Priča - 8/10
Prica nije toliko losa, ima zanimljivih djelova.. Primjer: Black Goku, Povratak Imperatora Frize (golden forma), Turnir protiv 6 univerzuma i Turnir Moci
Animacija - 7/10
Animacija je po meni 7mica, samo zbog "Povratak imperatora Frize".. Ostalo sve solidno, pogotovo pred kraj.. Ali ono, nije lose
Muzika - 10/10
Realno cista 10tka za muziku, pogotovo Turnir Moci.. Vegeta probijanje granica i prelazak u formu iznad Super Blue Saiyan.. [
]
Jirenova prva sorka sa Gokuom [
]
Goku probijanje granice i prelazak u UI v2 [https://youtu.be/tF6rrjxj6sg ]
Friza Golden Transformacija [
]
Turnir Moci pocetak epizode [
]
I naravno najjaca [
] Gokuovo prvo probijanje granica i prelazak u UI.. Znaci drmala me jeza bukvalno, koliko je dobro..
Likovi - 10/10
Bas dosta likova se pojavilo, zato dajem jaku 10tku.. Prvo Lord Beerus Destruction i Whis - 6ti univerzum: Lord Champa Destruction i Vados, Hit, Cabe, 2 Sajonke( sto je perfektno), Frost dvojnik Frize, Saonel i Pirina (Namekijanci).. Pa Black Goku sa transformacijom u Super Rose Saiyan, pa Zamasu i ostali vrhovni Kajevi.. Posle Turnir moci, 100 novih likova.. Najvise mi se svidjaju likovi iz 7. 6. 10. Univerzuma.. Gods Destructionsi i ostali Andjeli, kao i Grand Priest.. Svidja mi se isto kako su napravili Toppo Destruction (Hakai)
I na kraj Svegici mali, oni mi simpaticni kad su dobacivali "Whooo, whooo", "Supa', supa', supa' cugojno"
Sto se tice transformacija, cista dominacija, vidjeli ste i sami.. Super Saiyan God (red), Super Saiyan God ( blue), Golden Friza, Cabe, Kefla, Kajla Super Saiyan (1,2), Kajla Transformacija zelena (Kao Brolly) Gohan Adult, Vegeta Super Saiyan Blue v2, Toppo Destruction, Goku UI, Goku UI Mastered, Jiren (kao UI) Sta drugo da dodam, po meni jaka 10.
Uživanje - 6/10
Najgori dio kao sto Welicak kaze Arale.. Onda previse su oduzili "Black Goku i Zamasu" Ima preko 45-50 epizoda.. Turnir moci previse oduzili, trajao kao 45 minuta, a po nasem vremenu 12 sati.. Ali posto se cekalo nedeljama i nije bio neki problem.. Najvise sam uzivao "Povratak Imperatora Frize", Turnir Moci pred kraj, kad su pocele glavne borbe i trening na Birusovoj planeti.. Da moram da dodam da me je isto smorio dio "Kopija Vegetina" Onaj lik ljubicasti, to sam odma preskocio..
Nadam se da ce ovaj film biti brutalan i da ce sledeci serijal razvaliti.. Jer sad kad su ubacili sve Univerzume i toliko likova.. Mogu da naprave serijal 300+ ep. kao i DBZ
Konacna Ocena: 8.2