.
- Promenite IP adresu nekim VPN servisom.
- Igrate igricu.

Napomene:

- Pre svakog ulaska u igricu morate da uključite tunelovanje uređaja, odnosno da promenite IP adresu.
- Download linkovi su uzeti sa sajta "RexDL", inače jako dobrog izvora za Android igrice i aplikacije. Reklame i malveri su minimalni.
- Ukoliko nemate ZIP arhivator predinstaliran na telefonu, možete se poslužiti ovom aplikacijom (RAR - 5mb).
- Ponovo napominjem da se pazite dok preuzimate APK, prvo se skida lažna instalacija od 11mb, a zatim original!
- U prilozima imate snimke ekrana same igrice i Psiphon aplikacije.

To bi bilo to, ako imate neka pitanja pišite ih ovde. A ukoliko ste uspešno isprobali igricu, možete da ostavite i svoje mišljenje. Prijatno igranje! .papa.
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2018, 16:16:27 od strane Welicak94 »