Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Recenzija o Super-u

Welicak94 · 514

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: April 16, 2018, 23:12:49

Pošto je Super napokon dostigao svoj vrhunac, sada možemo da napravimo finalnu recenziju i neko "realno" ocenjivanje. Naravno gledaću da to bude sažeto, ne valja baš ni mnogo palamuditi  lol

Pa da krenemo.

Priča - 7/10
Generalno, priča i nije nešto posebno... prve dve sage su jednostavno bile repriza... ovo ostalo je mogao da osmisli svako od nas. Ali bilo je zanimljivo. Držaćemo se neke zlatne sredine, i daćemo sedmicu.

Animacija - 6/10
Animacija je u poslednjoj sagi bila na skroz drugom nivou, ali nemojmo zaboraviti da ovde ocenjujemo čitav serijal, a kakva je animacija bila u prvom delu serijala, ne želim da se prisećam. Za prvi deo dajemo dvojku, za drugi deo dajemo desetku, i prosečna je 6.

Muzika - 10/10
Dve uvodne špice, čak 11 završnih špica, od kojih se bar polovina od njih svidela svima nama. OST je u Superu bio skroz dobar od samog početka, pa sve do kraja. Poslednja saga je stvarno izvukla serijal u svim apsektima. Tu nećemo da škrtarimo, i dajemo 10. .stereo.

Likovi - 7/10
Hm... mnogo likova smo upoznali... skoro 100 likova i to samo u Turniru Moći. Mislim, svaka čast na inspiraciji... Ali držaćemo se Gokuovih formi. U toku serijala, Goku je promenio 5 boja kose. Crveno, plavo, zatim neko svetleće crno i na kraju belo, i pored njega Crni Goku sa rozom bojom... Sedmicu dajemo kao nagradu za veliki broj osmišljenih likova... Treba im samo imena nadenuti. E da, mislim da je veliki plus što su se pojavile ženske varijante Sajonaca, odnosno Sajonke.

Uživanje - 6/10
Neke epizode su bile patnja. Nikada neću zaboraviti najdebilniju epizodu sa Arale kada je vrlo malo falilo da batalim gledanje čitavog serijala. Zatim sva ona patnja sa onim retardiranim artom i animacijom... .fp. Poslednja saga previše odužena... to možda nisam osetio jer sam gledao na nedeljnom nivou, ali da sam gledao regularno, sigurno bih se smorio sa 30 epizoda makljanja u prazno...

Na kraju, da zaključimo.
Prosečna ocena - 7,2 ~ 7 (sedam);
Realna ocena Super serijala Zmajeve Kugle je sedam.
Iako je to realna ocena, od mene je Super dobio 10 na MAL-u iz poštovanja prema ZK-u. .zlocko.

Da li se vi slažete sa ovom ocenom?
Ako ne, slobodno ostavite svoju recenziju.  .goku.

Van mreže Zion

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 2
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: April 17, 2018, 15:26:43
Priča - 8/10
Prica nije toliko losa, ima zanimljivih djelova.. Primjer: Black Goku, Povratak Imperatora Frize (golden forma), Turnir protiv 6 univerzuma i Turnir Moci

Animacija - 7/10
Animacija je po meni 7mica, samo zbog "Povratak imperatora Frize".. Ostalo sve solidno, pogotovo pred kraj.. Ali ono, nije lose

Muzika - 10/10
Realno cista 10tka za muziku, pogotovo Turnir Moci.. Vegeta probijanje granica i prelazak u formu iznad Super Blue Saiyan.. [
]
Jirenova prva sorka sa Gokuom [
]
Goku probijanje granice i prelazak u UI v2 [https://youtu.be/tF6rrjxj6sg ]
Friza Golden Transformacija [
]
Turnir Moci pocetak epizode [
]
I naravno najjaca [
] Gokuovo prvo probijanje granica i prelazak u UI.. Znaci drmala me jeza bukvalno, koliko je dobro..

Likovi - 10/10
Bas dosta likova se pojavilo, zato dajem jaku 10tku.. Prvo Lord Beerus Destruction i Whis - 6ti univerzum: Lord Champa Destruction i Vados, Hit, Cabe, 2 Sajonke( sto je perfektno), Frost dvojnik Frize, Saonel i Pirina (Namekijanci).. Pa Black Goku sa transformacijom u Super Rose Saiyan, pa Zamasu i ostali vrhovni Kajevi.. Posle Turnir moci, 100 novih likova.. Najvise mi se svidjaju likovi iz 7. 6. 10. Univerzuma.. Gods Destructionsi i ostali Andjeli, kao i Grand Priest.. Svidja mi se isto kako su napravili Toppo Destruction (Hakai) :D I na kraj Svegici mali, oni mi simpaticni kad su dobacivali "Whooo, whooo", "Supa', supa', supa' cugojno"  lol
Sto se tice transformacija, cista dominacija, vidjeli ste i sami.. Super Saiyan God (red), Super Saiyan God ( blue), Golden Friza, Cabe, Kefla, Kajla Super Saiyan (1,2), Kajla Transformacija zelena (Kao Brolly) Gohan Adult, Vegeta Super Saiyan Blue v2, Toppo Destruction, Goku UI, Goku UI Mastered, Jiren (kao UI) Sta drugo da dodam, po meni jaka 10.

Uživanje - 6/10
Najgori dio kao sto Welicak kaze Arale.. Onda previse su oduzili "Black Goku i Zamasu" Ima preko 45-50 epizoda.. Turnir moci previse oduzili, trajao kao 45 minuta, a po nasem vremenu 12 sati.. Ali posto se cekalo nedeljama i nije bio neki problem.. Najvise sam uzivao "Povratak Imperatora Frize", Turnir Moci pred kraj, kad su pocele glavne borbe i trening na Birusovoj planeti.. Da moram da dodam da me je isto smorio dio "Kopija Vegetina" Onaj lik ljubicasti, to sam odma preskocio..

Nadam se da ce ovaj film biti brutalan i da ce sledeci serijal razvaliti.. Jer sad kad su ubacili sve Univerzume i toliko likova.. Mogu da naprave serijal 300+ ep. kao i DBZ

Konacna Ocena: 8.2  .goku.

Шапнула ми је тихо, Зионе ти си психо!

Van mreže direktor9

• Kralj
    • Rejting: 9
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: April 17, 2018, 19:19:54
Priča - 6/10
Samo zbog crni goku saga i povratak imperatora frize  a ostalo nista nevalja

Animacija 7/10
Animacija je po meni 7 zbog crni goku saga i povratak imperatora frize

Muzika 10/10
Chozetsu Dynamic! najdraza uvodna spica ali sve ostale dobre

Likovi 6/10
Mnogo likova smo upoznali po meni se najvise izvljace Dziren i Hit  Birus

Uzivanje 5/10
Svidilo mi se samo crni goku saga i povratak  imperatora frize ostalo mi se nije svidilo ali sam gledao zbog pikola mog najdrazeg lika

Konacna ocjena 6.8 ~ 7

« Poslednja izmena: April 17, 2018, 22:49:59 od strane Welicak94 »

"Never train children when their mothers are around. It's always trouble."
Piccolo

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Jul 11, 2018, 09:27:24
Priča - 6/10

Povratak Friza mi se više svideo u seriji nego na filmu. U filmu mi je sve nekako zbrzano. Mada opet kažem bilo bi bolje da se sve ovo odigrava posle GTa.

Animacija - 4/10

Nedostaje brutalnosti.

Muzika 9/10

Sasvim ok.

Likovi 2/10

Nemam komentar.

Uzivanje 7/10

Sve osim poslednje sage. Ipak je ovo Zmajeva Kugla.

Konacna ocena  7.4
ako sam dobro izračunao

Van mreže Wani8183

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Avgust 08, 2019, 02:05:30
Priča - 5/10
Prve dve sage iz filma - sviđali su mi se filmovi. Ali kao nastavak na DBZ, tj posle Madžik Bua, odmah  neke bogovske forme, dve izmenja čovek za 5 minuta. Sećam se kad su znali za SS formu, pa mu treba 100 epizoda da je dostigne, ovde svakih pet epizoda menja boju kose, ponestaće im boja sunce im poljubim. Takođe Gohana koji postade najjači posle Madžik Bu sage, a ovo je nastavak na nju, praktično izbaciše iz serije. LIk je tu nešto bio na nivou Pikola na turniru moći, ako ćemo realno xD Jedino ova "Crni Goku" saga mi je bila veliki plus. Ovi Zenići, meni je to tragikomedija. Ocena pet je i previše. Ajd i ta Friza golden forma mi je fina.
Onda ova pretvaranja sajanaca iz 6 univerzuma ili koji je već. Samo se napnu da prdnu i dobiju novu formu. Ne bih dalje komentarisao.
Takođe sve se svodi na to da moraš da dobiješ novu formu da bi nekoga pobedio, kapiram da su mogli da im urade kao na igrici gore skalice sa snagom, pa da se napinju ko nagura veću taj je pobedio. Ono, Goku je dostigao neku formu, nzm šta više ima i da snimaju. Sad je kao božanska neka forma. Sledeća će biti božanska božanska, pa božanska božanska božanska. Il možda sad pređu na đavolje xD
Iz početnog izlaganja se već vidi koliko sam razočaran Superom, tako da je ocena subjektivna :D

Animacija 7/10
Tu se slažem sa adminom. Al aj nek bude 7.

Muzika 10/10
Jedina ozbiljna stvar u ovom Superu :D

Likovi 4/10
Iz početnog izlaganja se sve da zaključiti. Mada Hit i Crni Goku su mi bili dobri llikovi.

Uzivanje 6/10
Četiri puta sam prekidao gledanje pa posle par meseci nastavljao. Bilo je mučnih momenata. Pa 4 ocene manje :D

Konacna ocjena 6.4 ~ 6 (Uf puno ovo izađe na kraju)