Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

ReLife

Welicak94 · 330

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Februar 20, 2017, 03:59:07

Naziv: ReLife
Broj epizoda: 13
Kategorija: Romance, School, Slice of Life (Romansa, skola, prica iz zivota)
Opis:
Sta biste vi uradili kada biste dobili priliku da se vratite 10 godina unazad i nekako izmenite svoj zivot iz korena?
Arata Kaizaki ima 27 godina, i uz pomoc ReLife istrazivackog insituta dobija priliku da se vrati u trecu godinu srednje skole, tacnije da bude mladji za tacno 10 godina.

Vrlo zanimljivo, komicno, poucno i definitivno vredno gledanja, posebno za onog ko voli Slice of Life kategoriju.

Ovaj anime sam zapazio jos dok je se prikazivao, i stavio sam ga u plan listu, zatim je ubrzo poceo i eng dub, pa sam sacekao da izadju sve epizode na dubu i sada odgledao.
Na mene je ostavio vrlo pozitivne utiske, ali nazalost, ovo je tek prva sezona, a manga i dalje izlazi (dok ja ovo pisem, novi chapteri izlaze, a pre tri sata je izasao chapter 167), tako da se nadam da ce biti druge sezone, jer je prica tek na pola. Upravo zbog toga ne volim da gledam sasvim nove animee <.<

Od mene dobija ocenu 9/10. .vrh.
« Poslednja izmena: Maj 22, 2017, 00:03:50 od strane Welicak94 »

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Maj 22, 2017, 00:05:01
Izasle su neke vesti o ovom animeu.
A to je da ce sledece godine izaci 4 OVA epizode, i time ce se kompletirati serijal, jer je nazalost prica nedovrsena, ali uskoro ce biti. :)

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #2 poslato: April 01, 2018, 00:07:05
Huhu, docekah i nastavak, odnosno zavrsnicu - 4 OVA epizode koje su izasle pre nekoliko dana, tacnije 21. marta. :D
Pogledao sam iznova anime jer sam ga bio skroz zaboravio xD

Dobar kraj. Preporuka za anime :)

MyAnimeList

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: April 01, 2018, 15:53:57
Odgledano, veoma zanimljivo slicno onom boku machi...
isto dajem 9.

VegetasanGT