Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za aktuelni serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.
  • Novo! Epizode na USB-u! Više info na:
    https://blog.zmajevakugla.rs/sve-epizode-zmajeve-kugle-na-usb-u
    .goku.

animee koje treba da pogledate

Nexaton · 1495

Van mreže Nexaton

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
    • Pogledaj profil
poslato: Januar 13, 2017, 22:28:22
1. Code geass

Radnja ove priče smeštena je u Japanu koji je pod komandom Britanije. Britanci su tehničkom nadmoći pokorili narod koji zbog toga gubi pravo na identitet. U takvoj atmosferi uzdiže se lik proteranog britanskog princa Leloucha. Sasvim slučajno se jednom našao usred sukoba Britanaca i neke vrste pokreta otpora Japana.
2. Ergo proxy

Priča prikazuje čoveka u društvu gde se ljudi stvaraju u veštačkim matericama, a samim tim je broj jedinki ograničen. Glavni I većini jedini družbenici su roboti, koji bivaju sve više zaraženi virusom usled kojeg postaju svesni.
3. Samurai champloo

Radnja se dešava u vremenu prelaza Japana iz tradicionalnog društva u moderno. Sama kompozicija glavnih likova je takva da jedan predstavlja prošlost, a drugi budućnost, dok lik u sredini vodi kroz priču.
« Poslednja izmena: Januar 13, 2017, 22:33:14 od strane Nexaton »

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
    • Pogledaj profil
Odgovor #1 poslato: Januar 14, 2017, 09:55:10

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 36
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #2 poslato: Januar 14, 2017, 16:43:39
Code Geass se nalazi u "dropped" listi vec dve godine i drago mi je sto je tamo .lak.

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #3 poslato: Januar 14, 2017, 17:21:56
I Ergo proxy ce ti biti u droped jer je scfi

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #4 poslato: Januar 14, 2017, 19:42:03
I Ergo proxy ce ti biti u droped jer je scfi
I jeste, ali ga nisam zabelezio .gg2.
Ili sam ga pobrkao sa onim Parasyte... xD Ta dva su mi nekako slicna :D

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #5 poslato: Januar 14, 2017, 20:33:46
Paraizit je u nekom fazonu Tokyo Ghoul  ali malo zanimliviji nema klinaca

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Pogledaj profil
Odgovor #6 poslato: Januar 25, 2017, 18:09:01
Ево од мене предлог, Kaiji Ultimate Survivor. Има двије сезоне и јако је напет. У жанру психологије и жанра играра преживљавања. У овом случају коцкње.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #7 poslato: Januar 28, 2017, 22:37:55
Hajde da napisem nesto na osnovu teme. Sa autorom teme se apsolutno ne slazem, nijedan od njegovih pomenutih animea ne bih stavio u "must watch" listu.

Moja "must watch" lista bi bila sledeca:

1. Monster
2. Clannad
3. Prison School

lol lol lol

Van mreže Aco

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #8 poslato: Jul 29, 2017, 17:23:11
Ja vam preporucujem Tokyo Ghoul

Glavni lik je Kaneki Kun

Radnja ovog animea je da se u tokyu dosli zlodusi koji su ustvari ljudi koji moraju jesti druge ljude da bi preziveli.Medjutim kaneki upozna ljedu djevojku kojoj sam zaboravio ime ali nema veze oni su se upoznali i zdruzili ali ona je bila zloduh i kanekia je odvela na neko staro gladiliste i krenula ga je pojest medjutim kaneki je imao srece veliki teret je pao na njega i nju ali on je jedva preziveo i organe iz nje su prebacene u njega da bi kaneki preziveo i od tada on postaje polu covjek poluzloduh.Ovo je samo uvod ostalo pogledajte.

Evo i trailera 

ACO

Van mreže divljak

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Marko
    • Pogledaj profil
Odgovor #9 poslato: Avgust 20, 2017, 22:22:34
1.fullmetal alchemist/:brotherhood
2 brata edward i alphonse odrastaju bez oca koji je otisao kad su bili veoma mali ,uce da budu alhemicari.jednog dana njihova majka umire i oni odlaze kod njihove prve uciteljice alhemicarke. za alhemiju je potrebad poseban transmutacioni krug, i takodje ako nesto želimo ,moramo žrtvovati nešto iste vrednosti-zakon ekvivalentne razmene. postoji jedna zabranjena alhemičarska tehnika koja se zove ljudska transmutacija.pomocu nje se navodno moze oziveti osoba, i pogadjate ed i al su to pokusali , i dalje vam neću reći sta je bilo, pogledajte obe vrste animea i fullmetal alchemist i fullmetal alchemist brotherhood, u početku su slični , ali kraj je različit.preporučujem da prvo odgledate običan pa onda brotherhood kako biste malo dublje usli u fma univerzum i malo bolje razumeli neke stvari.
2.death note
srednjoškolac po imenu light yagami pronalazi beležnicu koju je šinigami po imenu ryuk ispustio u svet ljudi.na korici se nalazi naslov  DEATH NOTE- što znači beležnica smrti.u tu knjigu kada zapišeš nečje ime dok misliš o liku te osobe ,ta osoba umire u roku od 40 sekundi.ako u roku tih 40 sekundi ne napišeš na koji način osoba treba da umre ,ona umire od srčanog udara.dalje sami saznajte šta se dešava, inače ja čitam mangu ne gledam anime ;),ali preporučujem.

3.one punch man
lik po imenu saitama je pre dve godina(od dešavanja radnje animea) spasio dečaka sa deformisanim licem od jednog čudovišta, ali nije bio dovoljno jak, pa je odlučio da postane jači pomoću posebnog treninga koji je sam osmislio i postao je toliko jak da samo pomoću jednog udarca moze svakog protivnika da pobedi.cena njegove snage jeste n jegova kosa, jer od kad je ojačao ,njegova osa je opala. on ne živi neki super život, on je samo osrednji tip koji živi normalan život i poneki put spasi svet. njegov cilj je da pronadje nekoga ko može da mu bude protivnik, sa kojim se moze duze boriti.humor je sastavnideo ovog animea tako da svakako preporučujem

i to je to :)

e moj dijete,oces i ti jedan špic u pi*ku?!

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
    • Pogledaj profil
Odgovor #10 poslato: Septembar 17, 2017, 10:22:10
Trenutno gledam hunter x  hunter
ZASAD MNOGO DOBAR ANIME SVIMA PREPORUCUJEM

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže direktor9

• Kralj
    • Rejting: 9
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #11 poslato: Oktobar 15, 2018, 11:37:47

Ja preporucujem ovaj anime da se pogleda ko nije

"Never train children when their mothers are around. It's always trouble."
Piccolo

Van mreže direktor9

• Kralj
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #12 poslato: Novembar 14, 2018, 11:23:41

Preporucujem ovaj horor anime odlican je ima oko 13 epizoda.

Takoder preporucujem ovaj horor anime odlican je ima 10 epizoda koje traju oko 42-50 minuta.

Piccolo

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #13 poslato: Novembar 14, 2018, 12:11:21

Preporucujem ovaj horor anime odlican je ima oko 13 epizoda.

Takoder preporucujem ovaj horor anime odlican je ima 10 epizoda koje traju oko 42-50 minuta.

Ako ti se to svidelo odgledaj i Devil may cry sobzirom da je dosta slican koliko me secanje sluzi samo je tamo u pitanju sin demona i coveka a ovde vampir  xD

Van mreže direktor9

• Kralj
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #14 poslato: Februar 23, 2019, 17:05:27

preporucujem ovaj anime da se gleda ima dvije sezone koje imaju ukupno 152 epizode
link za gledati:https://www7.kissanime.ai/anime/hokuto-no-ken-episode-1

preporucujem ovaj anime ima trenutno dvije sezone koje ukupno imaju 12 epizoda
link za gledati: https://serijeonline.net/serija-sa-prevodom/castlevania-online/castlevania-sa-prevodom-hd-online-serijeonline

Piccolo

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
    • Pogledaj profil
Odgovor #15 poslato: Septembar 08, 2019, 23:45:36
Grandmaster of Demonic Cultivation ili na kineskom Mo Dao Zu Shi

Glasovi sobzirom da nisam navikao na kineski su mi nekako odbojni ali sve ostalo zasluzuje jednu veliku 9 od mene.
Svako ko ga odgleda nece se pokajati.
Ima cela jedna sezona od 15 ep. i druga je krenula da izlazi ali je jos nisam gledao jer cekam da se kompletira.
ima ga na bg-anime ali ja sam ga skinuo u boljem snimku i sa anime-overdose uzeo prevode.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #16 poslato: Septembar 11, 2019, 18:46:01
Grandmaster of Demonic Cultivation ili na kineskom Mo Dao Zu Shi

Glasovi sobzirom da nisam navikao na kineski su mi nekako odbojni ali sve ostalo zasluzuje jednu veliku 9 od mene.
Svako ko ga odgleda nece se pokajati.
Ima cela jedna sezona od 15 ep. i druga je krenula da izlazi ali je jos nisam gledao jer cekam da se kompletira.
ima ga na bg-anime ali ja sam ga skinuo u boljem snimku i sa anime-overdose uzeo prevode.
Naletao sam par puta na neke kineske animee (tzv.), ali me nesto mrzi da ih gledam jer nemam mnogo poverenja u to. Evo recimo mogao bih od ovog da krenem  (Y) :D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
Odgovor #17 poslato: Februar 25, 2020, 08:58:37
Anime koji ulazi u ovu listu je zasigurno Vinland Saga. Odlican anime sa dobrom pricom i visokokvalitetnom animacijom delimicno inspirisan stvarnim likovima.
Ocena: 9/10.

Van mreže direktor9

• Kralj
  • Sabit Gerzic
    • Pogledaj profil
Odgovor #18 poslato: Avgust 15, 2020, 14:01:04
Anime koji ulazi u ovu listu je zasigurno Vinland Saga. Odlican anime sa dobrom pricom i visokokvalitetnom animacijom delimicno inspirisan stvarnim likovima.
Ocena: 9/10.

ja sam isto mislio preporuciti taj anime  od mene isto 9/10

Piccolo

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
    • Pogledaj profil
Odgovor #19 poslato: Avgust 19, 2020, 13:14:24
Sje*an dan, ali prijatno izneneđenje. Za sve ljubitelje filmova i OVA epizoda jutros sam nabasao na jednu pomenutu. Dakle radi se o Ninja Gaiden baziranoj prema kultnoj istoimenoj igrici. Ovde imate i prevod na engleskom tako da će svakom ljubitelju istih lepo leći ova 45o minutna epizoda.
Uživajte ;)